هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
ديروز كنسولم رو روشن كردم،دكمه هاي جهت (d-pad)روي دسته اصلي همراه كنسول ديگه كار نميكه،هيچ ضربه ايم نخورده
يهويي شد،كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟! ممنون

آقا باز سوال :) من خیلی سوال میپرسم کلا :)))
من وقتی فلشمو وصل میکنم به کنسول ارور‌ میده مینویسه cannot use this usb storage فلشم usb 3 هستش مگه کنسول از نسخه‌ی 3 پشتیبانی نمیکنه؟ ممکنه مشکل از فرمت فلش باشه؟ بین ntfs, fat32 فرقی هست برای کنسول؟
منم یه usb 3 دارم که هروقت وصل میکنم این ارور رو میده اما کار میکنه.فقط باید فرمت fat32 کنی
فلش من دقیقا همین ارور رو میده و کار میکنه.سیلیکون پاوره

• Like
Reactions: Mahdi444
سلام دوستان، کسی اطلاع داره بازی dying light the following enhanced edition دیسکش مثل بازی Destiny taken king هست یا خیر،یعنی اگه بازی رو دست دوم خریدیم و کدهاش استفاده شد نمیتونیم dlc the following رو بازی کنیم؟

اگر یک بازی دیجیتالی ظرفیت 3 داشته باشم، میتونم بعد از اجرای بازی سویچ یوزر کنم به اکانت خودم و با اکانت خودم ازش استفاده کنم?
اگه قابلیت دونفره افلاین داشته باشه مثه فیفا مورتال pes میشه توی اکانت خودت اجرا کنی ولی اگه قابلیت دونفره افلاین نداشته باشه نمیشه

سلام من چندوقتیه که وقتی تست کانکشن میزنم همه چی oke و NAT TYPE هم 2 هست ولی وقتی تست کانکشن تموم میشه اون پایین صفحه یه نوشته میاد که تو عکسی که میفرستم هست این مشکل برا چیه چجور حل میشه ؟

Attachments

• 20170101_194540.jpg
    20170101_194540.jpg
    172.8 KB · مشاهده: 36
  • 20170101_194442.jpg
    20170101_194442.jpg
    179.9 KB · مشاهده: 36
سلام دوستان

من یه سوتی دادم الان مجبورم برای استفاده از ریموت پلی هم ویتامو و هم 4 رو آپدیت کنم که بشه استفاده کرد. راهی داره بتونم بدون آپدیت کردن ویتا و 4 ریموت پلی رو راه بندازم( ویتا کپی خور شده)

سلام؛

دیروز یدونه PS4 Slim واسه یکی از همکارا گرفتیم ولی سرعتش نسبت به PS4 Fat به شدت پایین تر هستش مخصوصا توو لودینگ بازیا! مثلا توو لودینگ های UC 4 دستگاه من که فت هستش سریعا لودینگ ها رو رد میکرد ولی روو اسلیم لودینگ روی 98% گیر میکنه و بعد از حدودا 1 دقیقه تاخیر دوباره بازی میاد بالا!

کسی میدونه مشکل چیه؟!

• Like
Reactions: Xenon360
سلام دوستان

من یه سوتی دادم الان مجبورم برای استفاده از ریموت پلی هم ویتامو و هم 4 رو آپدیت کنم که بشه استفاده کرد. راهی داره بتونم بدون آپدیت کردن ویتا و 4 ریموت پلی رو راه بندازم( ویتا کپی خور شده)
چه سوتی دادید؟ میشه بگید ما انجام ندیم؟

• Like
Reactions: Forza 6
سلام دوستان
من هفته پیش PS4 pro خریدم هنوز به اینترنت وصلش نکردم. اگر وصلش کنم آپدیت های کنسول یا بازی ها اجباریه؟ یعنی به محض اتصال به اینترنت شروع به آپدیت می کنه؟ یا به اختیار خودم میزاره هر وقت خواستم آپدیت کنم؟

• Like
Reactions: Xenon360
سلام دوستان
من هفته پیش PS4 pro خریدم هنوز به اینترنت وصلش نکردم. اگر وصلش کنم آپدیت های کنسول یا بازی ها اجباریه؟ یعنی به محض اتصال به اینترنت شروع به آپدیت می کنه؟ یا به اختیار خودم میزاره هر وقت خواستم آپدیت کنم؟
سلام
اختیاریه ولی بهتره اپدیت کنید (افلاین)
برای انلاین شدن و انلاین بازی کردن اجباریه

• Like
Reactions: m_s and Xenon360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or