هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان با وضعیت برق ما که هر روز میره و نوسانات بالا که ps4 خاموش میشه چه راه حلی پیشنهاد میدین که کمترین صدمه به ps4 برسه؟
سلام
از محافظ برق استفاده کن
کابل PS4رو زدم تو محافظ
برق کم و زیاد بشه نمیزاره یهو جریان برق بره بالا و بدون اینکه اسیب بزنه به دستگاهت برق رو قطع میکنه
یا از ژنراتور هم میتونی استفاده کنی :D

تا الان 4 بار یهو خاموش شده :D میگه تورو خدا اینجوری خاموش نکن بعد ریست میشه :))) ups که ارزونترینش 300 تومنه به بالا نمیدونم این ارزوناش کارایی داره یا نه :-s

یه سوال دبگه
فرض کنید اکانت هکی تهیه کنم و آفلاین بازی کنم و اصلا آنلاین نشم. بعدش بازی رو که تموم کردم اکانت هکی رو پاک کنم. بعدش با خیال راحت میتونم دیسک های بازی رو تهیه کنم و آنلاین بازی کنم؟
اکانت های هکی فقط و فقط در صورت آنلاین شدن ممکنه قفل شه؟
ممنون میشم پاسخ بدین

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
تا الان 4 بار یهو خاموش شده :D میگه تورو خدا اینجوری خاموش نکن بعد ریست میشه :))) ups که ارزونترینش 300 تومنه به بالا نمیدونم این ارزوناش کارایی داره یا نه :-s
یه مدل هست تا ۱۵ دقیقه برق نگه میداره قیمشم ۲۰۰
خوبیش اینکه تو این تایم شما کنسول و با خیال راحت خاموش می کنید
این هزینه بکنید بهتره یا کلا کنسول خراب شه

• Like
Reactions: hamidvictor
دوستان راهی برا تشخیص دستگاه های ریفر هست؟
و اینکه می ارزه حدود 100 تومن اضافه هزینه کنم برا خرید دستگاه با گارانتی یا نه؟
کیفیت اسلیم تا حدی اومده پایین که فت بگیرم بهتر باشه؟

سلام.PS4 من سری 1216B هس پس باید 1 ترا باشه.توی ستینگ و بخش storage میزان حافظه کلی رو میزنه 420 گیگ فقط!!!!!
با خودم گفتم شاید سایتی که ازش خریدم هارد رو عوض کرده پس کنسولو باز کردم تا هارد رو ببینم هارد 1 ترا بود و مدلش HGST(عکسشو اپلود کردم)
حالا من چیکار کنم؟اصن یه مورد خیلی عجیبیه واقعن
خیلی ممنون از دوستان عزیز

Attachments

• IMG_20170617_164722.jpg
    IMG_20170617_164722.jpg
    105.2 KB · مشاهده: 22
  • IMG_20170617_165942.jpg
    IMG_20170617_165942.jpg
    145.5 KB · مشاهده: 23
سلام.PS4 من سری 1216B هس پس باید 1 ترا باشه.توی ستینگ و بخش storage میزان حافظه کلی رو میزنه 420 گیگ فقط!!!!!
با خودم گفتم شاید سایتی که ازش خریدم هارد رو عوض کرده پس کنسولو باز کردم تا هارد رو ببینم هارد 1 ترا بود و مدلش HGST(عکسشو اپلود کردم)
حالا من چیکار کنم؟اصن یه مورد خیلی عجیبیه واقعن
خیلی ممنون از دوستان عزیز
دستگاهو نو خریدین؟

دستگاهو نو خریدین؟
نه راستشو بخوای 9 ماهه خریدم و جالبه بارها امدم و storage رو نگاه کردم اما اونقد سرگرم بازی شدم که به هیچ چی شک نکردم!!!
دبروز یه دفعه ای انگار یه بمبی تو سرم منفجر بشه یدفعه ای این مشکلو فهمیدم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or