هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود!
امروز داشتم مورتال کمبات بازی می کردم یهو دیسک بازی خود به خود بیرون اومد و هر کاری کردم که دوباره دیسک رو داخل دستگاه بگذارم داخل نمیشد و حتی با خاموش روشن کردن دستگاه هم مشکل حل نشد!
از داخل درایو هم هر چند لحظه یه بار صدای قژ قژ میاد!
دیروز هم بلود بورن خود به خود کلوز اپلیکشن شد ولی دیسک رو بیرون نداد!
ویرایش :
الان دستگاه رو ۵ دقیقه خاموش کردم و کابلاش رو در آوردم و مشکل حل شد و دیسک رفت داخل و بازی اجرا شد!!
کلا این مشکلش چی بود و چرا هر دیسک داخل نمی رفت و دیسک هر چند لحظه صدا قژ قژ میداد؟!
آین قضیه همیشه با کشیدن کابلها مشکلش حل میشه. اگر نشه معلومه مشکله سخت افزاری داره .ظاهرا یه باگه نرم افزاری هست که باعثه این قضیه میشه. برایه خیلیا این اتفاق میفته

سلام دوستان اگر کل دیتارو delete کنیم که اتفاقی نمیوفته؟
اگر منظورت بازیه که خب بازی پاک میشه !

اقا یه سوال داشتم
اگه ps4 رو به مانیتوری ک پورت dvi داره وصل کنیم صدا رو از کجا بگیریم ؟؟
خیلی مهمه
یه چیز دیگه تا حالا ps4 رو به مانیتور dvi وصل کردین ؟
با باید از پرته پشته optical صدا بگیری یا باید مثلا از Headset چیزی استفاده کنی
اره بچه ها بودن که استفاده کردن .

دوستان یه نفر پلاس 3ماهه میخره و کدشو تو اکانت خودش وارد میکنه ومثلا دوهفته استفاده میکنه .بعد میتونه این پلاسو بفروشه؟عین بازیها.امکانش هست؟
اگه میشه راهش چطوریه؟

دوستان یه نفر پلاس 3ماهه میخره و کدشو تو اکانت خودش وارد میکنه ومثلا دوهفته استفاده میکنه .بعد میتونه این پلاسو بفروشه؟عین بازیها.امکانش هست؟
اگه میشه راهش چطوریه؟
خیر نمیشه
کدها یک بار مسرفن
هرکدی میخاد باشه
تنها راهش فروش اون اکانته

سلام امروز من 3 تا بازی دیجیتالی دادم بیرون برام نصب کردن و فروشنده گفت تا وقتی کنسول آنلاین نشه هیچ مشکلی نداره و همه اکانتها قانونی هست ولی اگر بخواهم بازی جدید در آینده برام نصب کنه بازی های قبلیم پاک میشه !!! دلیلش رو کسی میدونه؟!!!
این هم توضیحان سایت نصب کننده بازی برام :
( نکته بسیار مهم: کلیه اکانت های بازی های دیجیتالی PS4 این سایت با دلار کاملا قانونی و معتبر خریداری میشوند ، پس هرگز هیچ گونه خطری دستگاه یا اکانت شخصی شما را تهدید نخواهد کرد.)

سلام امروز من 3 تا بازی دیجیتالی دادم بیرون برام نصب کردن و فروشنده گفت تا وقتی کنسول آنلاین نشه هیچ مشکلی نداره و همه اکانتها قانونی هست ولی اگر بخواهم بازی جدید در آینده برام نصب کنه بازی های قبلیم پاک میشه !!! دلیلش رو کسی میدونه؟!!!
( نکته بسیار مهم: کلیه اکانت های بازی های دیجیتالی PS4 این سایت با دلار کاملا قانونی و معتبر خریداری میشوند ، پس هرگز هیچ گونه خطری دستگاه یا اکانت شخصی شما را تهدید نخواهد کرد.)

سلام بازیارو چند خریدین ؟ادرسشو میشه بگین

داداش شما ظرفیت 1 بازیها رو خریدی..که فقط آفلاین و یکبار مصرفه...نمیتونی هم بعدن به کسی انتقالشون بدی..مزیتشم اینه که خیلی ارزون در میاد و برای بعضی بازیها مناسبه...فقط اصلا آنلاین نشو چون قفل میشن..
چه بازیهایی رو خریدی و چقدر شدن؟

دوستان عزیز
اگه بازی دیجیتالی ظرفیت 1 داشته باشم بعدا بخوام هاردمو ارتقا بدم می تونم ازاین بازیا بک اپ بگیرم به هارد جدید انتقال بدم ؟یه ویدئو تو یوتیوب دیدم که میشه ولی نمیدونم از این ظرفیت یکها بوده یا نه.ممنون می شم راهنمایی کنید

سلام دوستان یه سوال داشتم من تا حالا هر چی بازی خریدم به صورت فیزیکی بود میخواستم بپرسم جریان این بازی هایی که با اکانت به فروش میره و چنتا ظرفیت داره چجوری هست ممنون میشم یکی توضیح بده.

دوستان این بازیهارو چطوری از خود لایبرری پاک کنم؟روشون میزنم گزینه حذف نداره
این بازیا به اکانتت تعلق داره نمیشه پاکشون کرد. حتی اگر دانلود هم نشده باشن . این قسمت lib مثل همون قسمت download list تو 3 و ویتا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or