گارانتیش نمیدونم چیه دقیقا ولی تو دیجیکالا چه xbox چهpsهمشون گارانتی دارنراستی کدوم گارانتی ؟
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
مبارک باشهرفتم خریدم.
Ps4 + pesیه دسته اضافه +
1460
Ps4 = 1120
دسته 185
Pes 165
رفتم خریدم.
Ps4 + pesیه دسته اضافه +
1460
Ps4 = 1120
دسته 185
Pes 165
داداش اینا اکانت های هکی هستن که اصلا ارزش نداره با 450 تومن میشه توی تخفیفات فلش سونی بیشتر از این تعداد بازی خریدراستی یه سوال در مورد کپی خور کردن دارم.
اونجا گفت 450 بده 25 تا بازی به انتخاب خودت میربزبم رو ps4
راستش مردد بودم و انجام ندادم.
به نظرتون این کار رو بکنم فقط گفت آنلاین بشی کل بازی ها میپره.
منم اهل آنلاین بازی کردن نیستم.
نظرتون چیه ؟
هیچ کدوم از کنسول های نسل ۸ یعنی xbox one و ps4 کپی خور نشدنراستی یه سوال در مورد کپی خور کردن دارم.
اونجا گفت 450 بده 25 تا بازی به انتخاب خودت میربزبم رو ps4
راستش مردد بودم و انجام ندادم.
به نظرتون این کار رو بکنم فقط گفت آنلاین بشی کل بازی ها میپره.
منم اهل آنلاین بازی کردن نیستم.
نظرتون چیه ؟
با 450 تومن میتونید نزدیک ده تا بازی فیزیکی دست دوم بگیرید که حتی خطر بن شدن و هیچ چیز دیگه ای ندارههیچ کدوم از کنسول های نسل ۸ یعنی xbox one و ps4 کپی خور نشدن
و اون بازی ها هکی و برای یه بنده خدایی هستن که این بازی ها و اکانت ازش دزدیده شده و از دید اخلاقی هم که باشه درست نیست(خودتو بزار جای اون) و حتی احتمال بن شدن کنسولت برای همیشه وجود داره
کار خوبی کردین که اونجا بازی ها رو نریختین
کاملا سلیقه ایهاوکی.چون میخواستم فیفا 2017 بخرم این پیشنهاد رو داد و گفت فیفا سخته pes ببر.
به نظرتون فیفا بگیرم یا pes
فیفا 220
Pes 165
میتونی گیم پلی فیفا ۱۷ و pes17 رو تو آپارات ببینیچی بگم من تازه واردم تجربه ای ندارم که بگم از کدوم بیشتر خوشم میاد.
رو ps3 برادرم pes بود بازی میکردیم.اونم خیلی کم.
اگه بجنبی و یه اکانت انگلیس بسازی میتونی نسخۀ دیجیتالی PES17 رو به قیمت 8 پوند یا همون 40 هزار تومن بخری.اوکی.چون میخواستم فیفا 2017 بخرم این پیشنهاد رو داد و گفت فیفا سخته pes ببر.
به نظرتون فیفا بگیرم یا pes
فیفا 220
Pes 165
ربطی نداره کلا D:اگر موقع یوزر ساختن مکان را usa انتخاب کنیم در زمان آنلاین باز کردن هم فقط در سرور های آمریکا بازی می کنیم یا میشه اروپا را هم انتخاب کرد؟