Mehrannnmo
کاربر سایت
مرسی البته دستگاهو تازه گرفتم همونطور که گفتم 2 هفتهببرش نشون بده به تعمیرکار.اول هم سعی کن خودت سر در بیاری این اروره برای چیه.
از هاردشم غافل نشو
مرسی البته دستگاهو تازه گرفتم همونطور که گفتم 2 هفتهببرش نشون بده به تعمیرکار.اول هم سعی کن خودت سر در بیاری این اروره برای چیه.
از هاردشم غافل نشو
كلا كرش كردن تو بازي چيز عجيبي نيستمرسی البته دستگاهو تازه گرفتم همونطور که گفتم 2 هفته
داداش از نت هست. من این مشکل رو داشتم و خیلی رو عصاب بود.سلام
من تازگیا حدودا ده روز میشه که هر ربع ساعت از بازی های انلاین دیس کانکت میشم !
خصوصا بتلفیلد بد عصبی میکنه ...
خواستم بدونم این مشکلو کسی داشته بتونه راهنمایی کنه ؟؟
ممنون
مشکلی نیست وقتی بازی توصف دانلود میره از قبل کل حجم میگیره اون بازی حالا چ دان کامل شه یا نشه حجم رفتهدوستان،من چند هفته پيش يك پي اس ٤دست دوم از يكي از انجمنها خريدم،يك ترابايت ١٢١٦ هستش ،٣تا بازي بتل ها و بسكتبال هم توش بود،از چند روز پيش هم شروع كردم به خريد اكانت چند تا بازي و گذاشتمشون تو صف دانلود،(هنوز ديتا نريختم )فقط٣تابازي كه گفتم ديتا دارن،ديشب كه امدم يك بازي ديگه بزنم تو صف دانلود،ارور نبود جا داد،رفتم تو stores ديدم فضاي هارد رو زده٤٥٠گيگ و فضاي خالي رو زده حدود ٢٠ گيگ،شك كردم كه نكنه هارد رو عوض كردن واسه همين قاب هارد رو باز كردم و هارد رو خارج كردم ديدم نه همون يك ترا هستش،الان نميدونم مشكل از كجاست،در ضمن از هارد هم امدم بكاپ بگيرم ديدم اپليكيشن زده ٨٥٠ گيگ كه يكسري از بازيهارو كه تو صف دانلود بودن پاك كردم حجمش شدحدود ٧٠٠ گيگ ،خلاصه نميدونم مشكل از كجاست
اين رو ميدونم،ولي مشكل اينه كه چرا هارد رو حدود ٥٠٠ نشون ميده و گيم رو حدود ٤٢٠نشون ميده در صورتي كه هارد ١٠٠٠ روشه،يعني ممكنه كش و تروفي بازيها باعث بشه كه اينقدر حجم كم داشته باشممشکلی نیست وقتی بازی توصف دانلود میره از قبل کل حجم میگیره اون بازی حالا چ دان کامل شه یا نشه حجم رفته
بله میشهممنون میشم یکی از دوستان پاسخ ما رو بده
کم مکث کردن که نشونه سالم بودن دستگاهه نه مشکل !سلام تقريباً دو هفتست كه ps4 1216Bخريدم تو GtaوUncharted حس ميكنم افت فريم داره مي خواستم بدونم مشكل از دستگاهه يا طبيعيه و همينطور شنيدم مشكل نرم افزاريه و با آپديت درست ميشه!؟وقتيم كه دستگاهو روشنش ميكنم خيلي كم مكث ميكنه(در حد ٢،٣ثانيه)اينم طبيعيه؟(يعني يجورايي گير داره)ممنون ميشم اگه جواب بدين!
سلامسلام.دوستان بنده یه کنسول pro گرفتم و الان میخام تمام بازیهایی که تو کنسول ps4 قبلیم داشتم رو بریزیم تو این پرو.الان میخواستم ببینم از اطلاعات کنسول قبلی بک آپ بگیرم میشه رو pro ریخت؟کسی این کار رو کرده؟
بالا هم اشاره کردم که یکی هستنهمشون مال خودمه فقط میخواستم ببینم دیتاشون یکیه یا فرق میکنن
فقط از طریق کنسول به کنسول با کابل میشه انتقال داد .سلام.دوستان بنده یه کنسول pro گرفتم و الان میخام تمام بازیهایی که تو کنسول ps4 قبلیم داشتم رو بریزیم تو این پرو.الان میخواستم ببینم از اطلاعات کنسول قبلی بک آپ بگیرم میشه رو pro ریخت؟کسی این کار رو کرده؟