dooste.man83
کاربر سایت
نه نیستدوستان سایتی هست آپدیت های بازی ها رو بصورت مرتب و لیست گذاشته باشه ؟
ممنون
دوستان سایتی هست آپدیت های بازی ها رو بصورت مرتب و لیست گذاشته باشه ؟
ممنون
ممنون دوست عزیزدوست عزیز سایت شاتل لند هست . اکثر بازی ها رو داره
کاری نداره کهکسی نمیدونه؟
دروددرود
میخوام کم صدا ترین و بی عیب ترین ps4 که داغ نکنه رو بخرم
لطفا به من بگید بهترین ps4 توی بازار مال کدوم سری ساخته
ایرانیا بیشتر توی کدوم ریجن هستن
بنده چون شهرستان هستم ، به توپخونه ی تهران دسترسی ندارم واسه همین میخواستم بپرسم بهترین قیمتی که این اطراف پیداکنم چنده ؟
درود
سری های ۱۱ و ۱۰ از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستن اما صدای فنشون که یکی از سری های ۱۱ رو خودم داشتم برای من آزار دهنده بود(اگه حساس نیستی این سری ها واقعا زیبا هستن و کیفیت ساخت خیلی خوبی دارن)اما سری ۱۲ صدای خیلی کمی داره و اسلیم هم میشه گفت اصلا صدا نداره و وزن و حجم کمتری نسبت به سری های ۱۰ و۱۱و۱۲ داره
اما ps4 pro هم داریم که قدرت بیشتری از اون سری ها ۱۰ و۱۱و۱۲ و اسلیم داره و قیمت بالاتری هم داره
به ریجن کنسول اصلا کار نداشته باش میشه گفت اصلا مهم نیست تنها در ریجن ۳ و اگه اشتبا نکنم(دوستان اگه میدونن بگن)ریجن ۵ جای ضربدر و دایره تو منوی ps4 فرق میکنه
خواهش میکنمخیلی ممنون
راستش ps4PRO نمیخوام
از همون ps4 های معمولی که گفتید،اسلیم با فت چه فرقی داره ؟
گفتید سری ۱۰ و ۱۱ کیفیتش بیشتره صدای فن واسم مهم نیست آخه به از این بدترش عادت دارم . بنظرتون سری ۱۰ بخرم یا ۱۱ ؟
همه ی ریجن ها میتونن باهمدیگه بازی کنن ؟
کدوم ریجن جای ضربدر و دایره اش استاندارده (مثل ps1 و ps2)
بله همه ی ریجن ها میتونن با هم بازی کنن ریجنخواهش میکنم
گفتم کیفیت ساخت بدنشون بهتر و زیباتره(با احترام به همه اسلیم داران)وگرنه تو اجرای بازی تاکید میکنم هیچ فرقی با هم ندارن
از فرقای اسلیم و فت میشه به پورت بیشتر روی فت ها (همه سری های ۱۰ تا۱۲)اشاره کرد همچنین دکمه ی اجکت و پاور روی سری های ۱۰ و ۱۱ به صورت لمسی و بر روی اسلیم و سری ۱۲ به صورت دکمه هست
همچنین بدنه ی سری های ۱۰ و ۱۱ به صورت مات و براق هست اما سری ۱۲ و اسلیم تمام مات هست که باعث میشه در برابر خط و خش حساس نباشه
اسلیم وزن کمتری داره و کمتر داغ میکنه و ورودی برق کمتری داره
در آخر میمونه سلیقه ی شما همین...
سپاسگزارمخواهش میکنم
گفتم کیفیت ساخت بدنشون بهتر و زیباتره(با احترام به همه اسلیم داران)وگرنه تو اجرای بازی تاکید میکنم هیچ فرقی با هم ندارن
از فرقای اسلیم و فت میشه به پورت بیشتر روی فت ها (همه سری های ۱۰ تا۱۲)اشاره کرد همچنین دکمه ی اجکت و پاور روی سری های ۱۰ و ۱۱ به صورت لمسی و بر روی اسلیم و سری ۱۲ به صورت دکمه هست
همچنین بدنه ی سری های ۱۰ و ۱۱ به صورت مات و براق هست اما سری ۱۲ و اسلیم تمام مات هست که باعث میشه در برابر خط و خش حساس نباشه
اسلیم وزن کمتری داره و کمتر داغ میکنه و ورودی برق کمتری داره
در آخر میمونه سلیقه ی شما همین...
خواهش میکنمCUH1116 و CUH1016 توی بازار پیدا میشه ؟
چون قدیمیه،بنظرتون از کدوم فروشگاه بخرم که مطمئن و درست کار باشه و خدایی نکرده یکوقت کنسول ریفوربیش نفروشن ؟
سپاسگزارم
ظاهر دستگاه اصلا واسم مهم نیست
با این تفاسیر بنظر شما CUH1116 و CUH1016 توی بازار پیدا میشه ؟
چون قدیمیه،بنظرتون از کدوم فروشگاه بخرم که مطمئن و درست کار باشه و خدایی نکرده یکوقت کنسول ریفوربیش نفروشن ؟
بنده شهرستان هستم ، به توپخونه ی تهران دسترسی ندارم واسه همین میخواستم بپرسم بهترین قیمتی که این اطراف پیداکنم چنده ؟
درود دوستان
امکانش هست که یه هارد 2 ترا رو به دوتا پارتیشن 1 ترا تبدیل کرد و هم روی ps4 و هم pc استفاده کرد؟
کسی امتحان کرده؟
درود دوستان
امکانش هست که یه هارد 2 ترا رو به دوتا پارتیشن 1 ترا تبدیل کرد و هم روی ps4 و هم pc استفاده کرد؟
کسی امتحان کرده؟