MaDMaN92
کاربر سایت
نو میده یا دست 2 ؟بستگی به انصاف فروشنده داره....اگر با 30 تومان مابالتفاوت باشه خوبه....
نو میده یا دست 2 ؟بستگی به انصاف فروشنده داره....اگر با 30 تومان مابالتفاوت باشه خوبه....
سلام دوستان
میگم من ps4م بعد چند ساعت بازی کردن خیلی زیرش و روش داغ میکنه!!
خواستم بپرسم این طبیعیه یا مال من اینجوره!؟
یعنی مشکلی داره؟
من جدید یه کابل به dvi گرفتم کیفیتش انقدر بد بود پسش دادم به نظرم شما هم تو فکرش نباشسلام دوستان.
ارزونترین مبدل HDMI به AV چند هستش؟
و این که هیچ راهی وجود نداره که به PS4 کابل سه سر وصل کنیم؟ برای تلویزیونهای عادی میگم.
۱ بلهدوستان با سلام. دو تا سوال دارم که دومی بیشتر مهمه.خواهشا اگر کسی اطلاع دقیق داره محبت کنه منو راهنمایی کنه.
1.آیا میتونیم پروفایل یوزری رو که در PS3 داریم و در اون اچیومنت و تروفی بدست آوردیم رو با تمام این اچیومنتا و تروفیا به PS4 منتقل کرد؟
2.اگر از PS3 به PS4 منتقل بشن و بعد از انجام بازی با PS4 و بدست آوردن اچیومنت و تروفی میشه این پروفایلو به همراه اچیومنتا و تروفیای PS4 دوباره به PS3 انتقال داد تا دوباره با بازیای نسل هفتم تجدید خاطره کرد؟
خیلی ممنون از همه دوستان بازی سنتر
کابلش مثل کابل گوشیه من با اپدیت ۴.۵۵ هنوز باید با کابل وصل کنم مطمنیددوستان یه سوال دارم.
مثل این که از یک آپدیت به بعد که برا PS3 اومده ، دسته ی PS4 رو میشه به صورت بیسیم بهش وصل کرد. حالا میخواستم بدونم تا چه اندازه عملکردش خوبه و تو بازیا مثلا PES2015 جواب میده؟؟؟
آخه شنیدم مثلا توی Gran Turismo 6 دسته PS4 کار نمیکنه.
و سوال دوم این که اگه من دسته PS4 رو برای بازی روی PS3 بگیرم، کابل شارژش رو چی کار کنم؟؟؟ چون تو پکش که 100% کابل شارژ نداره.
بالا هم گفتم من dvi گرفتم کیفیتش اصلا قابل قبول نبودسلام من تلوزیون عادی دارم از همین سه رنگ ها میتونم ps4 وصل کنم بهش باید تبدیل بگیرم اصلا جواب میده رو ps4 چون فروشنده گفت رابط AV پلی استیشن خودش رو ps3 تست کرد جواب میده رو ps4 هم میشه فرقی نداره دیگه هر دو hdmi هست ؟ و فقط از لحاظ کیفیت چقدر فرق میکنه خیلی بی کیفیت میشه
http://sahebelectronic.ir/index.php?id_product=484&controller=product
۱بلهدوستان با سلام. دو تا سوال دارم که دومی بیشتر مهمه.خواهشا اگر کسی اطلاع دقیق داره محبت کنه منو راهنمایی کنه.
1.آیا میتونیم پروفایل یوزری رو که در PS3 داریم و در اون اچیومنت و تروفی بدست آوردیم رو با تمام این اچیومنتا و تروفیا به PS4 منتقل کرد؟
2.اگر از PS3 به PS4 منتقل بشن و بعد از انجام بازی با PS4 و بدست آوردن اچیومنت و تروفی میشه این پروفایلو به همراه اچیومنتا و تروفیای PS4 دوباره به PS3 انتقال داد تا دوباره با بازیای نسل هفتم تجدید خاطره کرد؟
خیلی ممنون از همه دوستان بازی سنتر
۱
بالا هم گفتم من dvi گرفتم کیفیتش اصلا قابل قبول نبود
فقط یکمی کار راه اندازه.حالا این کابل تبدیل hdmi به av همون سه رنگ جواب میده یا نه؟
امتحان نکردماون هد هست پلی3 بود رو پلی4 هم اوکی میشه ؟یا نه
---------
دسته پلی3 رو هم تست کردم نشد نوشته وایرلس دسته پلی3 شناسایی نشد
فقط با کابل خودش شارژ میکرد
اطلاعی از اپدیتهای 3 ندارم اما یه سری بازیا ساپورت میشه و یه سری نمیشه. میتونی توی نت سرچ کنی . اگر اپدیت رو داده بدین منظور پس توی performance تاثیری نداره.دوستان یه سوال دارم.
مثل این که از یک آپدیت به بعد که برا PS3 اومده ، دسته ی PS4 رو میشه به صورت بیسیم بهش وصل کرد. حالا میخواستم بدونم تا چه اندازه عملکردش خوبه و تو بازیا مثلا PES2015 جواب میده؟؟؟
آخه شنیدم مثلا توی Gran Turismo 6 دسته PS4 کار نمیکنه.
و سوال دوم این که اگه من دسته PS4 رو برای بازی روی PS3 بگیرم، کابل شارژش رو چی کار کنم؟؟؟ چون تو پکش که 100% کابل شارژ نداره.
اطمینان داری دانلود میکنه ؟سلام من یه مشکل دارم دوستان راهنمای کردن جواب نداد اگه کسی براش اتفاق افتاده لطفا راهنمایی کنه من موقعی که کنسول رو روشن میکنم شروع میکنه به دانلود نه دانلودی دارم نه چیزی داره اپدیت میکنه همه ای برنامه ها بستن حتی بعضی از برنامه ها رو هم پاک کردم از جمله بازیه pvz2حتی تنظیمات کارخانه هم زدم جواب نداد کل سرعتمو گرفته اگه اطلاع دارین ممنون میشم راهنمای کنید
من جدید یه کابل به dvi گرفتم کیفیتش انقدر بد بود پسش دادم به نظرم شما هم تو فکرش نباش