هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال اکانت اصلیم باید اکتیو باشه یا دی اکتیو و بقیه یه اکانتا چطور اونا رو هم باید رو چه حالتی بزارم؟؟؟
primary امکاناتش رو share میکنه ... همین ... پلاس اگر داشته باشه اکانتی که primary شده برای بقیه اکانتهای بدونه پلاس هم میشه انلاین بازی کردن رو استفاده کرد ..
همچنین بازیهای دانلود شده رو میشه روی اکانتهای دیگه استفاده کرد ( روی همون کنسول )
مهم نیست. همه اکانتها میتونن primary بشن ...

نمیشه این ولوم دسته رو بیشتر شه ؟چون صداش تو هدفون خیلی کمه!(ولوم رو تا ته زیاد کردم تو سیتینگ مال قسمت دسته)
هدفون خوب چی پیشنهاد میدید؟

دوستان من میخوام فایلای آپدیت بازیهای PS4 رو با کامپیوتر دانلود کنم و بعد انتقاد بدم به PS4 که نصب بشه.... امکانش هست ؟؟

لطفا راهنمایی کنید....

دوستان من میخوام فایلای آپدیت بازیهای PS4 رو با کامپیوتر دانلود کنم و بعد انتقاد بدم به PS4 که نصب بشه.... امکانش هست ؟؟

لطفا راهنمایی کنید....
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
از اینجا دنبال کن
:)

دوستان اگه اکانت psn من امریکا باشه فرقی نداره بازی چه اکانتی باشه؟
بازی که region lock نداره ولی اگر بخوای dlc استفاده کنی ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه.

نمیشه این ولوم دسته رو بیشتر شه ؟چون صداش تو هدفون خیلی کمه!(ولوم رو تا ته زیاد کردم تو سیتینگ مال قسمت دسته)
هدفون خوب چی پیشنهاد میدید؟
هرچی هست توی همون adjust devices هست. D: ... بیشتر از اون حدی که میشه ارتقا دادش نمیشه ...
برای بازی همون gold خوده سونی مناسب هست به اندازه کافی ^_^

سلام
نمیدونم جای این سوالم اینجا هست یا نه
ولی من میخوام این بازیهارو بخرم بنظرتون قیمت دست دوم چند بخرم خوبه ؟
last of us
driver club
gta v
یه سوال دیگه
به غیر از این بازیها بنظرتون چه بازی دیگه ی واسه ps4 خوبه ؟ cod , fry cary رو تو pc دارم بازی میکنم

سلام
نمیدونم جای این سوالم اینجا هست یا نه
ولی من میخوام این بازیهارو بخرم بنظرتون قیمت دست دوم چند بخرم خوبه ؟
last of us
driver club
gta v
یه سوال دیگه
به غیر از این بازیها بنظرتون چه بازی دیگه ی واسه ps4 خوبه ؟ cod , fry cary رو تو pc دارم بازی میکنم
infamous :ss به نظرم خوبه
nba2k 15 هم عجیب عالی شده

دوستان این تعویض بازی دست دوم توی توپ خونه چجوریه با بازی نو تعوض انجام میدن یا همون دست 2 میدن به آدم

یه بازی درایو کلاب دارم میخوام بدم بره جاش cod:aw بگیرم

حدودا چقدر از قیمت بازی رو کم میکنن ؟

دوستان این تعویض بازی دست دوم توی توپ خونه چجوریه با بازی نو تعوض انجام میدن یا همون دست 2 میدن به آدم

یه بازی درایو کلاب دارم میخوام بدم بره جاش cod:aw بگیرم

حدودا چقدر از قیمت بازی رو کم میکنن ؟
بستگی به انصاف فروشنده داره....اگر با 30 تومان مابالتفاوت باشه خوبه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or