هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب بیشتر سلیقه‌ای هستش همینطور البته بازی های انحصاری‌ای که برای هر دو کنسول هست و متفاوتن، مثلا اکس‌باکس فورزا رو داره و هیلو و... (البته بازی اختصاصی زیاد داره من از بهترین بازیهاش دارم میگم) پی‌اس آنچارتد داره و گاد آف وار و... از نظر سخت افزار اوایل معرفی هر دو کنسول من یه سری نقد و بررسی و این چیزا رو خوندم اون اوایل تو بررسی ها نوشته بود پی‌اس سخت افزار قوی تری داره که البته اینم هر کس یه حرفی میزنه یکی میگه اکس قوی تره یکی میکه پی‌اس، از نظر حرارت هم همینطور که البته من بیشتر در مورد اکس‌باکس خوندم که انگار دفع حرارت خوبی نداره (امیدوارم اکس‌باکس فن ها نکشن منو) در مورد دسته هم به نظر من باتری دسته‌ی اکس‌باکس اگه جدا شدنی نبود بهتر بود، باتری قلمی میخوره که شارژ هم میشه فکر میکنم ولی باید باتری رو دربیارید و به هر حال باید بازی رو استاپ کنید باتری رو تعویض کنید، ولی پی‌اس روی دسته پورت شارژ داره که یو‌اس‌بی رو از کنسول وصل میکنید به دسته و دیگه وقفه ای ایجاد نمیشه تو بازیتون، در مورد ریجن پی‌اس ریجن فری هست از نظر بازی هایی که میشه روش اجرا کرد ینی بازی ریجن 2 روی کنسول ریجن 1 یا 3 هم اجرا میشه کنسول ها از نظر ریجن هیچ فرقی ندارن به جز اینکه ریجن 3 عملکرد دایره و ضربدر جابجا هست، فک میکنم برای ساختن اکانت پلاس هم باید اکانت پلاس با ریجن بازیتون یکی باشه برای آنلاین زدن که اینو مطمعن نیستم زیاد‌، نسخه‌ی اسلیم از نظر حرارتی بهینه تر هست ولی پورت صدای اپتیکال نداره تنهافرق همین هستش، در مورد پی‌اس پرو هم فعلا فقط برای کسایی که نمایشگر 4k دارن خوبه که بخرن شما اگه نمایشگرت معمولیه نخرین البته خب ممکنه تا چند سال بعد بازی ها اونقدر پیشرفت کنن که نیاز به سخت افزار قوی تر از نسخه معمولی داشته باشن که اونموقع پرو لازمه که البته این حرفم یه حدسه همین الان هم پی‌اس معمولی واقعا قدرتمنده اگه بازم نیاز به مقایسه دارین مقایسه‌ی ویدئویی بازی ها روی پی‌اس معمولی و پرو رو توی نت سرچ کنید هستن.
1. xbox از نظر دفع حرارتی بسیار بهتر از ps4 عمل میکنه. کافیه دو تا فیلم یوتوب ببینید که صدای فن xbox چقدر کمتره
2. خوبیه باتری استاندارد قلمی اینه که وقتی باتری تموم شد میتونید بلافاصله باتری رو عوض کنید و به بازی ادامه بدید. ولی DS4 حتما باید بهش سیم وصل کنی. دسته X1 هم با سیم میشه بازی کرد لزومی نداره باتریشو در بیاری ولی در حین بازی شارژ نمیشه
میشه برای دسته xbox یه کیت play & charge گرفت که بشه موقع بازی هم شارژش کرد. عمر باتری دسته Xbox هم دو تا سه برابر DS4 هست
در کل دسته Xbox چه از نظر خوش دست بودن و باتری از DS4 بهتره

