saeedscorpion
کاربر سایت
میگم که من ۱۵۵۰ قیمت دارم اما تحویلش ۳ ژانویه اس / البته من ماهه دیگه میگیرم فلن وضع حقوق خرابهبخاطر اینکه میگن توی دبی نایاب شده راست دروغشون پای خودشون
میگم که من ۱۵۵۰ قیمت دارم اما تحویلش ۳ ژانویه اس / البته من ماهه دیگه میگیرم فلن وضع حقوق خرابهبخاطر اینکه میگن توی دبی نایاب شده راست دروغشون پای خودشون
منم یه usb 3 دارم که هروقت وصل میکنم این ارور رو میده اما کار میکنه.فقط باید فرمت fat32 کنیآقا باز سوالمن خیلی سوال میپرسم کلا
)
من وقتی فلشمو وصل میکنم به کنسول ارور میده مینویسه cannot use this usb storage فلشم usb 3 هستش مگه کنسول از نسخهی 3 پشتیبانی نمیکنه؟ ممکنه مشکل از فرمت فلش باشه؟ بین ntfs, fat32 فرقی هست برای کنسول؟
اگه قابلیت دونفره افلاین داشته باشه مثه فیفا مورتال pes میشه توی اکانت خودت اجرا کنی ولی اگه قابلیت دونفره افلاین نداشته باشه نمیشهاگر یک بازی دیجیتالی ظرفیت 3 داشته باشم، میتونم بعد از اجرای بازی سویچ یوزر کنم به اکانت خودم و با اکانت خودم ازش استفاده کنم?
نه نمیشهدوستان ی سوال
سیو بازی ریجن 1 رو میشه برای بازی ریجن 2 هم استفاده کرد؟
اون متن پایین نوشته ممکنه سرعت اینترنت شما نسبت به سرور ها مختلف فرق کنه چیز خاصی نیست که شما اینقدر عجله داری برای جواب گرفتنکسی نیست جواب مارو بده![]()
چه سوتی دادید؟ میشه بگید ما انجام ندیم؟سلام دوستان
من یه سوتی دادم الان مجبورم برای استفاده از ریموت پلی هم ویتامو و هم 4 رو آپدیت کنم که بشه استفاده کرد. راهی داره بتونم بدون آپدیت کردن ویتا و 4 ریموت پلی رو راه بندازم( ویتا کپی خور شده)
سلامسلام دوستان
من هفته پیش PS4 pro خریدم هنوز به اینترنت وصلش نکردم. اگر وصلش کنم آپدیت های کنسول یا بازی ها اجباریه؟ یعنی به محض اتصال به اینترنت شروع به آپدیت می کنه؟ یا به اختیار خودم میزاره هر وقت خواستم آپدیت کنم؟