هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام ی توضیح کامل درباره این مدل کنسول میدید مثلا cuh1201 (این همین جوری برای مثال نوشتم نمی‌دونم اصلا همچین چیزی هست یا نه )
ی سوال دیگه به نظرتون از توپ خونه بگیرم یا اینترنتی از کدوم سایت بگیرم؟

سرعت من 8 میگه با دانلود منیجر 1گیگ تو 25 دقیقه میگره با کنسول 3 ساعت طول میکشه

دانلود منیجر سرعت رو با حداکثر ممکن میکشه و با چند پارت کردن یک فایل اون رو براتون با سرعت بیشتری دان می کنه اما کنسول اینطور نیست . در واقع کنسول فایل رو بصورت یک پارته دانلود می کنه...برا همین سرعتش کمتره. استور ماکروسافت و جاهای مشابه هم همینطوره
سلام ی توضیح کامل درباره این مدل کنسول میدید مثلا cuh1201 (این همین جوری برای مثال نوشتم نمی‌دونم اصلا همچین چیزی هست یا نه )
ی سوال دیگه به نظرتون از توپ خونه بگیرم یا اینترنتی از کدوم سایت بگیرم؟

خوب سوال اول شما سالهاست در لینک زیر پاسخ داده شده بهتره مطالعه کنید تا اطلاعاتتون کامل بشه:
جواب سوال های عمومی دوستان در مورد PS4
راهنمای جامع خرید PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

در خصوص خرید هم کلا حضوری بهتره و مطمعن تره منتها در صورت خرید حضوری حتما چند جا قیمتها رو سوال کنید و کنسول رو اونجا تست کنید(بهتره اطلاعاتتون از ps4 و مدل ها و ریجین و سریال نامبر و غیره رو قبل از خرید از دو لیتک بالا کامل کنید ) و از طرف هم مهلت تست بخواد و فاکتور ازش بگیرد.
خرید اینترنتی هم شرایطی خاص خودش رو داره... بعضی جاها هستند که قیمت مناسب و پایین تر از حتی توپ خونه می دند و مدتهاست دارند فروش می کنند و میشه بهشون اطمینان کرد اما در کل خرید اینترنتی کمی ریسکه! برای خرید اینترنتی باید اعتماد و اطمینان از سالم بودن طرف بدست بیارید که خوب این موضوع سخت بدست میاد!

آخرین ویرایش:
دانلود منیجر سرعت رو با حداکثر ممکن میکشه و با چند پارت کردن یک فایل اون رو براتون با سرعت بیشتری دان می کنه اما کنسول اینطور نیست . در واقع کنسول فایل رو بصورت یک پارته دانلود می کنه...برا همین سرعتش کمتره. استور ماکروسافت و جاهای مشابه هم همینطوره

خوب سوال اول شما سالهاست در لینک زیر پاسخ داده شده بهتره مطالعه کنید تا اطلاعاتتون کامل بشه:
جواب سوال های عمومی دوستان در مورد PS4
راهنمای جامع خرید PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

در خصوص خرید هم کلا حضوری بهتره و مطمعن تره منتها در صورت خرید حضوری حتما چند جا قیمتها رو سوال کنید و کنسول رو اونجا تست کنید(بهتره اطلاعاتتون از ps4 و مدل ها و ریجین و سریال نامبر و غیره رو قبل از خرید از دو لیتک بالا کامل کنید ) و از طرف هم مهلت تست بخواد و فاکتور ازش بگیرد.
خرید اینترنتی هم شرایطی خاص خودش رو داره... بعضی جاها هستند که قیمت مناسب و پایین تر از حتی توپ خونه می دند و مدتهاست دارند فروش می کنند و میشه بهشون اطمینان کرد اما در کل خرید اینترنتی کمی ریسکه! برای خرید اینترنتی باید اعتماد و اطمینان از سالم بودن طرف بدست بیارید که خوب این موضوع سخت بدست میاد!
سلام
فرق پارت و کانکشن رو متوجه بشید
بازی رو کنسول و پی سی هردو چند پارت هست اگه حجمش زیاده ولی رو کنسول با یک کانکشن و روی PC با IDM با 8،16 یا حتی 32 کانکشن فایل دانلود میشه

سلام
فرق پارت و کانکشن رو متوجه بشید
بازی رو کنسول و پی سی هردو چند پارت هست اگه حجمش زیاده ولی رو کنسول با یک کانکشن و روی PC با IDM با 8،16 یا حتی 32 کانکشن فایل دانلود میشه

من به بیان ساده گفتم ... ولی باز هم برای توضیح دقیق تر ممنون...

