هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز من یک ماهه ps4 pro ریجن 2 با کد 7016 گرفتم که آخرین سری تولیدی هست تا الان..قبلشم ps4 کد 1116 داشتم..تمام چیزایی که در مورد مشکلات ps4 pro میگن همش شایعه و چرنده...اتفاقا من هر سری بالای 3 ساعت باهاش یکسره بازی میکنم و نه اصلا داغ میشه و جالبیش اینه که صدای فنش هم خیلی کمه و خیلی مواقع بی صدا کار میکنه..با خیال راحت خرید بکن..این شایعات در مورد خرابیش کار طرفدارای مایکروسافت و همینطور افرادی هست که پولشون نمیرسه pro بخرن یه عیبی روش میزارن که خودشونو آروم کنن..
در ضمن روی tv full hd هم از ps4 معمولی بهتر خروجی میده..
يعني بنظرتون نمونم واسه مدل ٢٠١٧ ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان م ۲ تا گیم از نت گرفتم ولی تو راه جعبشون یکم شکسته ولی کاغذشون سالم هست.
از این قوطی گیم های ps4 خالیش پیدا می شه؟
می گم یک موقع خواستم بفروشمشون نزنن تو سر گیم

این بلا سر من هم اومده....کلی سر قیمتش ضرر میکنی...
با اینکه قابش ارزشی نداره ولی کلا سیستم اینجوریه که قیمتش میاد پایین..

دوست عزیز خیالت راحت که مدل 2016 خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره..تازه پیش بینی شده دلار با روی کار اومدن ترامپ از اینم بالاتر میره و به 5 تومن میرسه..اونموقع دیگه با این قیمتم نمیتونی بخری..بازم هر جور صلاح میدونی..

• Like
Reactions: hajoo
آقا باز سوال :) من خیلی سوال میپرسم کلا :)))
من وقتی فلشمو وصل میکنم به کنسول ارور‌ میده مینویسه cannot use this usb storage فلشم usb 3 هستش مگه کنسول از نسخه‌ی 3 پشتیبانی نمیکنه؟ ممکنه مشکل از فرمت فلش باشه؟ بین ntfs, fat32 فرقی هست برای کنسول؟

آقا باز سوال :) من خیلی سوال میپرسم کلا :)))
من وقتی فلشمو وصل میکنم به کنسول ارور‌ میده مینویسه cannot use this usb storage فلشم usb 3 هستش مگه کنسول از نسخه‌ی 3 پشتیبانی نمیکنه؟ ممکنه مشکل از فرمت فلش باشه؟ بین ntfs, fat32 فرقی هست برای کنسول؟

بله هست
باید Fat32 باشه

• Like
Reactions: Mahdi444

دوست عزیز اینا شایعه ست من دارم صداش از معمولی خیلی کمتره بنظرم حتی روی 1080 تصویر دهیش باکیفیت تره من یه روز از ساعت 6 عصر تا 6 صبح روشنش گذاشتم و باهاش بازی کردم هیچ موردی پیدا نکرد اون تصاویر هم کار مایکروسافت فنهای افراطی هست
طرف رفته کنسول رو وسط بازی از برق کشیده بعد استارت فیلم گرفتن از روشن شدن کنسول گرفته که خب معلومه وقتی کنسول رو کسی از برق بکشه و بعد روشن کنه اون صفحه ی هارد میاد این فیلم رو گرفته که مثلا کنسول چراغ قرمز و داغ شده بچه های وطنی هم هرکسی گرفته تابحال بدون مشکل بوده

سلام.دوستان نیوزیلند ریجن 2 یا 4؟
4

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: hajoo and SAEED_TAJ
دوست عزیز اینا شایعه ست من دارم صداش از معمولی خیلی کمتره بنظرم حتی روی 1080 تصویر دهیش باکیفیت تره من یه روز از ساعت 6 عصر تا 6 صبح روشنش گذاشتم و باهاش بازی کردم هیچ موردی پیدا نکرد اون تصاویر هم کار مایکروسافت فنهای افراطی هست
طرف رفته کنسول رو وسط بازی از برق کشیده بعد استارت فیلم گرفتن از روشن شدن کنسول گرفته که خب معلومه وقتی کنسول رو کسی از برق بکشه و بعد روشن کنه اون صفحه ی هارد میاد این فیلم رو گرفته که مثلا کنسول چراغ قرمز و داغ شده بچه های وطنی هم هرکسی گرفته تابحال بدون مشکل بوده
شما چه ريجني خريدين ؟ يا هم فرق نميكنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or