هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

رفقا سلام.
من میخوام اکانت psn بسازم با خود ps4.
نتم 3g رایتل هست و یه تست که کردم در حالت H و با دو خط آنتن سرعت دانلودم 324 kb/s هست و پینگمم 500-600.
بنظرتون شدنیه ؟!

پ.ن : نگرانیم از این جهته که تو همین وضع میخوام به ps app لاگین کنم ارور وصل نشن به سرور میده !

دمتون گرم.

دوستان من دوتا دسته دارم و خیلی وقت بود از دسته دوم استفاده نکردم البته من کنسولو کارکرده خریدم و شخصی هم که ازش خریدم دسترسی ندارم بهش دیشب تو بازی gta v اتفاقی دسته دومو استفاده کردم متوجه شدم شوک سمت چپ انگار ریپ میزنه وقتی شخصیتو میخوام ببرم جلو چند قدم میره یهو وای میسته دوباره میره فقط هم جهت بالا پایینش مشکل داره و لگ میندازه
کسی میدونه چقدر هزینه تعمیرشه؟شنیدم میشه دسته رو ریست کرد .چجوریه و اصلا تاثیری داره؟

• Like
Reactions: Mahdi444
دوستان من دوتا دسته دارم و خیلی وقت بود از دسته دوم استفاده نکردم البته من کنسولو کارکرده خریدم و شخصی هم که ازش خریدم دسترسی ندارم بهش دیشب تو بازی gta v اتفاقی دسته دومو استفاده کردم متوجه شدم شوک سمت چپ انگار ریپ میزنه وقتی شخصیتو میخوام ببرم جلو چند قدم میره یهو وای میسته دوباره میره فقط هم جهت بالا پایینش مشکل داره و لگ میندازه
کسی میدونه چقدر هزینه تعمیرشه؟شنیدم میشه دسته رو ریست کرد .چجوریه و اصلا تاثیری داره؟
احتمالا مشکل از شوک هاست میتونید تعمیر کنید خودتون توی سایت آی‌فیکس‌ایت با تصویر توضیح داده ولی خب قطعه یدکیش گیر نمیاد فک کنم

• Like
Reactions: yar_66
رفقا سلام.
من میخوام اکانت psn بسازم با خود ps4.
نتم 3g رایتل هست و یه تست که کردم در حالت H و با دو خط آنتن سرعت دانلودم 324 kb/s هست و پینگمم 500-600.
بنظرتون شدنیه ؟!

پ.ن : نگرانیم از این جهته که تو همین وضع میخوام به ps app لاگین کنم ارور وصل نشن به سرور میده !

دمتون گرم.

اکانت که میشه ساخت ولی برای آنلاین بازی کردن پینگ اصلا بدرد نمیخوره

احتمالا مشکل از شوک هاست میتونید تعمیر کنید خودتون توی سایت آی‌فیکس‌ایت با تصویر توضیح داده ولی خب قطعه یدکیش گیر نمیاد فک کنم
پشت دسته یه سوزن وارد کردم برای ریست حالا جلو رفتن مشکلی نداره ولی فعلا عقب اومدن گیج میزنه مثلا ده قدم میاد عقب ولی یهو وای میسته کارکتر و میره جلو..تو فوتبال شوکها سالمه ولی تو بازیهای مثل gta v یا last of این مشکل هست
میترسم بدم تعمیرکار پول بیخود بگیرن کاریم نکنن

• Like
Reactions: Mahdi444
دوستان ریست کردن دسته دقیقا چجوریه من سوزن وارد اون محفظه پشت دسته کردم. حدود 15 ثانیه نگه داشتم دسته خاموش میشه وقتی روشن میکنم بازم دستگاه دسترو میشناسه و نیازی به کابل نیست کنسول روشن و خاموش هم تست کردم فرقی نکرد

سلام دوستان دستگاه من از مدل های قدیمیه خیلی هم تمیز و کم کار بوده ولی جدیدا نصف شبا میبینم خودش خاموش روشن میشه یا وسط بازی من بعضی وقتها میره رو حالت Rest و داره یه کم بازی در میاره . کسی میدونه مشکلش چیه ؟

سلام دوستان

من قراره فردا پش فردا پی اس فور بگیرم میخواستم بدونم تو این تاپیک میتونم مشاوره بگیرم یا تاپیک بخصوصی داره برای مشاوره؟

مرسی

سلام همگی
40.gif

من احتمالا فردا پی اس فور میگیرم ،تعدادی از صفحات تایپسک رو هم خوندم فقط چنتا سوال

1 - باندل بگیرم که توش بازی فیزیکی داشته باشه میصرفه؟ یا اینکه بدون بازی بگیرم و بعدش برم بازیهارو رو جداگونه بگیرم؟ کدوم صرفه اقتصادی داره ، با توجه به اینکه بازی های باندل همگی نو هستند و قرار نیست با دست دو مقایسه بشه.
مثلا چیزی که مد نظر منه اینه که 1500 حدودا:

PS4 NEW SLIM سری جدید CUH-2016B باندل 3 بازی اورجینال فیزیکی UNCHARTED 4 . THE LAST OF US . DRIVECLUB با ظرفیت هارد 1 ترابایت تولید 3 ماه چهارم 2016 با یک هفته مهلت تست

همین کنسول بدون گیم هم ۱۲۴۰ تومنه

بجز بازی های اضافه فرق دیگه ای بین باندل و معمولی نیست؟خصوصا ظاهر.

