هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینجا کسی قیمت بازیها توی دوبی به درهم رو میدونه؟مثلا تو آمریکا شصت دلاره،اونجا چنده قیمت اصلی؟
یکم یه جوریه سوال واسه این تاپیک ولی به PS4 ربط داره دیگه دی:
پ.ن سرچ زدم ولی از این فروشگاه های بودن ک نخفیف زده بودن خودشون و قیمت ها خیلی تفاوت داشت،آخرش نفهمیدم چی شد

آقا دو تا سوال. اول اینکه نمیشه اینترنت گوشی رو بصورت یو‌اس‌بی تثرینگ با کابل یو‌اس‌بی روی پی اس شیر کرد؟ دوم اینکه من مودم دارم و با کابل لن وصل کردم به کنسول روی پی اس سرعتم کاملا اندازه‌ی سرعت وایفای با موبایله ولی وقتی نت سیمکارت رو با هات اسپات شیر میکنم روی پی اس سرعت پایینه... ینی من سرعتم با نت سیمکارت موبایل تا چهار مگ هم میره ولی روی کنسول 200 کیلوبیت بیشتر نمیشه... اگه من مودم 4g بخرم و سیمکارت بزارم داخلش و با کابل لن وصل کنم به کنسول سرعت بهتر میشه؟
ممنون❤

سلام بچه ها.یه سوال راجع به قابلیت ترانسفر پلی استیشن داشتم.همونجور که میدونید با قابلیت ترانسفر میشه دیتا ها رو از ps4 استاندارد به ps4 اسلیم یا pro انتقال داد.
من توی یوتیوب چندین فیلم که آموزش طریقه انتقال دیتا از ps4 معمولی به ps4 pro بود رو نگاه کردم.نکته ای که بهش توی تمام فیلم ها برخورد کردم و برام عجیب بود این بود که در مرحله ی پایانی تمام دیتایی که به ps4pro منتقل میشد مجدد میرفت سر دانلود!
سوال من اینجاست که اگر ما داریم از ترانسفر استفاده میکنیم که دیتا ها رو انتقال بدیم به ps4 pro پس دیگه این جریان دانلود پایانی چی بود که مثلا مجدد 300 گیگ میره برا دانلود؟؟؟ اگر قراره مجدد ما تمام دیتا رو دانلود کنیم پس فلسفه ترانسفر این وسط چی میگه؟؟؟ یا اون دانلود نبوده و چیز دیگه ای بود و من اشتباه میکنم؟اخه ساعت پایان دانلود هم زده بود سیستم.
یعنی خوشم میاد سوالم جوری بود که مدعی های سواد تکنولوژی سایت بازی سنتر بعد از گذشت چندین روز از جواب دادنش عاجز هستن و فقط بلدن به سوال های پیش پا افتاده ی تکراری ساده جواب بدن و حال کنن که مثلا خیلی سرشون میشه:unamused::smirk:
عزیزان به خودشون نگیرن.من فقط منظورم با افراد مغرور بود:wink:

سلام دوستان. یه سوال راجع به pre order بازیها داشتم
من بازی اویل 7 رو پیش خرید کردم و توی دستگاه زده 14 روز دیگه اجازه دانلود دارم. یه گزینه هم زیرش داشت که زده اتو دانلود که فعالش کردم
حالا سوالم اینه که دستگاه 14 روز دیگه به صورت خودکار شروع میکنه به دانلود بازی؟ اگه دستگاه خاموش باشه توی زمانی که میخواد دانلود کنه به محض روشن شدنش خودکار دانلود شروع میشه یا باید دستی بزنم برای دانلود؟ و اینکه باید حتما توی اون روز دستگاه رو بذارم روی ریست مود؟ و اینکه اگه از اکانتی که بازی رو باهاش پیش خرید کردم ساین اوت کرده باشم که مشکلی پیش نمیاد در صورتی که روی دستگاه اکتیوش کرده باشم. خیلی برام مهمه که بازی به صورت خودکار بره برای دانلود. اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
ببخشید زیاد شد
خیلی ممنون

من بازی اویل 7 رو پیش خرید کردم و توی دستگاه زده 14 روز دیگه اجازه دانلود دارم. یه گزینه هم زیرش داشت که زده اتو دانلود که فعالش کردم
حالا سوالم اینه که دستگاه 14 روز دیگه به صورت خودکار شروع میکنه به دانلود بازی؟ اگه دستگاه خاموش باشه توی زمانی که میخواد دانلود کنه به محض روشن شدنش خودکار دانلود شروع میشه یا باید دستی بزنم برای دانلود؟ و اینکه باید حتما توی اون روز دستگاه رو بذارم روی ریست مود؟ و اینکه اگه از اکانتی که بازی رو باهاش پیش خرید کردم ساین اوت کرده باشم که مشکلی پیش نمیاد در صورتی که روی دستگاه اکتیوش کرده باشم. خیلی برام مهمه که بازی به صورت خودکار بره برای دانلود. اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
ببخشید زیاد شد
خیلی ممنون
سلام.
داداش بازی به صورت خودکار میره سر دانلود و شما دستی نمیخواد کاری کنی ولی شرطش اینه حتما یا کنسولت روشن باشه یا روی ریست مود باشه وگرنه نمیره.
در مورد ساین اوت اطلاعی ندارم ولی چون اکتیوش کردی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد و دانلود خواهد شد.

