هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
امروز ی اکانت فیفا گرفتم و میخام دیتاشو با پی اس ایکس انتقال بدم رو کنسول و از مودم استفاده نمیکنم زمانی ک میخام تست کانکشن بزنم همه چیش اوکیه ولی nat3،میده.
باید چیکار کنم ک زمانی نت گوشیمو شیر میکنم nat3 نده؟؟؟

علیک
ببین جوابم در مورد Nat نیست ولی چیزی که میخوام بگم اینه که برا انتقال بازی با PSX فقط Successful بودن دو گزینه اول تست کانکشن کافیه
من هر وقت خواستم انتقال بدم تا اون دو گزینه اول Successful شد رفتم برا انتقال ، بیشتر مواقع اصلا PSN FAILED بودم

کسی نمیدونه؟
دوباره داخل اون اکانت باید sign in کنید و از منوی اصلی یا همون داشبورد کنسول ,برید آخرین آخرین گزینه سمت راست Game Library میتونید کل بازی های اون اکانت رو ببینید و بعد انتخاب دانلود کنید.
یا از داخل استور هم GL در دسترس هستش.

آخرین ویرایش:
دوباره داخل اون اکانت باید sign in کنید و از منوی اصلی یا همون داشبورد کنسول ,برید آخرین آخرین گزینه سمت راست Game Library میتونید کل بازی های اون اکانت رو ببینید و بعد انتخاب دانلود کنید.
قبلا رفتم هیچی نبود . جز بازیهای که خودم خریده بودم
دموی بازی p.t بود که با اکانت دوستم دان کرده بود که تو اون قسمت نبود !

سلام. راهی وجود داره که بشه روی PS4 یوزری حذف کرد که پسوردش یادمون رفته باشه؟ چون برای حذف یک یوزر، حتما باید به PSN وصل شد تا اون یوزر دی اکتیو بشه. قائدتا اگر پسورد اکانت هم یادمون رفته باشه چنین امکانی وجود نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید

قبلا رفتم هیچی نبود . جز بازیهای که خودم خریده بودم
دموی بازی p.t بود که با اکانت دوستم دان کرده بود که تو اون قسمت نبود !
اگر فقط دموی P.T نیست تعجب نداره چون از استور برداشته شده و دیگه قابل دسترس و دانلود کردن نیست.
اما اگر کلا بازی های دیگه هم نیستش تعجب داره شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنند.

سلام
دوستان در بازی بتلفیلدهاردلاین قسمت مولتی پلیر بازی افت شدید فریم ریت رو دارم
ميخواستم بودنم مشکل از کنسول هست یا شما ها هم این مشکلو دارین؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان امروز ps4 خریدم ریجن2 مدل 1216A پونصد گیگ
یه چن تا سوال داشتم

1_ توی مراحل راهن اندازی اولیه کنسول من اکثر موارد رو skip کردم و اکانت هم نساختم فقط time zone رو تهران انتخاب کردم و خودش ساعت دقیق و تاریخ روز رو نشون داد
اسم ID و اکانت رو هم یه جا دیدم خودش گذاشته user1
بعد بازی آرکام نایت رو نصب کردم قبل از اینکه وارد استوری مود بشه گفت که بهتره آکانت psn داشته باشی ولی من اونو هم no کردم رفت بازی هم اجرا شد

میخواستم ببینم من الان آکانت ندارم مشکل خاصی پیش نمیاد؟؟؟؟
چون بازی رو که اجرا میکنه راحت ، بازیه سیو هم میشه بدون مشکل خاصی....

2_دوستان هندزفری وصل کردم به دسته و با کمک تنظیمات دسته، صدا رو کامل از دسته گرفتم ولی صداش مشکل داشت ، هر تقریبا 10 ثانیه ای یه بار یه قطع و صل سریع پیدا میکرد که اذیت میکرد ، من نزدیک کنسول هم بودم! طبیعیه؟ واسه شمام همین جوره؟؟

3_ دوستان کارتن داخلی(سفیده) رو مطمئن شدم که جعبه کنسول خودم هست به کمک روشی که تو تاپیک بقلی بود
چطور میتونم کارت بیرونی (کارتن آبی) رو تطابق بدم با کنسول ؟

4_ از کجا میشه حجم باقی مونده از هارد رو فهمید؟؟

من برنامه media player برای ps4 دانلود کردم اما اکثر فایلهای 1080 با فرمت mkv پخش نمیکنه شما راه حلی دارید؟ زیرنویسم که کلا گزینش نیست :|
این سونی نمی دونم چرا به پلیر درست درمون نمیده
بچه ها خواهشا یه راه حل بدید مرسی

آخرین ویرایش:
دوتا سوال
الان شما میتونید به psn وصل شید؟برای من از دیروز وصل نمیشه.
کنسولو که میذارم رو rest mode بعضی موقعا چراغ ps4 نارنجی چشمک زن میشه که دیگه هیچکاری غیر از اینکه از برق بکشمش نمیشه انجام داد.چرا؟

:((:((:((:((:((:((
آقا تو رو خدا کمک
الان یه بازی فیفا 16 که تخفیف خورده بود خریدم، اما یه سوتی وحشتناک دادم اونم این که بازی رو برای PS3 گرفتم :-s
هیچ راهی نیست بازی رو به ps4ام انتقال بدم، ساپورت سونی جوابگو هست ایمیلی چیزی بزنیم
تو رو خدا راهنمایی کنید

:((:((:((:((:((:((
آقا تو رو خدا کمک
الان یه بازی فیفا 16 که تخفیف خورده بود خریدم، اما یه سوتی وحشتناک دادم اونم این که بازی رو برای PS3 گرفتم :-s
هیچ راهی نیست بازی رو به ps4ام انتقال بدم، ساپورت سونی جوابگو هست ایمیلی چیزی بزنیم
تو رو خدا راهنمایی کنید

برو با پشتیبانی صحبت کن و مشکل رو بگو. درخواست refund بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or