هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من چند تا سوال درباره ظرفیت یک بازی ها داشتم و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که بگم ! :-"

-الان من اگر ظرفیت 1 یه بازی مثلا بلادبورن رو بگیرم میتونم روی اکانت خودم بازی کنم ؟
-بعد باید کلا نت دستگاه قطع بشه یا فقط وقتی وارد بازی میشم اینترنت رو قطع کنم ؟
-مثل ظرفیت 3 که سریع بن نمیشه ؟

سلام.
این استیک ها برای پلی استین خراب نیست یعنی مشکل گرمایشی واسش به وجود نمیاره یا بعدا اگر بخواهیم از رو کنسول بکنیم باقی ماندش روش نمی مونه؟؟
همچنین اگر رو صفحه لمسی کنترلر بزاریم لمش مشکل پیدا نمی کنه؟
ممنون میشم یه فروشگاه اینترنتی رو بگید که کیفیت استیکاش خوب باشه واسم پ.خ کنید مرسی.

این بازیا به اکانتت تعلق داره نمیشه پاکشون کرد. حتی اگر دانلود هم نشده باشن . این قسمت lib مثل همون قسمت download list تو 3 و ویتا هست.
یه اکانت انگلیس ساختم که 14 روز پلاس رایگان میده ولی کارت اعتباری میخواد.اطلاعات کارت اعتباری رو فیک بدیم (ازینایی که تو نت هستن رو میگم نه شانسی) پلاس میده؟
ژاپن رو میدونم بدون کارت اعتباری میده

یه اکانت انگلیس ساختم که 14 روز پلاس رایگان میده ولی کارت اعتباری میخواد.اطلاعات کارت اعتباری رو فیک بدیم (ازینایی که تو نت هستن رو میگم نه شانسی) پلاس میده؟
هیچکدوم از اون فیک ها کار نمیکنن

دوستان احیانا این استیل بوک رو جایی سراغ داشتین بهم خبر بدین
روی قاب و داخلش دقیقا به همین شکل باشه

q4nr_ps4.jpg

نمیده
فقط فعلا japan راه کار میده
paypal اصلا هم داری میتونی امتحان کنی

سلام من برای یکی از دوستام ps4 خریدم برای بچش متن زیر اظهارتشه ببینید لطفا راهنمایی کنید ببینم چی شده! چون دستگاه دست من نیست فقط براش خریدم! ps4 مدل 1116A
اولین و تنها بازی که خریدم فوتبال بود که وسطش یهو تصویر سیاه شد یعنی شماره بازیکنا و نتیجه بازی رو صفحه بود ولی بقیش سیاه شده بود که از ترس دستگاه رو خاموش کردم، امروز که پیش دوستم که فروشنده بازی ps4 هست و تجربه زیادی داره رفتم بهم توصیه کرد دستگاه رو ببرم پس بدم چون این مشکل بزودی زیاد میشه و مشکل ساز!
خواستم بدونم نظرش درسته؟ چون الان تو این 4-5 روز فقط یکبار اتفاق افتاد و منم از امروز دستگاه رو میترسم اصلا روشن کنم!
:-/

این فیلم رو نگاه کنید! اینطوری شده

آخرین ویرایش:
سلام من برای یکی از دوستام ps4 خریدم برای بچش متن زیر اظهارتشه ببینید لطفا راهنمایی کنید ببینم چی شده! چون دستگاه دست من نیست فقط براش خریدم! ps4 مدل 1116A

بیشتر به نظر میرسه باگه بازی باشه !
بازی رو اپدی کرده ؟

چطوری میشه سیو بازیهامونو روی شبکه پی اس ان آپلود کنیم؟
اگر پلاس داری که میری توی Save management گزینه upload to cloud اونجا هست

بیشتر به نظر میرسه باگه بازی باشه !
بازی رو اپدی کرده ؟
نه فقط من یکبار به اینترنت خونم وصل کردم ولی فریمورشو اپدیت نکردم، خودشم اصلا به نت وصل نمیشه
این فیلم رو نگاه کردید؟ ممکنه دیسک خریداری شده مشکل داشته باشه؟

دوستان من چند تا سوال دارم که تو هر سایتی یا فرومی که پرسیدم هر کسی ۱ چیزی جواب داده! خلاصه گیج شدم حسابی ! لطفأ اگر کسی مطمئن هستش جواب منو بده :-/
اول اینکه آپدیت هر بازی به ریجن بازی وابسته هستش ؟! یعنی برای بازی ریجن ۲ حتمأ باید فایل آپدیت ریجن ۲ پیدا کنم و با psx انتقال بدم ؟!
دوم اینکه اگر من با ۱ اکانت ریجن ۱ روی ps4 وارد بشم و dlc یک بازی ریجن ۱ دانلود کنم بعدش از اون اکانتم بیام بیرون و با اکانت اصلیم که ریجن ۲ هستش login کنم میتونم اون dlc که با اکانت ریجن ۱ دانلود کردم بازی کنم؟!

نه فقط من یکبار به اینترنت خونم وصل کردم ولی فریمورشو اپدیت نکردم، خودشم اصلا به نت وصل نمیشه
این فیلم رو نگاه کردید؟ ممکنه دیسک خریداری شده مشکل داشته باشه؟
وقتی 1 بار اینطوری شده بیشتر میشه به قضیه اعتماد کرد که باگ هست تا Possibility هایه دیگه !
به هر حال برای جلوگیری از باگها یه سری بازیا نیاز به اپدیت خوده بازی دارن . ربطی به فریمور دستگاه نداره

دوستان، از بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ به نظرتون ریجن 1 ارزش داره که 150 تومن اضافه پرداخت کنیم؟

PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A = یک ملیون و 290 هزارتومن
PS4 ریجن 1 امریکا تولید 3 ماه چهارم 2014 سری CUH-1115A = یک ملیون و 440 هزار تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or