• Like
Reactions: MO021
اینجا کسی قیمت بازیها توی دوبی به درهم رو میدونه؟مثلا تو آمریکا شصت دلاره،اونجا چنده قیمت اصلی؟
یکم یه جوریه سوال واسه این تاپیک ولی به PS4 ربط داره دیگه دی:
پ.ن سرچ زدم ولی از این فروشگاه های بودن ک نخفیف زده بودن خودشون و قیمت ها خیلی تفاوت داشت،آخرش نفهمیدم چی شد
اونجاهم مقازه هایی هستن که که گرون تر از ۶۰ بدن ولی اختلاف ناچیزه
اگه ادرس خاستی پخ بفرست

یعنی خوشم میاد سوالم جوری بود که مدعی های سواد تکنولوژی سایت بازی سنتر بعد از گذشت چندین روز از جواب دادنش عاجز هستن و فقط بلدن به سوال های پیش پا افتاده ی تکراری ساده جواب بدن و حال کنن که مثلا خیلی سرشون میشه:unamused::smirk:
عزیزان به خودشون نگیرن.من فقط منظورم با افراد مغرور بود:wink:
اون ترنسفری که تو فیلم نشون دادن فقط ترنسفر اکانت و لایسنس بازیا بوده شما اگه میخوای دیتا هم انتقال بدی باید رو هارد اکسترنال بکاپ بگیری روی کنسول جدید ریستور کنی

اون ترنسفری که تو فیلم نشون دادن فقط ترنسفر اکانت و لایسنس بازیا بوده شما اگه میخوای دیتا هم انتقال بدی باید رو هارد اکسترنال بکاپ بگیری روی کنسول جدید ریستور کنی
لطفا اگر لینک فیلم اموزشی از یوتیوب یا هرجا دیگه داری که این هارداکسترنالم یاد بده واسم بزار اگر هم که نه از پاسخت خیلی ممنونم.اما نشون داد 300 گیگ منتقل شد و 1ساعتم طول کشید.

لطفا اگر لینک فیلم اموزشی از یوتیوب یا هرجا دیگه داری که این هارداکسترنالم یاد بده واسم بزار اگر هم که نه از پاسخت خیلی ممنونم.
آموزش خاصی نداره آخه تو ستینگ کنسول یه بخش به اسم بکاپ هست هارد با فرمت fat وصل کن بهش بزن بکاپ بگیره بعد وصلش کن کنسول جدید بزن ریستور کنه

• Like
Reactions: ps34
سلام.
داداش بازی به صورت خودکار میره سر دانلود و شما دستی نمیخواد کاری کنی ولی شرطش اینه حتما یا کنسولت روشن باشه یا روی ریست مود باشه وگرنه نمیره.
در مورد ساین اوت اطلاعی ندارم ولی چون اکتیوش کردی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد و دانلود خواهد شد.
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم پری لود راس تموم شدن اون زمانی که نشون میده شروع میشه یا دو روز زودتر شروع میشه؟ میخوام بدونم دقیقا کی باید کنسول بره رو حالت رست مود که دانلود شروع بشه

خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم پری لود راس تموم شدن اون زمانی که نشون میده شروع میشه یا دو روز زودتر شروع میشه؟ میخوام بدونم دقیقا کی باید کنسول بره رو حالت رست مود که دانلود شروع بشه
همون تاریخی که نوشته استارت پری لود شروع میشه.مثلا بتل1 حدود 5 روز قبلش پری لود شروع شد و یا دءوس اکس 1 روز قبلش شروع شد.تاریخ رو زده واست مشخصه

• Like
Reactions: MO021
ببخشید زیاد شد
خیلی ممنون

سلام داداش.

اگه اكانتي كه بازي توش پيش خريد شده، موقع اومدن بازي Sign In نباشه گزينه دانلود خودكارش بي فايده ميشه و بازي تو ليست دانلودت نمياد ( حتي در صورت اكتيو كردن ) ولي به محض آنلاين شدنت با اكانتي كه بازي پيش خريد شده، بازي تو ليست دانلود مياد

سلام دوستان من تازه ps4 گرفتم و تازه کارم

بازی tom clancy division رو گرفتم و بازی موقع شروع میگه باید آپدیت 1.10 رو دانلود کنی که حدود 14 گیگ هست ولی سرعت خیلی پایینه برای دانلود با کنسول.لینکشو پیدا کردم از شاتل لند و میخوام دانلود کنم ولی نمیدونم چطور باید فایل رو انتقال بدم به کنسول و بعد چطور آپدیت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like
Reactions: ehsanservat
سلام دوستان من تازه ps4 گرفتم و تازه کارم

بازی tom clancy division رو گرفتم و بازی موقع شروع میگه باید آپدیت 1.10 رو دانلود کنی که حدود 14 گیگ هست ولی سرعت خیلی پایینه برای دانلود با کنسول.لینکشو پیدا کردم از شاتل لند و میخوام دانلود کنم ولی نمیدونم چطور باید فایل رو انتقال بدم به کنسول و بعد چطور آپدیت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
با استفاده از psxباید انتقال بدی
یه سرچ کنی تو گوگل یا همین سایت طرز کار نرمافزار پی اس ایکس مفصل پیدا میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or