هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من ال ای دیم مشکل پیدا کرد. و بردم نمایندگی الان یه مانیتور ۲۲ اینچ دارم و کنسول رو بهش وصل کردم. و چون مانیتور من فرمت تصویرش 16به10 هست و لی تصویر کنسول و همه ی تی وی ها 16به9 هست . الان یه مشکل کوچیک ولی اعصاب خردکن دارم . الان تصویر یکم تو مانیتور کشیده شده. یعنی تصویر از بالا و پایین یکم کشیده شده و کمی غیر عادی میشه. ایا تنظیمی هست تو کنسول که بشه درست کرد این مشکل رو و تصویر رو به صورت عادی نشون بده و بالا و پایین تصویر رو سیاه کنه نه اینکه بکشه و فیت کنه.
یادمه تو اکسباکس۳۶۰ این تنظیمات بود

• Like
Reactions: ehsanservat
یک نفر نیست منو راهنمایی کنه؟
هرکار میکنم دسته های کنسولم ریست نمیشن چندتا کلیپ هم دیدم سوزن وارد اون محفظه میکنم ولی بعد از حتی 1 دقیقه بازم دستگاه دسته رو میشناسه
کنسولو از روش 10 ثانیه کامل خاموش کردم بازم ریست نمیشن دسته ها
چکار کنم ؟

• Like
بسیار ممنونم د.ست گرامی

چنتا سوال هم داشتم
وقتی بازی رو نصب میکنیم و بازی میکنیم، حالا وقتی میخوایم از بازی خارج بشیم و quite to menu رو میزنیم، میاد توی منوی بازی، حالا چطوری میشه کلا از بازی خارج شد؟من هر کاری کردم نشد و مجبور شدم دیسک رو در بیارم تا وارد صفحه اصلی کنسول بشه.

تاریخ ساخت کنسول رو چطور میشه فهمید؟

بازی های دست رو از کجا میتونم با پایینترین قیمت بگیرم؟

مثل batman arkham knight
fifa
order
assassins ها
وقتی اومدی داخل منو اصلی بازی دکمه ps رو نگه دار بعد اولین گزینه close application رو بزن

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: alex_pk
دوستان يه سوال من يه ps4 خريدم فروشنده برام يه پكيج بازي ريخت حدود ١٠ تا بازي.حالا ميخوام ببينم ميتونم كنسول رو انلاين كنم؟هيچ اكانتي روي دستگاه نيست و تروقي هم نميده تو بازي.مثلا بازي مترو اون بالاش زده trial mode.امكان بن وجود داره اگه انلاين بشم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان میخوام ps بگیرم بین 4 پرو و 4 معمولی موندم. نمیدونم کدومشون ارزش گرفتنو داره؟ یه چیزیم شنیدم که 4 پرو فقط فریم بالاتری میده و گرافیک فنی بالاتری نسبت به 4 معمولی نداره!!! اینم بگم که 4k tv هم ندارم...
بنظرتون کدومو بگیرم

آخرین ویرایش:
  • Like
دوستان يه سوال من يه ps4 خريدم فروشنده برام يه پكيج بازي ريخت حدود ١٠ تا بازي.حالا ميخوام ببينم ميتونم كنسول رو انلاين كنم؟هيچ اكانتي روي دستگاه نيست و تروقي هم نميده تو بازي.مثلا بازي مترو اون بالاش زده trial mode.امكان بن وجود داره اگه انلاين بشم؟

داداش واست دمو و تریال ریخته تو استور پره...

بله امکان بن وجود دازه چون بازی برات ریخته به روش اکانت ترکیبی. اول بدون اینکه انلاین بشی بازی ها رو تموم کن بعدش اگه طالب انلاین بودی یه بار ps4 رو ریستور کن تا کلا همه چیز پاک بشه.

سلام دوستان میخوام ps بگیرم بین 4 پرو و 4 معمولی موندم. نمیدونم کدومشون ارزش گرفتنو داره؟ یه چیزیم شنیدم که 4 پرو فقط فریم بالاتری میده و گرافیک فنی بالاتری نسبت به 4 معمولی نداره!!! اینم بگم که 4k tv هم ندارم...
بنظرتون کدومو بگیرم

اگه tv 4k ندارید هزینه ی اضافیه . البته در صورت استفاده از ps vr کنسول pro بهتر عمل مییکنه.

بله امکان بن وجود دازه چون بازی برات ریخته به روش اکانت ترکیبی. اول بدون اینکه انلاین بشی بازی ها رو تموم کن بعدش اگه طالب انلاین بودی یه بار ps4 رو ریستور کن تا کلا همه چیز پاک بشه.

اگه tv 4k ندارید هزینه ی اضافیه . البته در صورت استفاده از ps vr کنسول pro بهتر عمل مییکنه.

یعنی تفاوت گرافیکی بین 4 معمولی با پرو رو tv های 1080 نیست؟

• Like

ای کاش پکی نمیخریدین
بله احتمال بن هست

• Like
سلام دوستان.
من تازه ps4 معمولی خریدم با تلویزیون 4k.کلیپی هست ک نحوه راه اندازی دستگاه رو توضیح بده ؟
توي دفترچه راهنما كامل توضيح داده و در كل يه كابل hdmi هست و پاور دستگاه كه بايد وصل كنيد

• Like
سلام.ریسک اکانت های هکی چقدره؟
خرید بازی دست دوم رو پیشنهاد می کنید یا اکانت هکی؟

فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
کاملا شانسیه ممکن مدتها استفاده کنی بدون مشکل ممکن تو همون چند روز اول به مشکل بخوری یا بازیا قفل بشن در کل دیسکی باری کردن با توجه به امکان معاوضه بهتره

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or