Saint475
کاربر سایت
سلام دوستان، من امروز 4 خریدم تا الان اکس وان داشتم، چنتا سوال داشتم ممنون میشم کسی ج بده
1) آیا میشه دیتا بازی های 4 رو مثل وان روی هارد اکسترنال کوپی کرد و انتقال داد؟ اگه هارد نمیشه راه دیگه ای نیس مثلا وصل کردن دو کنسول بهم با کابل لن؟
2) چند وقت پیش خودم واسه دوستم یه اکانت ساختم تا Destiny Legendary Edition رو بازی کنه، الان اگه من هم اکانتش رو نصب کنم هر دومون میتونیم بدون مشکل بازی کنیم، با توجه به ظرفیت های 1 و دو سه...Taken King چون که کد بود شاید به دیسک نیاز نداشته باشه....الان اگه اکانتش رو دانلود کنم من ظرفیت 3 میشم یا 2؟ فک کنم فقط ظرفیت های دو سه میتونن آنلاین بازی کنن، چکار کنم که یکیمون دو یشه یکی 3
ممنون
علیک سلام
1-امکان بک اپ گیری روی هارد اکسترنال هست ولی اجرای دیتا از روی هارد اکسترنال مثل X1 هنوز خیر.
2-شما اگر بازی دیجیتالی یا پلاس روی اکانتت داشته باشی، میتونید هر دو استفاده کنید.
بعد از اینکه روی هر دو دستگاه اکانت رو زدید.
روی یک دستگاه پرایمری اکتیو میکنید، در این حالت اون دستگاه هم روی اون اکانت و هم روی سایر اکانت هاش بازی رو میتونه هم افلاین هم انلاین اجرا کنه
دستگاه دیگه که روش پرایمری اکتیو نیست(هر اکانت رو یک کنسول پرایمری میشه) میتونه بازی رو فقط روی همون اکانت به صورت فقط انلاین(اتصال دائم به اینترنت) اجرا کنه.