دوستان سلام
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
من یه ماهی میشه پی اس گرفتم همه پی اوکی بود تا اینکه از یه هفته پیش وسط بازی یا منو یهو صفحه رنگش عوض میشد بعده چن ثانیه درس میشد امروز وسط ویچر یهو اینجوری شد یه رب موند درس شد...رنگش میشه مثله safe mode که توی ویندوز بود یهو قاطی میکنه...اول فک کردم شاید از کابل اچ دی باشه عوضش کردم بازم نشد کسی میدوتع از چیه؟ خیلی توی مخه

رفقا این کنسولهای رجین 5 روسیه که جدیدا ریخته تو بازار ، مثل رجین 3 و 2ژاپن جای دکمه ضربدر و دایره فرق داره یا مثل رجین 1 و 2اروپا هستش؟!!

با سلام خدمت دوستان...
تاپیک های بخش ps4 رو مطالعه کردم،ولی دنبال یه سایت خوب فقط برای دانلود آپدیت بازیها میگردم،که حتما ریجن 1 و 2 رو بصورت کامل داشته باشه.اکثر جاها ناقص هستند...مثلا فلان آپدیت برای ریجن 1 هست ولی ریجن 2 نیستش.
بهترین روش انتقال آپدیت ها همین psx هست؟! ممنون میشم بروزترین و کاملترین آموزشش رو قرار بدین.برای pro

با سلام خدمت دوستان...
تاپیک های بخش ps4 رو مطالعه کردم،ولی دنبال یه سایت خوب فقط برای دانلود آپدیت بازیها میگردم،که حتما ریجن 1 و 2 رو بصورت کامل داشته باشه.اکثر جاها ناقص هستند...مثلا فلان آپدیت برای ریجن 1 هست ولی ریجن 2 نیستش.
بهترین روش انتقال آپدیت ها همین psx هست؟! ممنون میشم بروزترین و کاملترین آموزشش رو قرار بدین.برای pro
هیچ سایتی رو ومی تونید پیدا کنید که هر دو ریجن رو کامل داشته باشه
آخرین روش انتقال هم همون psxهست

دوستان میخام ps3 بگیرم به نظر شما اسلیم بهتره یا معمولی؟ خودم از ظاهر معمولی بیشتر خوشم میاد تا اسلیم

ps3 یا ps4!?
در کل چون اسلیم جدیدتر هست و به مراتب خنک تر کار می کنه و در اینده راحت تر فروش میره اسلیم پیشنهاد میشه... البته اگه معمولی با قیمت و کیفیت مناسب پیدا کردید هم می تونید بهش فکر کنید.... هر چند الان تقریبا قیمت نوی اسلیم و معمولی یکی شده.
سعی کن یه ترا بایتی بخری که در اینده دردسر کمتری داشته باشی...

• Like
Reactions: Mprince
ps3 یا ps4!?
در کل چون اسلیم جدیدتر هست و به مراتب خنک تر کار می کنه و در اینده راحت تر فروش میره اسلیم پیشنهاد میشه... البته اگه معمولی با قیمت و کیفیت مناسب پیدا کردید هم می تونید بهش فکر کنید.... هر چند الان تقریبا قیمت نوی اسلیم و معمولی یکی شده.
سعی کن یه ترا بایتی بخری که در اینده دردسر کمتری داشته باشی...
Ps4 منظورم بود:دی

دوستان من تازه ps4 گرفتم. بهتره بازی های ps4 رو فیزیکی خرید یا اینکه دیسکی بخرم؟ برای آنلاین بازی کردن فیفا 17 میخوام.
فیزیکی همون دیسکیه . بین فیزیکی و دیجیتالی هم فرقی نیست برای انلاین بازی کردن . فیزیکی از اون لحاظ پیشنهاد میشه که اگه بعدا خواستید بفروشید کم دردسر تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or