دوستان سلام
من به تازگی میخوام یکی از کنسول های بازی رو بخرم. اول از همه اینکه شدیدا بین xbox one و ps4 گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بگیرم. هرکسی هم یه نظری میده. یکی میگه xbox داشتم فروختم ps4 خریدم چون بهتره و یکی دیگه دقیقا نظر عکسش رو میده. خواهشا یک نفر با 4 تا دلیل منطقی منو راهنمایی کنه و بگه کدوم رو بگیرم؟ دوم اینکه اگر قرار باشه ps4 بگیرم جریان این region چیه و باید چندش رو بگیرم و کلا چه فرقی می کنه؟ سوم اینکه بین ps4 و ps4 slim کدوم بهتره؟ البته میدونم slim جدیدتره ولی از نظر سخت افزاری فرقی ندارن پس چرا slim؟ سوال بعد اینکه آیا واقعا ارزش داره که ps4 پرو رو با این اختلاف قیمت بگیرم یا نه اگر نخوام 4k و HDR و از اینجور چیزا داشته باشم؟ اگر لطف کنید راهنماییم کنید بسیار ممنون میشم.
مزایای PS4:
- بازی های انحصاری PS4 از Xbox بیشتره
- بازی های PS4 توی ایران ارزون تر و فراوان تره
- بازی های دست دومش توی ایران راحت تر فروش میره
- بعضی بازی ها توی PS4 با رزولوشن بالاتری نسبت به Xbox one اجرا میشن

مزایای Xbox one:
- دسته Xbox one کاملا نسبت به DS4 برتری داره. اپشن خرید دسته 600 تومنی هم وجود داره که امکانات جالبی داره
- بازی های Xbox 360 اوریجینال رو اجرا میکنه
- تخفیفات بازی های دیجیتالیش نسبت به سونی یه کم بهتره
- مشکل ریجن که توی PS4 هست رو نداره. هر بازی رو برای هر ریجنی بخرید میتونید با خیال راحت روی اکانت خودتون با هر ریجنی بازی کنید و براش DLC بخرید
- شبکه انلاینش تا حدودی از نظر تکنیکی (سرعت دانلود و قطعی) از PSN بهتره.
- قابلیت نصب بازی روی هارد اکسترنال داره
- تا سال دیگه کنسول جدید Xbox میاد که از pro قویتر خواهد بود. بازی های فعلی وان روی اون کار میکنه و شما میتونی کنسولتو بفروشی بازی هاتو نگه داری و Scorpio بگیری

در کل اگه بازی های انحصاری (غیر از بازی ماشینی که Xbox بهتره) برات مهمه PS4 برتری داره. اگر بیشتر دنبال اجرای بازی های multiplatform هستی به نظرم Xbox دست کمی از PS4 نداره و من خودم Xbox One گرفتم. دوستمم PS4 گرفت.
تنها فرقش این بود که توی مغازه که من رفتم کنسولمو بخرم، موقع بازی خریدن حدود 20 تا بازی از زیر میزش دراورد گفت همینارو دارم. ولی برای PS4 یه ویترین کامل پر بازی داشت. به خاطر همین من بازی هامو اینترنتی با پست میخرم.
اگر میخوای PS4 بگیری به نظرم خرید Pro اینده نگرانه تر هست و ارزش قیمت بیشترشو داره. ولی اگر Xbox خواستی بگیری حتما S بگیر. کوچک تره و اداپتور نیاز نداره.

1. xbox از نظر دفع حرارتی بسیار بهتر از ps4 عمل میکنه. کافیه دو تا فیلم یوتوب ببینید که صدای فن xbox چقدر کمتره
2. خوبیه باتری استاندارد قلمی اینه که وقتی باتری تموم شد میتونید بلافاصله باتری رو عوض کنید و به بازی ادامه بدید. ولی DS4 حتما باید بهش سیم وصل کنی. دسته X1 هم با سیم میشه بازی کرد لزومی نداره باتریشو در بیاری ولی در حین بازی شارژ نمیشه
میشه برای دسته xbox یه کیت play & charge گرفت که بشه موقع بازی هم شارژش کرد. عمر باتری دسته Xbox هم دو تا سه برابر DS4 هست
در کل دسته Xbox چه از نظر خوش دست بودن و باتری از DS4 بهتره

مزایای PS4:
- بازی های انحصاری PS4 از Xbox بیشتره
- بازی های PS4 توی ایران ارزون تر و فراوان تره
- بازی های دست دومش توی ایران راحت تر فروش میره
- بعضی بازی ها توی PS4 با رزولوشن بالاتری نسبت به Xbox one اجرا میشن

