هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود دوستان من امروز ps4pro خريدم . چطور تنظيماتش رو روي 4k hdr بزارم؟ چه بازي هايي ساپورت ميكن ؟ من pes fifa mafia bf1 bf4 uncharted4 gtav دارم فعلا

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام ب همه
میخام هارد ps4مو 2 ترا بندازم
ضرری داره?
در کل خوبه یا ن?
منتظر نظرات همه تون هستم این قضیه خیلی برام مهمه
ممنون میشم موفق باشید

دوستان من یه مشکلی با دیسک بازی ها دارم. وقتس دیسک رو میزارم توی کنسول موقع اجرا از این قسمتی که توی عکس مشخص کردم یه صدایی میاد شبیه اینکه یه چیزی گیر کرده به دیسک، صداش زیاد نیست یه صدای خفیفه ولی شنیده میشه از صدای خود کنسول بیشتره... وقتی یکم زیرشو صاف و کج میکنم صدا تقریبن برطرف میشه ولی اگه گوشمو بزارم روی کنسول هنوز شنیده میشه کنسول رو عمودی هم گذاشتم باز اتفاقی نیوفتاد... وقتی صدا میاد دستمو که یه مقدار روی اون آرم پلی‌استیشن که بالای جای هارد کنسول هست فشار میدم باز صدا تقریبا برطرف میشه... مشکل چیه؟
70f502108cde1e1430fce15997e5e544.jpg

دوستان سلام
من دیسک کالاف بلک اوپس 3 رو گرفتم ریجن آل هست کدش اینه CUSA03005 - ماله برزیل هست اونجور که فهمیدم
الان استور اروپا سزن پسشو تخفیف زده 50% که میشه ریجن دو اکانت ریجن دو هم دارم اما اکانت اصلیم ریجن 1 هست
اکانت استور اروپایی که دارم ریجن 2 ماله انگیلیس هست الان بخرم سزن پسو روی اکانت ریجن 1 من باز میشه مشکلی پیش نمیاد؟

یک سوال در مورد ظرفیت سه دارم
اگه موقع بازی کردن، اتصال اینترنت به شکل ناخودآگاه قطع بشه شانسمون همون لحظه لایسنس چک کنه برای بازی مشکلی پیش میاد یا با اتصال دوباره ردیف میشه؟ کلا چه اتفاقی میفته؟
یک سوال در مورد ظرفیت سه دارم
اگه موقع بازی کردن، اتصال اینترنت به شکل ناخودآگاه قطع بشه شانسمون همون لحظه لایسنس چک کنه برای بازی مشکلی پیش میاد یا با اتصال دوباره ردیف میشه؟ کلا چه اتفاقی میفته؟
اگه همون لحظه برای چک لایسنس اینترنت قطع بشه به شما 15 دقیقه وقت میده بعد دوباره لایسنس رو چک میکنه اگه اینترنت درست بود که بازی می کنید اگه نبود شما رو از بازی می ندازه بیرون

• Like
Reactions: rowan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or