moha112233
کاربر سایت
تو ريكاوري rebuild database رو بزنم جيزي باك نميشه؟
نه. فقط باگ های نرم افزاری درست میشه. ولی اگه Initialise رو بزنید، کنسول به حالت کارخانه برمیگرده.
تو ريكاوري rebuild database رو بزنم جيزي باك نميشه؟
جوری نداره D:یک سوال دیگه داشتم که جوابش تا 1 ماه پیش یادم بود ولی یکدفعه فراموش کردم
مثلا اپدیت بازی ها رو میخوام بگیرم و کنسول بزارم روی stand bye و اپدیت بگیره چجوریه .
توی تنظیماته مودمت UPNP رو تیک بزن و مودم رو ریست کنNat Type رو چطوری Open کنم؟
- - -ویرایش - - -
Nat Type رو چطوری Open کنم؟
مبارک باشه عزیز ...سلام دوستان
خب اخرش ما هم خریدیم مبارکه
فقط چند سوال
من تا48ساعت مهلت تست دارم
تاریخ دستگاهم 2014ماه دوم
خب حالا بگید چه وسایلی باید باهاش باشه؟
چجوری سلامت دستگاهو بفهمم؟
و پیشنهاد میدید اولین گیمم چی باشه؟ممنون
راه دیگه ای نیستسلام دوستان من رمز psn id رو یادم رفته رفتم تو سایت سونی و بازیابی رمزو زدم یه ایمل بهم داد که یه لینک توش بود لینکو زدم رفتم یه قسکتی که باید تاریخ تولد وارد کنی منم اون روز که میخواستم تاریخو بزنم یه تاریخه الکی وارد کردم که بزرگ تر از 18 سال باشه حالا هم یاد نیست چه تاریخی بود راه دیگه ای نیست برای بازیابی رمز؟؟؟؟؟؟
و ریجرن اکانت رو بغیر از سایت سونی از کجا میشه فهمید؟؟؟؟؟
سلام عزیز .سلام
دوستان خانواده قصد خرید tv 3d رو به همراه بلوری پلیر دارن من میخوام متقاعدشون کنم که به جای بلوری پلیر ps4 بخرم.
فقط سوالم این هست که ps4 میتونه جای یه بلوری پلیره 3 بعدی رو بگیره یعنی پخش فرمت های مختلف و ساپورت زیرنویس فارسی؟
سلام عزیز .
امکاناته حاضرش بد نیست ...
ساپورت hard external نداره .
البته موزیک رو با زدن USB میخونه ولی track مستقیم نمیخونه ...
فرمتهای مختلف ساپورت نمیکنه .
bluray ساپورت میشه و 3d هم ساپورت میشه فقط از روی disc البته نه Hard
قابلیت پخشه عکس اینا نداره .
البته همه این قابلیتها احتمال داره در اینده اضافه بشه
موفق باشید.
سلام
آقا ما در شرف خرید یه PS4 هستیم
حالا چند تا سوال دارم :
1- در مورد ریجن ها درسته دیسکهای بلوری ( فیلمها منظورمه وگرنه میدونم بازیها همه ریجن فریه ) فقط ریجن خودشو میخونه ؟ مثلا من اگه از این بلوری کپیها بگیرم از کجا بفهمم کدوم ریجنه فیلمش و آیا دستگاه مشکل داره تو خوندن بعضیهاش ؟ و خلاصه کدوم ریجن بخرم ؟
2- آپدیت بازی ها قابلیت RESUM داره ؟ مثلا یه آپدیت که 3 گیگه من یک گیگ دانلود کنم و نت به هر دلیلی قطع بشه میشه ادامش رو دانلود کرد بعد که دوباره به نت وصل شدم یا میره از اول .
3- این نیمه دوم 2014 به بعد مشکل خرابیهای سری اولیه رو نداره ؟
4- خرید دوربین پی اس فور ارزش داره ؟ بازیهای خوبی هست که بشه باهاش بازی کرد ؟
5- این جیگری که تو امضا دوستمون Triangels هست کبه ؟ :d
ببخشید زیاد شد
بله هستن دوستانی که انلاین بازی میکنم . حالا Isp هاشون رو نمیدونم ولی الویت اول این هست که پینگه شما زیره 200 باشه با سروره های لندن و بقیه دیگه به کیفیت نت ربط داره .سلام يه سوال داشتم: براي انلاين بازي كردن ترافيك چه قدر مصرف مي شه و با ايمترنتاي ايران مي شه احت انلاين بازي كرد؟ (سريع لاگين مي كنه يا نه و...)
خيلي ممنون
سلام يه سوال داشتم: براي انلاين بازي كردن ترافيك چه قدر مصرف مي شه و با ايمترنتاي ايران مي شه احت انلاين بازي كرد؟ (سريع لاگين مي كنه يا نه و...)
خيلي ممنون
2. پیشنهاد میشه از این استفاده کنی در صورتی که سرعته دانلود از 4 پایین هست > http://forum.bazicenter.com/thread89356/سلام
آقا ما در شرف خرید یه PS4 هستیم
2- آپدیت بازی ها قابلیت RESUM داره ؟ مثلا یه آپدیت که 3 گیگه من یک گیگ دانلود کنم و نت به هر دلیلی قطع بشه میشه ادامش رو دانلود کرد بعد که دوباره به نت وصل شدم یا میره از اول .
4- خرید دوربین پی اس فور ارزش داره ؟ بازیهای خوبی هست که بشه باهاش بازی کرد ؟
5- این جیگری که تو امضا دوستمون Triangels هست کبه ؟ :d
ببخشید زیاد شد