مزایای Xbox one:
- دسته Xbox one کاملا نسبت به DS4 برتری داره. اپشن خرید دسته 600 تومنی هم وجود داره که امکانات جالبی داره
- بازی های Xbox 360 اوریجینال رو اجرا میکنه
- تخفیفات بازی های دیجیتالیش نسبت به سونی یه کم بهتره
- مشکل ریجن که توی PS4 هست رو نداره. هر بازی رو برای هر ریجنی بخرید میتونید با خیال راحت روی اکانت خودتون با هر ریجنی بازی کنید و براش DLC بخرید
- شبکه انلاینش تا حدودی از نظر تکنیکی (سرعت دانلود و قطعی) از PSN بهتره.
- قابلیت نصب بازی روی هارد اکسترنال داره
- تا سال دیگه کنسول جدید Xbox میاد که از pro قویتر خواهد بود. بازی های فعلی وان روی اون کار میکنه و شما میتونی کنسولتو بفروشی بازی هاتو نگه داری و Scorpio بگیری

در کل اگه بازی های انحصاری (غیر از بازی ماشینی که Xbox بهتره) برات مهمه PS4 برتری داره. اگر بیشتر دنبال اجرای بازی های multiplatform هستی به نظرم Xbox دست کمی از PS4 نداره و من خودم Xbox One گرفتم. دوستمم PS4 گرفت.
تنها فرقش این بود که توی مغازه که من رفتم کنسولمو بخرم، موقع بازی خریدن حدود 20 تا بازی از زیر میزش دراورد گفت همینارو دارم. ولی برای PS4 یه ویترین کامل پر بازی داشت. به خاطر همین من بازی هامو اینترنتی با پست میخرم.
اگر میخوای PS4 بگیری به نظرم خرید Pro اینده نگرانه تر هست و ارزش قیمت بیشترشو داره. ولی اگر Xbox خواستی بگیری حتما S بگیر. کوچک تره و اداپتور نیاز نداره.

سلام دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخت. راستش برای خواهرزاده ام قراره بگیریم و اونم بیشتر با کینکت و بازیهاش حال میکنه امروز که بررسی کردم مثل اینکه ps4در زمینه بازیهای حرکتی برای camera خیلی ضعیفتر از xbox هست و تازه لیست بازیهای مخصوص کینکت هم بیشتره به همین دلیل فکر کنم ایکباکس بگیرم. از طرفی مدل s که میفرمایید ورودی کینکت نداره و باید اداپتور تبدیل براش بگیری که اونم توی سایت های ایرانی نگاه کردم هیچ جا نداشتن و اگر هم داشته باشن براساس قیمت دلاری باید یه چیزی حدود 200 هزار تومان دربیاد که بعد با هزینه کینکت خیلی میشه. پس همون ایکس باکس وان فکر کنم به صرفه تر باشه با توجه به اینکه بزرگتر بودنش و اداپتور داشتنش خیلی مسئله ای نیست

• Like
Reactions: ehsanservat
دوستان امشب این ایمیل برام ارسال شده.جریان چیه؟
حتما باید با کریدت کارت خرید کنم تا شامل بشم یا با خرید گیفتی هم میشه؟
چطوریه؟
داداش اون مخفی کردن یوزرنیمت منو کشته اکانت رو که با یوزرنیم هک نمیکنند:D
اون جریان 50 دلار هم فقط با ویزا کارت سونی امکانش هست(فقط سونی بقیه ویزا کارت ها جواب نمیده) که با اولین خریدت از استور یه گیفت 50 دلاری میده بهت هر بارم که از استور خرید کنی به ازای هر دلار 10 برابر بهت پوینت میده(بشه 1000 پوینت میتونی یه گیفت 10 دلاری بگیری) که برا کسی که ویزا کارت سونی نداره صدق نمیکنه

• Like
Reactions: ehsas1 and MO021
You:
سلام خسته نباشید من چند روز پیش بازی مافیا رو دیجتالی به صورت هکی گرفتم دادم برام دیتا رو بریزن همراه با آخرین اپدیت ولی الان که بازیو اجرا میکنیم بازی بسیار بی کیفیت و بدون گرافیک جوریه که انگار دارم پلی دو بازی میکنم و پر از باگه طرفی که ازش بازیو گرفتم میگه باید صبر کنی اپدیت جدید بیاد ترو خدا کمک کنید راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟

دوستان سلام
من قصد خرید ps4 pro دارم
فقط سوالیکه برام پیش اومده چطوری باید دیتا بازیها رو روش فعال کنم تا بدون دیسک بتونم بازی کنم؟
آیا نیاز هست در همون فروشگاه حرکتی برام بزنن؟

