هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
الان قیمت نوعه ps4 1420 هست.دست دوم این کنسول یه تومن پیدا میشه؟اگه میشه بگین که شروع کنیم به جمع کردن :d(فعلا هفتصد جور کردم :()
یه سوال دیگه
رجین 2 عملکرد دکمه هاش فرق میکرد یا رجین 3؟کلا برای جنس دست دوم چه چیزایی رعایت کنم؟خرابی نداره؟

داداش 1.400 کجا میفروشن ؟ ما که هرجا رفتیم زیر 1.650-700 پیدا نشد . اگر میدونید کجا این قیمت میدن بگید ما هم بخریم .
1.400 مال موقعی هست که دلار 3200 بود نه الان که 3530 تومنه !

سلام دوستان.
میگم یک سوال برام پیش اومده این استیکر ها باعث بالا رفتن دمای کنسول و مشکل در تهویه هوا نمیشه ؟
skin های کنسول منظروته ؟
نه نمیشن .
vent ها که بقل هست و فنها هم پشت !
جای نگرانی نیست D:

دوستان من 1 هفته هست که مشکل پلیز ویت دارم در ps4! استور نمیتونم برم، مشخصات بازی رو نمیاره! همش پلیز ویت میده! سرعت دانلودم تو pc 700 هست ! سرعت بد نیست... مشکل چی میتونه باشه؟ اعصابم خراب شده سریع وصل میشه نت به کنسول اما استور نمیتونه بره! سرعت دانلود از ps4 هم خیلی کمه!

دوستان من 1 هفته هست که مشکل پلیز ویت دارم در ps4! استور نمیتونم برم، مشخصات بازی رو نمیاره! همش پلیز ویت میده! سرعت دانلودم تو pc 700 هست ! سرعت بد نیست... مشکل چی میتونه باشه؟ اعصابم خراب شده سریع وصل میشه نت به کنسول اما استور نمیتونه بره! سرعت دانلود از ps4 هم خیلی کمه!

این مشکل برای خیلیا از جمله خودم پیش اومد و دلیلش هم مشکلات نت کشور بود. البته مال من و دوستام 4-3 روز پیش درست شد. یکبار هم فردا صبح حول و حوش ساعت 9 چک بکنید، شاید درست بشه.

سرعت دانلود رو هم میتونید با دستی وارد کردن dns یکم بهتر کنید. بهترین dns ها 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هست.

راه دیگه ای نیست
اگر تاریخ تولد رو نمیدونی باید با سونی تماس بگیری .... و ازشون بخوای برات ریست کنن . اگر اکانتت چیزی غیر از ریجن 1 هست که حتی ممکنه ازت پاسپورت هم بخوان د
درضمن سونی تبریک تولد هم به میل اصلی اگر اشتباه نکنم میفرستاد ! یا میفرسته ! میتونی بگردی ببنی اگر هست ...
ریجن اکانت هم باید log in بشی توی sonny account manager و از قسمت details و تبه address پایینش نگاه کنی ...
یه راه دیگم فک کنم توی psn profile که میدی Id رو یه پرچم بالاش میاد که میشه ریجن رو دید اگر اشتباه نکنم .

یه اکانت دیگه ساختم رفم تو سایت اما این قمستا که شما گفتی ندیدم این دفعه ریجرن رو US زدم و ایالت کالیفرنیا ولی بازم روی پروفایله همون پرچمه که فکر کنم نشان دهنده زبانه؟؟!!؟
image

منظور نوار ال ئی دی هست؟ خب اون مدلش اینطوریه و اتفاقا جالبه از نور پررنگ شروع میشه و به کمرنگ ختم میشه...
دوستان بنده هم سوالی دارم؟ ps4 سری 10 الان تو بازار هست؟

سلام
من کنسولم ریجن ۱ و اکانتم رو هم ریجن ۱ ساختم و از اکانت های ژاپنی برای گرفتن پلاس رایگان هم استفاده میکنم

میخواستم بدونم اگه بازی با اکانت ژاپنم دانلود کنم میتونم داخل اکانت ریجن ۱ خودم بازی کنم.وقتی پلاس اکانت ۱۴ روزه تموم شه چطور؟بازم میشه بازی کرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
من کنسولم ریجن ۱ و اکانتم رو هم ریجن ۱ ساختم و از اکانت های ژاپنی برای گرفتن پلاس رایگان هم استفاده میکنم

میخواستم بدونم اگه بازی با اکانت ژاپنم دانلود کنم میتونم داخل اکانت ریجن ۱ خودم بازی کنم.وقتی پلاس اکانت ۱۴ روزه تموم شه چطور؟بازم میشه بازی کرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان قبلا توضیح دادن میشه . یه چندتا پسته تاپیک رو دنبال کنی جوابت رو پیدا میکنی
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page243/

ممنونم از پاسختان

اگه نوشته باشه 3C یعنی چی ؟
کنسول های تو بازار ساخت کدوم کشوره ؟
کنسول ساخت ژاپن هم تو بازار پیدا میشه ؟
3c یعنی 2013 تولید aug-sep-oct . فک کنم اینا اگر بودن سری لانچ بودن . اطمینان ندارن دیگه نو اینا باشه D: به هر حال 1 سال از عرضه کنسولی میگذره...
همه تولیدات Fox Conn China هست.
موفق باشی !

دوستان این نور ابی بالای کنسول چرا نصفش رنگ نداره؟؟
همینطوری هست D:
جای نگرانی نیست
چراش که نمیدونم ×_× Ask the ps4 designer لول

یه اکانت دیگه ساختم رفم تو سایت اما این قمستا که شما گفتی ندیدم این دفعه ریجرن رو US زدم و ایالت کالیفرنیا ولی بازم روی پروفایله همون پرچمه که فکر کنم نشان دهنده زبانه؟؟!!؟
image
اون عکسه load نمیشه برام ×_× ولی الان ریجنه اکانتت 1 هست. امریکا 1 حساب میشه
بهترین راه ریجن هم همونی هست که گفتم ...
Sonny account manager
بخشه Details و تبه Address پایینش اصلا زده REGION !
:)

دسته داره شارژ میشه بازی میکنم به نظرتون مشکلی نداره ؟؟
قبلا یکی از دوستان گفت مشکلی نیس ..
ولی باز گفتم یه سوال بپرسم مطمئن شم
یکی بگه ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or