هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نه راستشو بخوای 9 ماهه خریدم و جالبه بارها امدم و storage رو نگاه کردم اما اونقد سرگرم بازی شدم که به هیچ چی شک نکردم!!!
دبروز یه دفعه ای انگار یه بمبی تو سرم منفجر بشه یدفعه ای این مشکلو فهمیدم!!!
سریعترین راه اینه بزنین فرمت کنید دستکاهو یه رست بیلد هم کنید
اگه تقیری نشد این یکی از عجایبه :D

• Like
Reactions: mikelwar
یه سوال دبگه
فرض کنید اکانت هکی تهیه کنم و آفلاین بازی کنم و اصلا آنلاین نشم. بعدش بازی رو که تموم کردم اکانت هکی رو پاک کنم. بعدش با خیال راحت میتونم دیسک های بازی رو تهیه کنم و آنلاین بازی کنم؟
اکانت های هکی فقط و فقط در صورت آنلاین شدن ممکنه قفل شه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
منم دقیقا همین سوال رو دارم.
دستگاه یکی از دوستان روش کلی بازی هکی هست که میخوام بخرم و یه مدت افلاین بازی کنم. ایا بعدش میشه اونا رو پاک کنم و از نو بازی اورجینال بازی کنم؟

• Like
Reactions: mikelwar and mr26
دستگاه یکی از دوستان روش کلی بازی هکی هست که میخوام بخرم و یه مدت افلاین بازی کنم. ایا بعدش میشه اونا رو پاک کنم و از نو بازی اورجینال بازی کنم؟
دوستان کسی اطلاعاتی داره به این سوال پاسخ بده؟؟ منم همین سوالو دارم

• Like
Reactions: mikelwar
ببخشید اطلاعی دارین که اکانت های سایت گیم شیرینگ( gamesharing) قانونیه یا نه؟ قیمت هاش هم عادیه. ظرفیت های 1 و 2 ارایه میده

ظاهرا قانونیه
منم قصد دارم ازش بخرم . خوبیش اینه مشتریای زیادی داره و بازیت فروش میره ولی قیمت تمام شدش با قیمتی که توی سایت زده تفاوت میکنه و تغییرات نرخ ارز و کارمزد سایت واریز مبلغ رو اضاف میکنه. در ضمن اعتماد الکترونیک نداره.

یه سایت دیگه هست تازه تاسیس شده"store-playstation"
تو این سایت قیمت بازیای ظرفیت ۲ از ظرفیت ۳ گرون تره.
مجوز داره از وزارت ارتباطات اما مشتری نداره بازیتو بفروشی.

دوستان راهی برا تشخیص دستگاه های ریفر هست؟
و اینکه می ارزه حدود 100 تومن اضافه هزینه کنم برا خرید دستگاه با گارانتی یا نه؟
کیفیت اسلیم تا حدی اومده پایین که فت بگیرم بهتر باشه؟
دوستان ممنون میشم این سوال منم جواب بدین
یه سوال دیگه هم داشتم. بازی های دیسکی رو میذاری تووی دستگاه و نصب میکنی و تموم؟ نیازی نیست دستگاه به اینترنت وصل باشه؟

دوستان کسی اطلاعاتی داره به این سوال پاسخ بده؟؟ منم همین سوالو دارم
افلاين بازي كردن فقط باعث اين ميشه كه احتمال قفل شدن خود بازي کم بشه اگه ميخوايد قفل نشه ميتونيد افلاين بشيد بعد از تموم كرد بخش تك نفره از بخش انلاينش هم استفاده كنيد (اگه وقتی به نت وصل شدید هنوز قفل نشده بود)
ولي بن شدن کنسول ربطی به این موضوع نداره اکانت روی دستگاه اکتیو میشه و قابل پیگیریه بنابراین بازم ارزش نداره همچین کاری کنید نمیدونم چرا یه عده اسرار دارن از روش غیرقانونی برن خب شما خیلی راحت میتونید دیسک بگیرید بعد هم بفروشید
مورد شما فرق داره دوستتون اگه خیلی وقته اون اکانتارو فعال کرده دیگه احتمال بن شدن کنسول پایینه میتونید افلاین بازی کنید بعدم انلاین بشید اگه هنوز قفل نشده بود از بخش انلاین هم استفاده کنید
دیگه پاک کردن نکردنشون تاثیری روی کنسول و اکانت نداره

اگه درست فهمیده باشم بازیو میخواید کلا از لیست purchased توی library حذف کنید
نمیشه همچین کاری بازی خریداری شده (دانلود دمو هم خودش یه نوع خرید محسوب میشه) روی اکانت میمونه
بازم اگه اشتباه گفتم شاید من بد متوجه منظورتون شدم
احسنت
منظور من همین بود که شما گفتی
باز هم ممنون که راهنمایی کردی

سریعترین راه اینه بزنین فرمت کنید دستکاهو یه رست بیلد هم کنید
اگه تقیری نشد این یکی از عجایبه :D
خب فرض کنیم فرمت و ریست بیلد من بکنم.
چه چیز هایی از دست میدم؟
با توجه به اینکه کلی اکانت هکی دارم یه اکانت ظرفیت 3 هم دارم!
مسلمن دیتا و سیو بازیا حذف میشن اکانت ها هم همینطور و باید از دوباره واردشون شد ولی بحث اینه که بازیای هکی که من دانلودشون کردم و دیگه تو لیست دانلود نوشته شدن instaled رو چیکار کنم؟بازیای هکی تو لیست دانلودم چی میشن؟

خب فرض کنیم فرمت و ریست بیلد من بکنم.
چه چیز هایی از دست میدم؟
با توجه به اینکه کلی اکانت هکی دارم یه اکانت ظرفیت 3 هم دارم!
مسلمن دیتا و سیو بازیا حذف میشن اکانت ها هم همینطور و باید از دوباره واردشون شد ولی بحث اینه که بازیای هکی که من دانلودشون کردم و دیگه تو لیست دانلود نوشته شدن instaled رو چیکار کنم؟بازیای هکی تو لیست دانلودم چی میشن؟
هرچی رو هارد پاک میشه

سلام دوستان
من یه psplus خردیم بعد موقع کندن دو تا از حروفش کنده شد میخواستم بدونم الان من چندبار میتونم امتحان کنم (برای حدس اون دو حرف ) بعد اینکه خود کارتو هنوز دارم میخواستم بدونم اگه با پشتیبانی صحبت کنم میتونم بگیرم دو حرف رو بعد اینکه اگه کسی ایمیل پشتیبانی هم داره میشه بزاره اینجا یا خصوصی بفرسته
ممنون

ایا بازی ها برای اینکه رو پی اس پرو 4k اجرا بشن نیاز به دانلود content دارن؟
فعلا بازی هایی که مد نظرم هستن:
U4
driveclub
horizon zd
tomb rider
یه مدت از دنیای بازی دور بودم. ایا بازی های دیگه ای هم هستن که باید پی خریدشون باشم. بیشتر اختصاصی های سونی مد نظرم هستن.

U4
driveclub
horizon zd
tomb rider
یه مدت از دنیای بازی دور بودم. ایا بازی های دیگه ای هم هستن که باید پی خریدشون باشم. بیشتر اختصاصی های سونی مد نظرم هستن.
اجرا که همه اجرا میشن ولی برا کیفیت بیشتر باید بازی های قدیمی تر مثل U4 رو آپدیت کنین

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
U4
driveclub
horizon zd
tomb rider

infamous , ویچر 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or