دوستان دیشب متوجه سمت راست دستگاه شدم اون قسمتی ک ی نوار مشکی براق دور قسمت بالا و پایین هست متوجه یه چیزی مثل باد شدن این نوار شدم اما وقتی فشار میدی هم نمیره داخل نمیدونم برا همه دستگاها همینجوریه و من ندیدم یا...
عکس هم لینک میدم دقت کنید

http://www.axgig.com/images/42680111025038366621.jpg

You:
سلام خسته نباشید من چند روز پیش بازی مافیا رو دیجتالی به صورت هکی گرفتم دادم برام دیتا رو بریزن همراه با آخرین اپدیت ولی الان که بازیو اجرا میکنیم بازی بسیار بی کیفیت و بدون گرافیک جوریه که انگار دارم پلی دو بازی میکنم و پر از باگه طرفی که ازش بازیو گرفتم میگه باید صبر کنی اپدیت جدید بیاد ترو خدا کمک کنید راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟
کلا این بازی همینجوریه با اپدیتای دیگه فرقی نمیکنه منتظر نباش

دوستان دیشب متوجه سمت راست دستگاه شدم اون قسمتی ک ی نوار مشکی براق دور قسمت بالا و پایین هست متوجه یه چیزی مثل باد شدن این نوار شدم اما وقتی فشار میدی هم نمیره داخل نمیدونم برا همه دستگاها همینجوریه و من ندیدم یا...

آره...کلا همینجوریه...مال منم داره...

دلیلش رو نمیدونم ولی کلی هست..

• Like
Reactions: SiminSecret

مدلشه ماله منم اينجوريه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: SiminSecret
دوستان سلام
من قصد خرید ps4 pro دارم
فقط سوالیکه برام پیش اومده چطوری باید دیتا بازیها رو روش فعال کنم تا بدون دیسک بتونم بازی کنم؟
آیا نیاز هست در همون فروشگاه حرکتی برام بزنن؟

اگر بخواین بدون نیاز به دیسک بازی هارو اجرا کنین باید بازی هارو بصورت دیجیتال بخرید از پلی استیشن استور ، و یا از اکانتای هکی استفاده کنین (که البته احتمال بن شدن دستگاه هست)
اگه بازیتون دیسکی (فیزیکی) باشه دیتای بازی روی دستگاه نصب میشه اما همیشه باید برای اجرای بازی، دیسک بازی داخل دستگاه باشه.
پیشاپیش مبارکتون باشه.

دوستان راهيي هست كه بشه با كيبرد و موس تو ps4 بازي كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه برای استفاده در بازی میخواین باید یه مبدل xim4 بگیرین که تو ایران گیر نمیاد یا سخت پیدا میشه وگرنه در حالت عادی برای وبگردی و... میشه استفاده کرد ازشون..
البته خودتون اگه برنامه نویسی و کار با میکرو و یکم الکترونیک بلد باشین درست کردنش اصلاً سخت نیست.

آره...کلا همینجوریه...مال منم داره...

دلیلش رو نمیدونم ولی کلی هست..
سلام . این بازی مافیا سبکش مثل درایور پلی استیشن ۱ هست ؟ من شدیدا دنبال بازی هستم توو اون سبک . Gta یه خورده شلوغ پلوغ سر گیجه آوره برای من . میخوام یه بازی باشه ساده تر مثل درایور پلی استیشن ۱

دوستان دليل اينكه يه بازي خاص بين ١٠ ١٥ بازي كه تا حالا استفاده شده دائما كرش ميكنه بعد همون بازي روي يه دستگاه ديگه هيچ كرشي نميكنه؟!؟!
آنچارتد كالكشن بعد از اينكه براي اولين بار ميره تو دستگاه نصب ميشه حتي اگه ١٠ ساعت هم يه بند بازي بشه كرشي نمي كنه ولي وقتي واسه بار دوم اجرا بشه بعد ٢٠ تا ٣٠ دقيقه كرش ميكنه
جالب اينجاس كه همين بازي رو دستگاه رفيقم همچين مشلي نداره.تا حالا دوبار بازي فيزيكيشو گرفتم هر دو بار همين وضعه
تو هيچ بازي ديگه اي كرش نداشتم تا حالا
ارور ce ٣٤٧٨٧ دريافت ميكنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or