2 - این نیو اسلیم جریانش چیه؟ یعنی یه مدل اسلیم هست یه مدل هم نیو اسلیم؟ یا منظورشون همون اسلیمه؟
این CUH-2016B مناسبه برای خرید؟

3 - اگر امکان داره دقیقا تمامی محتویات داخل جعبه رو بفرمایید
مثلا نمیدونم شارژر دسته وجود داره یا جداگانه باید تهیه بشه.

4 - همراه باهاش چیا بخرم.مثلا کاوری، کول پدی یا وسیله ضروری و اضافه ای اگر داره بفرمایید.

سپاس از راهنماییتون.

Last edited by a moderator:
سلام همگی
40.gif

من احتمالا فردا پی اس فور میگیرم ،تعدادی از صفحات تایپسک رو هم خوندم فقط چنتا سوال

1 - باندل بگیرم که توش بازی فیزیکی داشته باشه میصرفه؟ یا اینکه بدون بازی بگیرم و بعدش برم بازیهارو رو جداگونه بگیرم؟ کدوم صرفه اقتصادی داره ، با توجه به اینکه بازی های باندل همگی نو هستند و قرار نیست با دست دو مقایسه بشه.
مثلا چیزی که مد نظر منه اینه که 1500 حدودا:

PS4 NEW SLIM سری جدید CUH-2016B باندل 3 بازی اورجینال فیزیکی UNCHARTED 4 . THE LAST OF US . DRIVECLUB با ظرفیت هارد 1 ترابایت تولید 3 ماه چهارم 2016 با یک هفته مهلت تست

همین کنسول بدون گیم هم ۱۲۴۰ تومنه

بجز بازی های اضافه فرق دیگه ای بین باندل و معمولی نیست؟خصوصا ظاهر.

2 - این نیو اسلیم جریانش چیه؟ یعنی یه مدل اسلیم هست یه مدل هم نیو اسلیم؟ یا منظورشون همون اسلیمه؟
این CUH-2016B مناسبه برای خرید؟

3 - اگر امکان داره دقیقا تمامی محتویات داخل جعبه رو بفرمایید
مثلا نمیدونم شارژر دسته وجود داره یا جداگانه باید تهیه بشه.

4 - همراه باهاش چیا بخرم.مثلا کاوری، کول پدی یا وسیله ضروری و اضافه ای اگر داره بفرمایید.

سپاس از راهنماییتون.
بدون بازی بخرید چون این بازی ها قدیمی هستن و موقع فروش ضرر میکنید به خصوص درایو کلاب که با توجه به بباندل دیجیتالیش به سیزن پس که 20 دلار در میاد و نسخه دیسکی برای داشتن همون محتوا باید دوبرابر هزینه کنید که اصلا ارزشنداره
همشون یکیه کلا یه نوع اسلیم تو بازار هست
محتویات جعبه : دسته،کابل شارژ دسته،ایرفون دسته سیم برق،خود کنسول،کابل اچ دی ام آی
هیچ چیزی ضروری لازم نداره بستگی به خودتون داره ،فقط اگه خواستین عمودی قرار بدین استند می خواد همین

مم
بدون بازی بخرید چون این بازی ها قدیمی هستن و موقع فروش ضرر میکنید به خصوص درایو کلاب که با توجه به بباندل دیجیتالیش به سیزن پس که 20 دلار در میاد و نسخه دیسکی برای داشتن همون محتوا باید دوبرابر هزینه کنید که اصلا ارزشنداره
همشون یکیه کلا یه نوع اسلیم تو بازار هست
محتویات جعبه : دسته،کابل شارژ دسته،ایرفون دسته سیم برق،خود کنسول،کابل اچ دی ام آی
هیچ چیزی ضروری لازم نداره بستگی به خودتون داره ،فقط اگه خواستین عمودی قرار بدین استند می خواد همین
ممنون از توضیحتون دوست گرامی.والا من اگر بدون بازی هم بگیرم ، بعدش دقیقا همین بازی هارو باید براش بگیرم خصوصا انچارتد و لست اف آس

بعد اینکه اگر بدون بازی بگیرم بعدش باید دو سه روز هم صرف پیدا کردن بازی دست دو کنم تا بتونم حداقل کنسول رو تست کنم و بازی کنم

پیشنهادتون چیه؟

مم

ممنون از توضیحتون دوست گرامی.والا من اگر بدون بازی هم بگیرم ، بعدش دقیقا همین بازی هارو باید براش بگیرم خصوصا انچارتد و لست اف آس

بعد اینکه اگر بدون بازی بگیرم بعدش باید دو سه روز هم صرف پیدا کردن بازی دست دو کنم تا بتونم حداقل کنسول رو تست کنم و بازی کنم

پیشنهادتون چیه؟
تو دیوار بازیا قدیمی هست
تو مقازه ها هم هستش فکر نکنم مشکلی از این جهت باشه

دوستان میشه از رو دیسک بازی فهمید بازی رجین چنده ؟
انچارتد رو کارکرده از مغازه گرفتم میترسم دیسکش عوض شده و اون رجینی که رو قابش زده نباشه
اگر روی دیسک M زده که ریجن آل هست.اگرم به قرمز 18 زده که ریجن دو هست.اگرم هیچی نزده ریجن سه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or