راهش اینه شماره سریال جعبه و کنسول با هم یکی باشه و موقع خرید هم دستگاه رو تست کنیدخب پس از کجا باید بفهمم ک دستگاه سالم و نو هس ؟ چجوری میشه تشخیص داد
راهش اینه شماره سریال جعبه و کنسول با هم یکی باشه و موقع خرید هم دستگاه رو تست کنیدخب پس از کجا باید بفهمم ک دستگاه سالم و نو هس ؟ چجوری میشه تشخیص داد
اره داداش . حجم پر بود. ممنونشاید حجم دستگاهت پر شده
راهی وجود داره درست کنم ؟
راهی وجود داره درست کنم ؟
آقا سلام من یه سرچی زدم یه راهنما پیدا کردم ببین به کارت میاد:راهی وجود داره درست کنم ؟
داداش اصلا جای نگرانی نداره همشون دست نخورده هستند هیچ کسی نمیاد کابل hdmiیا هدست دسته رو برداره
اگه جعبه هم باز بشه برای گذاشتن یا برداشتن بازی استفاده شده
با خیال راحت خرید کن
میدونم داداشاگه اشتباه نکنم فقط کنسول هایی که باندل هستن بازی همراهشونه و باقیشون بازی همراهشون نیست...
باندل هم ارزش خرید نداره چون همون بازی رو میشه با نصف قیمت گیر آورد البته اگه بازیه جدید نباشه...
سلام دوستان
لینک بازی ها و آپدیتها رو اگه اکانتوش نداشته باشیم دیگه چجوری میشه گرفت؟
یعنی اکانتو داشته باشی بزنی رو کنسول لینکشو با psx بگیری این راه نه.
به غیر از این راهی دیگه هست؟؟؟
سلام تقريباً دو هفتست كه ps4 1216Bخريدم تو GtaوUncharted حس ميكنم افت فريم داره مي خواستم بدونم مشكل از دستگاهه يا طبيعيه و همينطور شنيدم مشكل نرم افزاريه و با آپديت درست ميشه!؟وقتيم كه دستگاهو روشنش ميكنم خيلي كم مكث ميكنه(در حد ٢،٣ثانيه)اينم طبيعيه؟(يعني يجورايي گير داره)ممنون ميشم اگه جواب بدين!
2 روز پیش سر Gta هنگ کرد و ارور داد،نیم ساعت پیشم سر uncharted اینجوری شدافت فریم ربطی به کنسول نداره و از بازیه
بازیارو به آخرین ورژن آپدیت کن تا بهتر شه
مکث هم طبیعیه، الکی حساس نشو
ببرش نشون بده به تعمیرکار.اول هم سعی کن خودت سر در بیاری این اروره برای چیه.2 روز پیش سر Gta هنگ کرد و ارور داد،نیم ساعت پیشم سر uncharted اینجوری شد