هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما متن فارسی درخواستی رو بفرست برام.

اینجا باید باهاشون چت کن
http://scea.secure.force.com/LiveChatRequest?lang=en_US

دادا این لینکی که فرستادی ارور میده
میام تو پروفایلت

آقا من هی میخوام باهاشون چت کنم صفحه خطا میده
We are currently experiencing technical issues. Please try again at a later time. We apologize for the inconvenience.
این ساپورت سونی ایمیلی چیزی نداره؟
چیکار کنم دیگه دارم نا امید میشم :((

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من یه DriveClub ریجن 2 دارم می خوام Season passاش رو بخرم، برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید مطابق با ریجن دیسک دلار یا پوند بخرم یا مطابق با ریجن اکانت ؟ کدومش تو خرید دی ال سی مهمه؟ هر دو که نیست؟ :D ممنون

سلام دوستان من یه DriveClub ریجن 2 دارم می خوام Season passاش رو بخرم، برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید مطابق با ریجن دیسک دلار یا پوند بخرم یا مطابق با ریجن اکانت ؟ کدومش تو خرید دی ال سی مهمه؟ هر دو که نیست؟ :D ممنون

باید ریجن دیسک و اکانت یکی باشه. چون بازی ریجن 2 هست پس باید اکانت هم ریجن 2 باشه تا بتونید با پوند DLC رو بخرید و دانلود کنید.

سلام دوستان.من بتلفیلدهاردلاین رو به صورت فیزیکی و دست دوم گرفتم.بعد یه ذره بازی کردم باهاش بعد اینکه یه مرحله اش تموم شد یه درصدی توی منوش هست که هی افزایش پیدا میکنه.بعد چند بار از بازی اومدم بیرون و رفتم توش اما دفعه ی اخر یه پیام میده میگه"برنامه را ببندید و دیسک رو ریمو کنید" این گزینه رو که میزنم میپره بیرون.چیکار کنم؟ممنون

سلام
دوستان من میخواستم اکانتم رو روی PS4م اکتیو کنم که این نوشته رو میده
:
Cannot activate this system as your primary PS4
you have already activated another system as oyur primary PS4 with your account.to activate this system deactivate the other system.
مشکل اینجاست که من به سیستم قبلیم دسترسی ندارم...
ممنون میشم کسی اگه میدونه راهنمایی بکنه
خوب مثل اینکه پیدا شد!
How do I deactivate my broken primary PS4 that has... - PlayStation® Forums

آخرین ویرایش:
سلام
من تازه اکانت ساختم و میخوام از 14 روز Trial پلاس استفاده کنم ولی ازم Credit Card میخواد. چیکار باید بکنم؟

اون قبلا اکانتهای ژاپن بود که نمیخواست.الآن 4.5 ماهه که باید کریدت کارت بزنی تا 14 روز بده.تو نت بگرد شاید باشه

سلام دوستان این اکانتهایی که بازی داخلشون هست به نظرتون ارزش دارن بخری؟ راسته که میگن دزدیده وهک شده هستن؟

سلام دوست عزیز
تا جایی که من توی اینترنت تحقیق کردم و از چند تا از دوستام پرسیدم که کارشون همین بود گفتند اینا اکانت های شیرینگ هستش که روی یه اکانت که بازی هستش را میان یه دفعه بین تعداد زیادی کنسول شیر می کنند.اگه به صورت افلاین بازی کنی مشکلی ایجاد نمیشه.ولی به محض اینکه به اینترنت وصل بشی اگه اشتباه نکنم دستگاه را شرکت سونی بن می کنه
کلا اکانت های سونی حداکثر بین 2 کنسول می تونه شیر باشه

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه سوال داشتم
1 - از کجا میشه فهمید که کدام دسته اصلی هست و کدام دسته تقلبی؟
2 - دسته پک بلند با پک کوتاه فرقی هم داره؟

سلام دوست عزیز
تا جایی که من توی اینترنت تحقیق کردم و از چند تا از دوستام پرسیدم که کارشون همین بود گفتند اینا اکانت های شیرینگ هستش که روی یه اکانت که بازی هستش را میان یه دفعه بین تعداد زیادی کنسول شیر می کنند.اگه به صورت افلاین بازی کنی مشکلی ایجاد نمیشه.ولی به محض اینکه به اینترنت وصل بشی اگه اشتباه نکنم دستگاه را شرکت سونی بن می کنه
کلا اکانت های سونی حداکثر بین 2 کنسول می تونه شیر باشه

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه سوال داشتم
1 - از کجا میشه فهمید که کدام دسته اصلی هست و کدام دسته تقلبی؟
2 - دسته پک بلند با پک کوتاه فرقی هم داره؟
تقلبی نداره
فرقی ندارن با هم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or