aliahmadi2
کاربر سایت
داداش یعنی چطوری سینک کنم. اینم بگم کلا انلاین هست کنسولم و احتملا اتوماتیک سینک میکنه.
بری تو لیت تروفیهات یه چند لحظه صبر کن سینک میشه
یا Option رو بزن بعد روی Sync بزنی سینک میشه
داداش یعنی چطوری سینک کنم. اینم بگم کلا انلاین هست کنسولم و احتملا اتوماتیک سینک میکنه.
این نظر یکی از دوستان دیدم درباره ps4 ها اورجینال , تو همین تاپیک و 3 صفحه قبل هستش
دوست عزیز شما نمیخواد IP بدی چون خود گوشی DHCP داره و اتوماتیک IP میده ! شما اگه DNS دوست داشتی بدی 4.2.2.4 , 4.2.2.3 یا 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو بزن !عزيزان چطوري ميتونم تنظيمات دستي dns رو تو ps4 انجام بدم؟اينترنتم lte ايرانسل هست كه با گوشي هات اسپات ميكنم قسمت ip adrees subnet mask رو چطوري بفهمم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
پشت شهرداری پره کنسول فروشه ، فروشگاه های اینترنتی معمولا ارزون تره ولی بهتره خودتون حضوری برای خرید مراجعه کنید ، قیمتی هم که تو این انجمن گزاشته میشه کمی پایین تر از عرف بازار هست !دوستان کم لطفی میکنن ! ی جواب !!!
سلامسلام یه سوال ساده بعضی از بازیها مثل batman در قسمت های حساس و مراحل پایانی بازی اجازه ضبط فیلم با دکمه share رو نمی ده...می خواستم ببینم برا بیشتر بازیها این قدر ضد حاله....؟!
نیازی به اینترنت که نداره ؟؟توي دفترچه راهنما كامل توضيح داده و در كل يه كابل hdmi هست و پاور دستگاه كه بايد وصل كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای وصل شدن به استور نیاز هستنیازی به اینترنت که نداره ؟؟
دوستان من کنسولم به PSN وصل نمیشه و این ارور رو میده
WS-37397-9
چه کنم ؟؟