هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان ps4 pro امروز دستم رسید
الان میخوام آپدیت بزنم بصورت آنلاین به ورژن 4.5
به اینترنت وصل میشم و دانلود میکنه تا انتها ولی موقع نصب فایل ارور زیر رو میده و نصب نمیکنه
میدونم میشه با فلش ریخت اما سوالم اینه کلا نمیشه از طریق آنلاین آپدیت کرد بدون دردسر ؟
ممنون
داداش نوشته که فایل بروزرسانی فاسده یا مشکل داره اگه با فلش ریختی فک کنم ریجنش با کنسولت یکی نیست
باید اپدیت ها رو با نت بالای 800 کیلو بایت یا یک مگ دانلود کنی تا مشکلی پیش نیاره یا ناقص دانلود نشه

دوستان ps4 pro امروز دستم رسید
الان میخوام آپدیت بزنم بصورت آنلاین به ورژن 4.5
به اینترنت وصل میشم و دانلود میکنه تا انتها ولی موقع نصب فایل ارور زیر رو میده و نصب نمیکنه
میدونم میشه با فلش ریخت اما سوالم اینه کلا نمیشه از طریق آنلاین آپدیت کرد بدون دردسر ؟
ممنون
با فلش اپدیت کن باید ok بشه.

دوستان یه سوال
من از موقعی که آپدیت 4.5 کردم دیگه تو community و گروه ها نمی تونم برم همین جوری please wait می مونه می دونید مشکل از کجاست؟ ولی بقیه جاها مثل قبل میتونم برم

من رزيدنت ايول ٦قانوني ظرفيت سه خريدم اون اكانت رو ساين ميكنم بازيو وقتي اجرا ميكنم ميرم داخل اكانت خودم توي بازي دسته كار نميكنه
نمیتونی توی اکانت خودت بازی کنی باید توی اون اکانت دیگه که بازی رو خریدید بازی کنید
در ضمن هیچ بازی دیگه نمیتونید این کار رو بکنید به غیر از فیفا و pes و بازی ها که فابلیت دونفر باز کردن رو داشته باشه

نمیتونی توی اکانت خودت بازی کنی باید توی اون اکانت دیگه که بازی رو خریدید بازی کنید
در ضمن هیچ بازی دیگه نمیتونید این کار رو بکنید به غیر از فیفا و pes و بازی ها که فابلیت دونفر باز کردن رو داشته باشه
ايول٦ فك كنم دونفره افلاين بشه

بچه ها کسی تونسته از هارد اکسترنال استفاده کنه ؟ من یه هارد 1 ترا اداتا داشتم اطلاعاتش خالی کردم زدم با ps4 فرمت کنه فرمتشم هم عوض شد ولی وقتی میزنم روش که بشه استفاده کرد این پیغام میده؟ مشکل از کجاست؟

qmui_photo_2017-03-22_15-52-39.jpg

بچه ها کسی تونسته از هارد اکسترنال استفاده کنه ؟ من یه هارد 1 ترا اداتا داشتم اطلاعاتش خالی کردم زدم با ps4 فرمت کنه فرمتشم هم عوض شد ولی وقتی میزنم روش که بشه استفاده کرد این پیغام میده؟ مشکل از کجاست؟

به احتمال زیاد هاردتون USB 3.0 نیست و PS4 هم فقط هاردهای USB 3.0 رو ساپورت میکنه.

به احتمال زیاد هاردتون USB 3.0 نیست و PS4 هم فقط هاردهای USB 3.0 رو ساپورت میکنه.
نه اتفاقا یه هفته نشده خریدم usb 3 هم هست البته عکس های داخل هارد رو کپی میکنه داخلش و کنسول میشناستش ولی از قسمت دیوایس usb sttonge که انتخاب میکنم این پیغام میده

سلام مجدد
آقا می خوام دو تا دسته برای ps4 pro بخرم ...می خوام حتما از سری جدیدش باشه که مثل دسته خود ps4 pro هست
این سری تقلبیش تو بازار هست ؟ چیز خاصی رو موقع خرید باید چک کنم ؟

سوال بعدی هم اینه که در ps4 pro مد boost رو فعال کنم یا نه ؟ به دستگاه فشار نمیاره ؟

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام حین بازی آنلاین که دارم با دوستم بازی میکنم هدست رو که زدم صدا بازی از تی وی پخش بشه و هدست فقط صدای منو منتقل کنه؟
ینی میخوام صدای بازی رو از تی وی داشته باشم و خودم دارم صحبت میکنم با هدست صحبت کنم(چون فکر نکنم بدون هدست بشه صدارو منتقل کرد.اگه میشه بگین)

سلام دوستان عزیز
می خوام 2 تا دسته ی دیگه رو به ps4 pro وصل کنم .راحت ترین راهش چیه که دسته ها کامل سینک بشن و دیگه برای همیشه دسته ها رو دستگاه بشناسه
ممنون اگر پاسخ بدید

سلام دوستان عزیز
می خوام 2 تا دسته ی دیگه رو به ps4 pro وصل کنم .راحت ترین راهش چیه که دسته ها کامل سینک بشن و دیگه برای همیشه دسته ها رو دستگاه بشناسه
ممنون اگر پاسخ بدید

یک بار با کابل وصلش کن به کنسول
خودشون سینک می شن، کار دیگه نمی خواد بکنی

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام دوستان عزیز
ممنون اگر پاسخ بدید
فکر کنم ابتدا با سیم به ps4 وصل کنی تا سینک بشن اگه دسته قبلا با ps4 دیگه سینک شده فکر کنم باید فرمت کنی

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or