هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من دچار یه مشکلی شدم .دیشب کنسولمو فروختم یادم رفت اکانتمو deactive کنم .امروز یه پرو خریدم میخوام از چیزایی که تو اکانتم بوده استفاده کنم میگه اول باید اکانتتو روی این ps4 پرایمری کنی وقتی خواستم این کارو بکنم میگه اکانتت روی یه کنسول دیگه که همون قبلیس پرایمری هست نمیشه روی این جدیدی پرایمری کنم الان تکلیف چیه به اون قبلیم دسترسی ندارم این اکانتمم لازم دارم

اقا خودم کشفش کردم حالا اینجا مینویسم شاید به کار کسی بیاد .از طریق موبایلتون میرید توی استور وصل میشید توی قسمت account میرید بعد device and media را انتخاب میکنید یه گزینه deactive all داره اونو میزنید و تمام .البته این کارو فقط ۶ ماه یه بار میتونید انجام بدید

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ehsanservat
عزيزان چطوري ميتونم تنظيمات دستي dns رو تو ps4 انجام بدم؟اينترنتم lte ايرانسل هست كه با گوشي هات اسپات ميكنم قسمت ip adrees subnet mask رو چطوري بفهمم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

عزيزان چطوري ميتونم تنظيمات دستي dns رو تو ps4 انجام بدم؟اينترنتم lte ايرانسل هست كه با گوشي هات اسپات ميكنم قسمت ip adrees subnet mask رو چطوري بفهمم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز شما نمیخواد IP بدی چون خود گوشی DHCP داره و اتوماتیک IP میده ! شما اگه DNS دوست داشتی بدی 4.2.2.4 , 4.2.2.3 یا 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو بزن !
دوستان کم لطفی میکنن ! ی جواب !!!
پشت شهرداری پره کنسول فروشه ، فروشگاه های اینترنتی معمولا ارزون تره ولی بهتره خودتون حضوری برای خرید مراجعه کنید ، قیمتی هم که تو این انجمن گزاشته میشه کمی پایین تر از عرف بازار هست !

• Like
Reactions: dark monk
سلام یه سوال ساده بعضی از بازیها مثل batman در قسمت های حساس و مراحل پایانی بازی اجازه ضبط فیلم با دکمه share رو نمی ده...می خواستم ببینم برا بیشتر بازیها این قدر ضد حاله....؟!

دوستان من کنسولم به PSN وصل نمیشه و این ارور رو میده

WS-37397-9

چه کنم ؟؟

آقا من یه تحقیق کردم انگار مشکل از ISP هست که مجبوری بعضی از پُرتهارو باز کنی

این صفحه من چنتا کامنت خوندم، یکی نوشته بود تنظیمات مودم رو از اول درست کرده بعدش درست شده

یکی گفته کنسول رو با یک ISP دیگه وصل کرده به نت و بعدش با نت خودش امتحان کرده

اگه وقت داره خودت بخون اینجارو
community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Support/WS-37397-9/td-p/45539370/page/1

• Like
Reactions: 947947
اقا من کنسول رو عوض کردم بازی دیویژن رو قبلی بود اما رو این جدیده که نصب کردم تو لودینگ اولیه بازی گیر میکنه تو اکانت های دیگه درسته ولی تو این اکانتی که قبلا نصب بود کار نمیکنه
نمیدونم چ ش.
کسی این مشکل رو نداشته؟

Sent from my E6633 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or