هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام
من یک مانیتور دارم که یک ورودی HDMI داره و برای اینکه بخواهم x360 یا ps4 را بهش وصل کنم باید حتما کابل را از پشت مانیتور جدا کنم و هر دفعه یک کدوم را بزنم.حالا سوال من اینه که کسی اینجا از این HDMI Switch ها که دو یا سه تا ورودی HDMi ها داره و یک خروجی استفاده کرده؟ بخصوص برای PS4 که خروجی تصویرش 1080p هست. ممنون میشم از دوستان اگر در این زمینه اطلاعاتی دارند من را راهنمایی کنند.

دوستان وقتی کنسول روشنه ومثلا داره دیتا کپی یا دانلود میکنه میخوام دسته رو خاموش کنم تا شارژش مصرف نشه بیخودی.چیکار کنم؟
========
یه تم کال آف دیوتی هم که رایگان بودو دانلود و نصب کردم اما روش قفل وجود داره.اینو چیکار کنم؟

دوستان من چند تا سوال دارم که تو هر سایتی یا فرومی که پرسیدم هر کسی ۱ چیزی جواب داده! خلاصه گیج شدم حسابی ! لطفأ اگر کسی مطمئن هستش جواب منو بده :-/
اول اینکه آپدیت هر بازی به ریجن بازی وابسته هستش ؟! یعنی برای بازی ریجن ۲ حتمأ باید فایل آپدیت ریجن ۲ پیدا کنم و با psx انتقال بدم ؟!
دوم اینکه اگر من با ۱ اکانت ریجن ۱ روی ps4 وارد بشم و dlc یک بازی ریجن ۱ دانلود کنم بعدش از اون اکانتم بیام بیرون و با اکانت اصلیم که ریجن ۲ هستش login کنم میتونم اون dlc که با اکانت ریجن ۱ دانلود کردم بازی کنم؟!

در مورد سوال اولت دقیق مطمئن نیستم ولی فکر میکنم شما باید آپدیت ریجن بازیو پیدا کنی و منتقل کنی نه ریجن اکانتت

واسه سوال دوم بله میتونی بازی کنی ، به شرط اینکه اکانت ریجن 1 رو روی دستگاه اکتیو کنی :)

دوستان وقتی کنسول روشنه ومثلا داره دیتا کپی یا دانلود میکنه میخوام دسته رو خاموش کنم تا شارژش مصرف نشه بیخودی.چیکار کنم؟
========
یه تم کال آف دیوتی هم که رایگان بودو دانلود و نصب کردم اما روش قفل وجود داره.اینو چیکار کنم؟
ps button رو نگه داری فک کنم از این قسمت میشه دسته رو خاموش کرد
restore license بزن باید درست بشه.

========
ps button رو نگه دار تو adjust devices گزینه turn off رو بزن

من سه تا از بازی هام اپدیت جدید میخواد ولی متوجه شدم که اپدیت های قبلی که نصب کردم پاک شده و فکر می کنم به احتمال زیاد به خاطر rebuilt data base باشه

من سه تا از بازی هام اپدیت جدید میخواد ولی متوجه شدم که اپدیت های قبلی که نصب کردم پاک شده و فکر می کنم به احتمال زیاد به خاطر rebuilt data base باشه
rebuild database چیزی رو پاک نمیکنه. بعضی بازیها اپدیتهاش باید کامل از اول دانلود بشه ... لزوما ممکنه مثل gta اینا نباشه که فقط قسمت جدید رو دانلود کنه.

rebuild database چیزی رو پاک نمیکنه. بعضی بازیها اپدیتهاش باید کامل از اول دانلود بشه ... لزوما ممکنه مثل gta اینا نباشه که فقط قسمت جدید رو دانلود کنه.
اخه همین gta و dc و codaw که اپدیت جدید دادن همشون اپدیت رو از اول میخوان.در صورتی که من قبلا همین اپدیتای جدید اینا رو دانلود میکردم و از اول نمی رفت

دوستان، از بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ به نظرتون ریجن 1 ارزش داره که 150 تومن اضافه پرداخت کنیم؟

PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A = یک ملیون و 290 هزارتومن
PS4 ریجن 1 امریکا تولید 3 ماه چهارم 2014 سری CUH-1115A = یک ملیون و 440 هزار تومن
دوست خوبم به نظر من مال اروپا رو بگیر چون من هم اروپا رو دارم هم آمریکا البته به نظر من پول اضافه میدی

- - -ویرایش - - -

دوستان، از بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ به نظرتون ریجن 1 ارزش داره که 150 تومن اضافه پرداخت کنیم؟

PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A = یک ملیون و 290 هزارتومن
PS4 ریجن 1 امریکا تولید 3 ماه چهارم 2014 سری CUH-1115A = یک ملیون و 440 هزار تومن

اخه همین gta و dc و codaw که اپدیت جدید دادن همشون اپدیت رو از اول میخوان.در صورتی که من قبلا همین اپدیتای جدید اینا رو دانلود میکردم و از اول نمی رفت

شایان جان اولش باید وایسی خودش اتوماتیک دانلود آپدیت قبلی رو میاره و بعد از چند دقیقه صبر کردن بسته به سرعت اینترنتت از اونجایی که قبلا دانلود کردی شروعمیشه

دوستان میگن آپدیت 1.20 درایور کلاب حدود 0.5 گیگابایته اما من که لینک میگیرم 10 گیگه.ینی باید بازم از اول دانلود کنم؟راهی نداره فقط این نیم گیگابایت رو بگیریم؟

دوستان میگن آپدیت 1.20 درایور کلاب حدود 0.5 گیگابایته اما من که لینک میگیرم 10 گیگه.ینی باید بازم از اول دانلود کنم؟راهی نداره فقط این نیم گیگابایت رو بگیریم؟

با خود کنسول دانلود کن تا همون نیم گیگو دانلود کنه

با psx نمیشه این 500 مگ رو گرفت؟
روی دانلودش میزنم تو همون preparing to download روی 50درصد مونده و جلو نمیره
درسته منم که خواستم با خود کنسول دانلود کنم با PSX رفت از اول ولی تو با psx برو و وقتی توی 50 درصده یه فایل 26 مگی با حرف DP بهت میده اونو دانلود کن و یکم طول میکشه بعدش برا دانلود همون 1 گیگ رو میخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or