هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان Ps4 رو حالت Rest Mode تا چند ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه ؟
اصلا مشکلی ایجاد میکنه اگه همیشه رو Rest Mode خاموشش کنیم ؟ (بخاطر روشن بودن دستگاه و حرارت و این چیزا)

بعد یه سوال دیگه ,
من فارکرای 4 رو دیجیتالی خریدم، بعد حجم کل بازی حدود 24 گیگه، اما الان فقط 5.493 گیگ زده که داره دانلودش میکنه، این داستانش چیه ؟ این 5.493 گیگ رو دانلود میکنه بعد میشه بازی رو شروع کرد، ادامه شو در حین بازی دانلود میکنه ؟ میشه یکی توضیح بده.

ممنون ...

سلام
دوستان پلاس را میشه از اکانتی که ریجن یک هست به اکانتی که ریجن دو هست شیر کرد؟

علیک
این قضیه ریجن اصلادر شیرینگ اهمیت نداره

سلام
دوستان Ps4 رو حالت Rest Mode تا چند ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه ؟
اصلا مشکلی ایجاد میکنه اگه همیشه رو Rest Mode خاموشش کنیم ؟ (بخاطر روشن بودن دستگاه و حرارت و این چیزا)

بعد یه سوال دیگه ,
من فارکرای 4 رو دیجیتالی خریدم، بعد حجم کل بازی حدود 24 گیگه، اما الان فقط 5.493 گیگ زده که داره دانلودش میکنه، این داستانش چیه ؟ این 5.493 گیگ رو دانلود میکنه بعد میشه بازی رو شروع کرد، ادامه شو در حین بازی دانلود میکنه ؟ میشه یکی توضیح بده.

ممنون ...

ادامه دانلود بصورت مخفی انجام میشه ، INFORMATION بازی رو ببینی ادامه دانلودش معلومه

----

چند ساعت در reset mode رو نمیدونم ولی اگه احیانا این وسط ها برق بره ممکنه کنسول آسیب ببینه بیشتر احتیاط کن

از این روش برای دانلود انتقال به کنسول استفاده کن مثل 99% درصد کاربره
[h=1]گفتگو: دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER[/h]
ا

سلام

یه سوال دیگه هم داشتم
من الان با اکانت ریجن یکم dlc میخرم (بازیم ریجن دو هست) این dlc به اکانت ریجن دو شیر میشه که ادامه دانلود رو اونجا انجام بدم؟و این dlc اینستال میشه وارور نمیده؟ چون با اکانت ریجن یک و با دلار خریدم

یه سوال دیگه هم داشتم
من الان با اکانت ریجن یکم dlc میخرم (بازیم ریجن دو هست) این dlc به اکانت ریجن دو شیر میشه که ادامه دانلود رو اونجا انجام بدم؟و این dlc اینستال میشه وارور نمیده؟ چون با اکانت ریجن یک و با دلار خریدم

علیک سلام
برای شیر کردن پلاس ابتدا
پلاس رو روی یک اکانت هم رجیون با کد پلاس وارد میکنید و سپس با روش شیرینگ بین دو اکانت شیر میکنید.
خلاصه ورژن » هر دو اکانت رو روی یک یا دو دستگاه میزنید.
دستگاهی که روش پرایمری اکتیو بشه سایر اکانت هاش هم به پلاس دسترسی دارند.
دستگاهی که روش پرایمری اکتیو نشه فقط خود اکانت دسترسی به پلاس داره.

بازی و DLC باید رجیونش یکی باشه،
اگر یک بازی روی یک اکانتی باشه که پرایمری اکتیو هست، روی اون کنسول شیر میشه و سایر کاربران نیز به DLC دسترسی خواهند داشت.

اگر رجیون بازی و DLC یکی نباشه داخل بخش دانلود بهتون اخطار میده که منتظره تا بازی با اون رجیون رو نصب کنید. تا بعد DLC رو نصب کنه.

- - -ویرایش - - -

دوستان ریجن اکانتمو از کجا میتونم بفهمم چیه؟؟؟

کدوم کشور رو زدید؟

رجیون یک آمریکا
رجیون دو انگلستان، کشور های اروپایی و ژاپن
رجیون سه آسیا
رجیون چهار استرالیا و نیوزیلند

کدوم کشور رو زدید؟

رجیون یک آمریکا
رجیون دو انگلستان، کشور های اروپایی و ژاپن
رجیون سه آسیا
رجیون چهار استرالیا و نیوزیلند

نمیدونم ماله کدوم کشوره مشکلم همینه از کجا میشه فهمید تو سایت psn ریجن اکانت چیه؟؟؟

نمیدونم ماله کدوم کشوره مشکلم همینه از کجا میشه فهمید تو سایت psn ریجن اکانت چیه؟؟؟

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/
الان باز نمیشه ببینم دقیقا کدوم بخش بود
داخل پروفایل زیر اسمتون کشور رو زده توی اون لینکی که دادم.
از روی ارز هم میتونید بفهمید.

سلام

آره میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان من بازیها رو ریجن all دانلود کنم میتونم برای بازی خریداری شده روی ریجن 2 استفاده کرد ؟

یعنی چی؟ بازی که خریدی ریجن 2 هست؟

ریجن all همون ریجن 1ـه

سلام
من می خوام کنسول ps4 بگیرم
یه سوال داشتم اگه من این کنسولو با هارد 500 بگیرم به نظرتون کم میاره؟؟؟ نوع حافظه این دو ( 500 و 1ترا ) تفاوتی داره؟؟
تا اونجایی که فهمیدم الان مدل 1216 ریجن 2 اروپا بهترینه درسته؟

آخرین ویرایش:
سلام
امروز ی اکانت فیفا گرفتم و میخام دیتاشو با پی اس ایکس انتقال بدم رو کنسول و از مودم استفاده نمیکنم زمانی ک میخام تست کانکشن بزنم همه چیش اوکیه ولی nat3،میده.
باید چیکار کنم ک زمانی نت گوشیمو شیر میکنم nat3 نده؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or