وقتی اومدی داخل منو اصلی بازی دکمه ps رو نگه دار بعد اولین گزینه close application رو بزنبسیار ممنونم د.ست گرامی
چنتا سوال هم داشتم
وقتی بازی رو نصب میکنیم و بازی میکنیم، حالا وقتی میخوایم از بازی خارج بشیم و quite to menu رو میزنیم، میاد توی منوی بازی، حالا چطوری میشه کلا از بازی خارج شد؟من هر کاری کردم نشد و مجبور شدم دیسک رو در بیارم تا وارد صفحه اصلی کنسول بشه.
تاریخ ساخت کنسول رو چطور میشه فهمید؟
بازی های دست رو از کجا میتونم با پایینترین قیمت بگیرم؟
مثل batman arkham knight
fifa
order
assassins ها
داداش واست دمو و تریال ریخته تو استور پره...دوستان يه سوال من يه ps4 خريدم فروشنده برام يه پكيج بازي ريخت حدود ١٠ تا بازي.حالا ميخوام ببينم ميتونم كنسول رو انلاين كنم؟هيچ اكانتي روي دستگاه نيست و تروقي هم نميده تو بازي.مثلا بازي مترو اون بالاش زده trial mode.امكان بن وجود داره اگه انلاين بشم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله امکان بن وجود دازه چون بازی برات ریخته به روش اکانت ترکیبی. اول بدون اینکه انلاین بشی بازی ها رو تموم کن بعدش اگه طالب انلاین بودی یه بار ps4 رو ریستور کن تا کلا همه چیز پاک بشه.دوستان يه سوال من يه ps4 خريدم فروشنده برام يه پكيج بازي ريخت حدود ١٠ تا بازي.حالا ميخوام ببينم ميتونم كنسول رو انلاين كنم؟هيچ اكانتي روي دستگاه نيست و تروقي هم نميده تو بازي.مثلا بازي مترو اون بالاش زده trial mode.امكان بن وجود داره اگه انلاين بشم؟
سلام دوستان میخوام ps بگیرم بین 4 پرو و 4 معمولی موندم. نمیدونم کدومشون ارزش گرفتنو داره؟ یه چیزیم شنیدم که 4 پرو فقط فریم بالاتری میده و گرافیک فنی بالاتری نسبت به 4 معمولی نداره!!! اینم بگم که 4k tv هم ندارم...
بنظرتون کدومو بگیرم
بله امکان بن وجود دازه چون بازی برات ریخته به روش اکانت ترکیبی. اول بدون اینکه انلاین بشی بازی ها رو تموم کن بعدش اگه طالب انلاین بودی یه بار ps4 رو ریستور کن تا کلا همه چیز پاک بشه.
اگه tv 4k ندارید هزینه ی اضافیه . البته در صورت استفاده از ps vr کنسول pro بهتر عمل مییکنه.
ای کاش پکی نمیخریدیندوستان يه سوال من يه ps4 خريدم فروشنده برام يه پكيج بازي ريخت حدود ١٠ تا بازي.حالا ميخوام ببينم ميتونم كنسول رو انلاين كنم؟هيچ اكانتي روي دستگاه نيست و تروقي هم نميده تو بازي.مثلا بازي مترو اون بالاش زده trial mode.امكان بن وجود داره اگه انلاين بشم؟
توي دفترچه راهنما كامل توضيح داده و در كل يه كابل hdmi هست و پاور دستگاه كه بايد وصل كنيدسلام دوستان.
من تازه ps4 معمولی خریدم با تلویزیون 4k.کلیپی هست ک نحوه راه اندازی دستگاه رو توضیح بده ؟
کاملا شانسیه ممکن مدتها استفاده کنی بدون مشکل ممکن تو همون چند روز اول به مشکل بخوری یا بازیا قفل بشن در کل دیسکی باری کردن با توجه به امکان معاوضه بهترهسلام.ریسک اکانت های هکی چقدره؟
خرید بازی دست دوم رو پیشنهاد می کنید یا اکانت هکی؟
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk