Ebrahim-ZH
کاربر سایت
دوستان امکان اینکه بازی فیزیکی نصب شده باشه همونو دیجیتالی گرفت با همون دیتا فیزیکی اجرا بشه؟!
خیر نمیشهدوستان امکان اینکه بازی فیزیکی نصب شده باشه همونو دیجیتالی گرفت با همون دیتا فیزیکی اجرا بشه؟!
فکر کنم مدل a یک ترا و b 500 گیگ یا بلعکسسلام
می خواهم یک اسلیم بخرم فرق بین CUH-2016A و CUH-2016B در چی هست؟ می خواهم جدید زمان ساخت را بخرم.
با تشکر
-وقتي اكانتت پرايمري باشه رو كنسول يعني حلهسلام دوستان چند تا سوال
1-از کجا بدونم ظرفیت های اکانت اورجینالم دست نخوردست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-برای امنیت اکانت سوال امنیتی و امنیت دو مرحله ای کافیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
3-ریختن زیاد بازی و اشغال حافظه کنسول ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-چند ساعت استفاده مداوم از ps4 ممکنه باعث خراب شدنش بشه تو بازی های سنگین مثل انچارتد 4 و هوریزون و .......؟؟؟؟؟؟؟
5-از یه اکانت اورجینال تو چند کنسول میشه استفاده کرد منظورم ظرفیتش نیستا مثلا من اگه 2 تا ps4 و 2 تا ps3 داشته باشم ؟؟؟؟؟؟
A یعنی ۵۰۰ گیگ و b یعنی یک تراسلام
می خواهم یک اسلیم بخرم فرق بین CUH-2016A و CUH-2016B در چی هست؟ می خواهم جدید زمان ساخت را بخرم.
با تشکر
ممنون داداش از کجا بفهمم اکانتم پرایمری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟-وقتي اكانتت پرايمري باشه رو كنسول يعني حله
-بله كافيه با تاييد دو مرحله اصلا نميشه بدون كد تاييد لاگين شد
-خير
-محدوديتي نيست
-هر اكانت فقط رويك كنسول پرايمري ميشه و روي يك كنسول ديگه به صورت ظرفيت سه قابل استفادس و دستگاه سوم در صورت اتصال به اينترنت از اكانت ميفته بيرون
از سری های جدید ، فرق cuh12 با 20 چیه ؟ اسلیم بهتره یا فت یا معمولی ؟خواهش میکنم
فک نکنم بشه آکبندشو گیر آورد این سری ها رو
اما سری ۱۲ آکبندش فت و فراوونه
اگه میخواید سری ۱۱ یا۱۰ بگیرید باید دست دو تهیه کنید تو همین سایت یا سایت همسایه تایپک خرید کنسول با مشخصات دلخواه رو بزنید پیدا میشه
قیمت هم بستگی به وضعیت دستگاه و همراه داشتن بازی داره
بدون بازی و وضعیت خوب دستگاه فک کنم حدودقیمت میان۷۰۰تا۸۵۰ فک کنم باشه(ممکنه اینم نباشه)
از سری های جدید ، فرق cuh12 با 20 چیه ؟ اسلیم بهتره یا فت یا معمولی ؟
دوست عزیز منم میخوام تازه ps4 بخرم ، اگه از نظر ظاهری Slim رو پسند میکنی پس حتما اسلیم بخر ، منم میخوام اسلیم بخرم ، وزن کمتری داره ، صدای کمتری داره و مصرف برق کمتری هم داره
اسلیم یک ترا 1206 بخر ، تولید 2017
دوست من اسلیم cuhاش با 20 شروع میشه وcuh ps4 پرو با70 شروع میشه و فت ها با عددهای 10و11و12آغاز میشهاز سری های جدید ، فرق cuh12 با 20 چیه ؟ اسلیم بهتره یا فت یا معمولی ؟