هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشید دوستان..میشه یکی در مورد راه اندازی کنسول برای من توضیح بدههه؟من وقتی کنسول رو با دکمه پاور روشن میکنم ، اولش چراغش ابیه بعد سفید میشه و بعد دوباره ابی میشه.و همینطور هی ابی و سفید میشه.و دستگاه رو با کابل اچ دی ام ای وصل کردم تلوزیون نشناختتش چطوری باید بشناسه تلوزیونم سامسونگ ۶۴۹۰ و ۴۸ اینچی.دکمه اجکت کنسول هم که میزنم چنتا بوق میزنه فقط

اقا من درستش کردم الان شناخته و به تی وی وصل میشه و راه اندازی اولیه هم انجام شد ، و صفحه منو اومده ، منتها چرا اصلا نمیشه دیسک گذاشت هر چی دکمه اجکت رو میزنم چنتا بوق میزنه فقط؟؟؟؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Mahdi444
اقا من درستش کردم الان شناخته و به تی وی وصل میشه و راه اندازی اولیه هم انجام شد ، و صفحه منو اومده ، منتها چرا اصلا نمیشه دیسک گذاشت هر چی دکمه اجکت رو میزنم چنتا بوق میزنه فقط؟؟؟؟
نه داداش مثل دی‌وی‌دی رایتر نیستش چیزی نمیاد بیرون اون شیار بین طبقه اول و دوم کنسول :))) سمت چپ دکمه ایجکت رو نگاه کنید یه شیار هست دیسک رو برازین اونجا میره داخل

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsanservat
نه داداش مثل دی‌وی‌دی رایتر نیستش چیزی نمیاد بیرون اون شیار بین طبقه اول و دوم کنسول () سمت چپ دکمه ایجکت رو نگاه کنید یه شیار هست دیسک رو برازین اونجا میره داخل
مرسییی داداش

اقا یه سوال ، دستگاه دوتا جعبه داره ، جعبه اصلی و داخلی
بارکد روی جعبه داخلی با بارکد پشت کنسولم یکیه ولی با بارکد روی جعبه اصلی یکی نیست ، این طبیعیه یا یه مشکلی هست؟ من یه هفته فرصت تست دارم لطفا تو این هفته بهم راهنمایی کنید

سپاس.

• Like
Reactions: Mahdi444
مرسییی داداش

بارکد روی جعبه داخلی با بازحد پشت کنسولم یکیه ولی با بارکد روی جعبه اصلی یکی نیست ، این طبیعیه یا ثه مشکلی هست؟ من یه هفته فرصت تست دارم لطفا تو این هفته بهم راهنمایی کنید

سپاس.
خب راستش اینو نمیدونم من خودم کارکرده از دوستم خریدم آخه :))

مرسییی داداش

بارکد روی جعبه داخلی با بارکد پشت کنسولم یکیه ولی با بارکد روی جعبه اصلی یکی نیست ، این طبیعیه یا یه مشکلی هست؟ من یه هفته فرصت تست دارم لطفا تو این هفته بهم راهنمایی کنید

سپاس.
بار کد جعبه اصلی برای همه یکی است هم جعبه داخلی دوم سریال نمبرش با کنسول باید یکی باشه .

اقا من توی اکانتم 50$ زده بودم الان نگاه کردم دیدم شده 40 تا بعد فهمیدم خود به خود پلاس من رو تمدید کرده ~X(از کجا میشه این گزینه رو off کرد که دیگه تمدید نکنه ؟

• Like
بار کد جعبه اصلی برای همه یکی است هم جعبه داخلی دوم سریال نمبرش با کنسول باید یکی باشه .
ببخشید من دقیق متوجه نشدم ،

۱_ الان یعنی جعبه اصلی با جعبه داخلی و خود کنسول هر سه تا باید سریال یکی داشته باشن؟

۲_ یا اینکه منظورتون اینه که جعبه اصلی بارکدش ربطی به جعبه داخلی و خود کنسول نداره و اون برای همه یکیه و فقط کافیه جعبه داخلی و کنسول بارکدشون یکی باشه؟

کدوم‌گزینه منظور شماست؟
سپاس از وقتی که میذارین

• Like
ببخشید من دقیق متوجه نشدم ،

۱_ الان یعنی جعبه اصلی با جعبه داخلی و خود کنسول هر سه تا باید سریال یکی داشته باشن؟

۲_ یا اینکه منظورتون اینه که؟

کدوم‌گزینه منظور شماست؟
سپاس از وقتی که میذارین
بله شماره ۲ جعبه اصلی بارکدش ربطی به جعبه داخلی و خود کنسول نداره و اون برای همه یکیه و فقط کافیه جعبه داخلی و کنسول بارکدشون یکی باشد

• Like
بله شماره ۲ جعبه اصلی بارکدش ربطی به جعبه داخلی و خود کنسول نداره و اون برای همه یکیه و فقط کافیه جعبه داخلی و کنسول بارکدشون یکی باشد
بسیار ممنونم د.ست گرامی

چنتا سوال هم داشتم
وقتی بازی رو نصب میکنیم و بازی میکنیم، حالا وقتی میخوایم از بازی خارج بشیم و quite to menu رو میزنیم، میاد توی منوی بازی، حالا چطوری میشه کلا از بازی خارج شد؟من هر کاری کردم نشد و مجبور شدم دیسک رو در بیارم تا وارد صفحه اصلی کنسول بشه.

تاریخ ساخت کنسول رو چطور میشه فهمید؟

بازی های دست رو از کجا میتونم با پایینترین قیمت بگیرم؟

مثل batman arkham knight
fifa
order
assassins ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or