هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بسته به سرعت نتت داره
بزار باشه خودش میره.
نتم 2مگه.بذارم فقط همون 500 مگ رو میگیره؟
درسته منم که خواستم با خود کنسول دانلود کنم با PSX رفت از اول ولی تو با psx برو و وقتی توی 50 درصده یه فایل 26 مگی با حرف DP بهت میده اونو دانلود کن و یکم طول میکشه بعدش برا دانلود همون 1 گیگ رو میخواد
برا نسخه پلاسش یه 26 مگی داد اما برا نسخه اصلیش نه
این 1گیگو منظورت اینه که با خود کنسول دانلود کنم یا اینکه با Psx؟این قسمتو متوجه نشدم

نتم 2مگه.بذارم فقط همون 500 مگ رو میگیره؟

برا نسخه پلاسش یه 26 مگی داد اما برا نسخه اصلیش نه
این 1گیگو منظورت اینه که با خود کنسول دانلود کنم یا اینکه با Psx؟این قسمتو متوجه نشدم
وقتی لینک ندی و در واقع دیتا رو تو کامپیوتر نداشته باشی اپدیت با کنسول از طریق PSX دانلود میشه

چرا جدیدا بازیها یه دیتا هم توی بازی دارن که نصب میشه الان i:ss رو دوباره تو دستگاه گذاشتم به غیر از اون دیتایی که اول نصب میکنه یه دیتا هم داره که یک ربع طول میکشه با اینکه قبلا نداشت

با سلام به دوستان
من حدود چند ماه قبل نسخه دموی بازی Trine رو دانلود کردم و بازی فقط دمو بود
تا اینکه از دو هفته پیش دیدم کنار بازی تایم تموم شدن بازی رو نشون داده
وقتی هم که پلاس رایگان یکی از اکانت هام رو فعال کردم چند روز بعد متوجه شدم که بازی به صورت فول گیم درومده و خلاصه مدت زمان اون بازی هم تموم شد و به حالت فری رفت مجدد
بعد مجدد پلاس رایگان یکی از اکانتهام رو فعال کردم ولی اینبار دیگه بازی به حالت فول نمیره
به نظر دوستان این تغییر حالت بازی به خاطر تغییر پلاس بوده؟
اگر بخاطر تغییر پلاس بوده اگر من بازی رو پاک کنم و مجدد در اکانت ژاپن نصب کنم ایا امکان داره بازی مجدد برای چند روز فول بشه؟(البته برای نصب از فایل دیتای قبلی که روی سیستم دارم استفاده کنم)
به هر حال داستان کمی پیچیده شد ولی اگر دوستان راه حلی داشتند ممنون میشم کمک کنن
با تشکر

با سلام به دوستان
من حدود چند ماه قبل نسخه دموی بازی Trine رو دانلود کردم و بازی فقط دمو بود
تا اینکه از دو هفته پیش دیدم کنار بازی تایم تموم شدن بازی رو نشون داده
وقتی هم که پلاس رایگان یکی از اکانت هام رو فعال کردم چند روز بعد متوجه شدم که بازی به صورت فول گیم درومده و خلاصه مدت زمان اون بازی هم تموم شد و به حالت فری رفت مجدد
بعد مجدد پلاس رایگان یکی از اکانتهام رو فعال کردم ولی اینبار دیگه بازی به حالت فول نمیره
به نظر دوستان این تغییر حالت بازی به خاطر تغییر پلاس بوده؟
اگر بخاطر تغییر پلاس بوده اگر من بازی رو پاک کنم و مجدد در اکانت ژاپن نصب کنم ایا امکان داره بازی مجدد برای چند روز فول بشه؟(البته برای نصب از فایل دیتای قبلی که روی سیستم دارم استفاده کنم)
به هر حال داستان کمی پیچیده شد ولی اگر دوستان راه حلی داشتند ممنون میشم کمک کنن
با تشکر
سلام بله لازم نیست بازی رو پاک کنید برید تو استور ژاپن بازی رو بزنید دانلود بشه بعد قفل بازی از بین میره

دوستان امکان ش هست چند مدل از بهترین های هدفون حال حاضر رو برای بازی کردن با PS4 و هم چنین فیلم دیدن با PC معرفی کنید ؟
ترجیحا وایرلس باشه .

قیمت ها هم از حدود 100 تا 400 بگید چون هنوز رنج قیمت دستم نیست که چه قدر باید هزینه کنم برای یک هدفون خوب و عمری .

خیلی ممنون

دوستان
درصورت تعویض هارد کنسول با 2ترا ونصب فایل 800 مگی ایا فریمور کنسول هم ارتقا پیدا میکنه یا نه؟الان مال کنسولم 2.51 ونمیخوام به 2.55ارتقا پیدا کنه(بدلیل استفاده از بازیای ظرفیت 1) ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان از این ۳ تا مورد : بازی نصب شده ، آپدیت بازی ، dlc دانلود شده ، کدومشون روی هارد ps4 نصب میشه و وابسته به اکانت نیست و کدومشون وابسته به اکانته ؟!

دوستان
درصورت تعویض هارد کنسول با 2ترا ونصب فایل 800 مگی ایا فریمور کنسول هم ارتقا پیدا میکنه یا نه؟الان مال کنسولم 2.51 ونمیخوام به 2.55ارتقا پیدا کنه(بدلیل استفاده از بازیای ظرفیت 1) ممنون میشم راهنماییم کنید
باید نسخه 800 مگی اپدیت 2.51 رو دانلود کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or