samijavid
کاربر سایت
تو ورژن ۴.۵۰ میتونین هارد اکسترنال وصل کنین و بازی رو روش بریزین???
Sent from my Gooshi using Tapatalk
تو ورژن ۴.۵۰ میتونین هارد اکسترنال وصل کنین و بازی رو روش بریزین???
چجوری ؟تو ورژن ۴.۵۰ میتونین هارد اکسترنال وصل کنین و بازی رو روش بریزین
پیشنهادم اینه اصلا از دیجی کالا نگیرید قیمتش واقعی نیست حدود سیصد تومن اختلاف هستپس اگه خواستم سری معمولی بگیرم 1216 ریجن 4 یک ترا
سری اسلیم 2016 a یا b یک ترا.
پورت اپتیکال که خروجی صدای دیجیتاله که خب به کار من نمیاد
بعضی ها رو تو دیجی کالا دیدم که روش دوتا بازی هم هست چون من بیشتر برای فوتبال میخوام یا بازی هایی مثل god of war.
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
نه مشکلی ندارهدوستان راهنمایی کنید ایا سرور سونی فیلتر شده ؟ من هر کاری میکنم وصل نمیشه بازی های ظرفیت سومم قفلن
هارد رو وصل کنید به قسمت Devices برین و هارد رو فرمت کنید بعد میتونید دیتاهای داخل هارد داخلی به اکسترنال انتقال بدین یا بازیای جدید رو روی اکسترنال نصب کنیدچجوری ؟
نه از دیجی کالا نمیگیرم.ولی خب مشخصات رو اونجا خوندم.پیشنهادم اینه اصلا از دیجی کالا نگیرید قیمتش واقعی نیست حدود سیصد تومن اختلاف هست
البته تو اصل بودن کالا شکی نیست اما یه چیزایی مث گارانتی اضافه میکنن و قیمت میره
بالا
به جاش با یه تومن یا یک و صد میتونید کنسول رو بگیرید و با بقیه پولتون بازی تهیه کنید
اما باز با خودتونه
من باشم فت انتخاب میکنم به همه هم فت پیشنهاد دادم راضی اننه از دیجی کالا نمیگیرم.ولی خب مشخصات رو اونجا خوندم.
دیدم که همه دنبال ps4 1216 r2 یا 4 هستن.یا اسلیم 2016 که a و b داره که نمیدونم چیه.
امروز میرم پشت شهرداری اگه خدا بخواد یه کدوم رو میخرم ولی الان مردد شدم بین ps4 1216 یا اسلیم 2016.
AوBنشان دهنده ی حافظه ی کنسول هستaیعنی 500 گیگ و bیعنی ۱ ترابایتنه از دیجی کالا نمیگیرم.ولی خب مشخصات رو اونجا خوندم.
دیدم که همه دنبال ps4 1216 r2 یا 4 هستن.یا اسلیم 2016 که a و b داره که نمیدونم چیه.
امروز میرم پشت شهرداری اگه خدا بخواد یه کدوم رو میخرم ولی الان مردد شدم بین ps4 1216 یا اسلیم 2016.
من خودم از فت ها خوشم میاد واقعا ابهت خاصی داره مخصوصا مشکیش(:AوBنشان دهنده ی حافظه ی کنسول هستaیعنی 500 گیگ و bیعنی ۱ ترابایت
برای نمونه 1216b نشان دهنده ی سری ۱۲،ریجن دو اروپا،ظرفیت ۱ترابایت هستش
ببین از لحاظ اجرای بازی هیچ فرقی با هم ندارن پس این به کنار حالا بحث سلیقه است ببین از قیافه کدوم خوشت میاد یا با کدوم بیشتر حال میکنی؟
از لحاظ فروش، اسلیم برای آینده بهتره چون جدیدتره ،راحت تر و با قیمت بهتر فروش میره
اما سری ۱۲ هم جدید هست
هارد اکسترنال فرمت میشه یا مال ps4هارد رو وصل کنید به قسمت Devices برین و هارد رو فرمت کنید بعد میتونید دیتاهای داخل هارد داخلی به اکسترنال انتقال بدین یا بازیای جدید رو روی اکسترنال نصب کنید
فقط حواستون باشه هارد فرمت میشه
مسلما هارد اکسترنالهارد اکسترنال فرمت میشه یا مال ps4