FOXP2
کاربر سایت
اره همه حالش به همونهمن که بیشتر از کنسول واسه دیدن فیلم اون جماعت که شب قبلش دمه فروشگاها خوابن ذوق دارم :d
اولین ps3 ، ps2 رویه کچله گرفت
ببینم امسال هم هست یا نه :d
اره همه حالش به همونهمن که بیشتر از کنسول واسه دیدن فیلم اون جماعت که شب قبلش دمه فروشگاها خوابن ذوق دارم :d
برای ژاپنی ها آره TGS بهترینهدوستان کسی هست این قضیه رو تایید کنه؟
یعنی ببینم کنفرانس رو؟
وای چه حالی بده اونجا.هوا سردم باشه و یه فلاکس چای دارجلینگ هم ببری اونجا خودتو قشنگ سوژه دوربینا میکنی:dمن که بیشتر از کنسول واسه دیدن فیلم اون جماعت که شب قبلش دمه فروشگاها خوابن ذوق دارم :d
حالت و شکل نهایی OR مشخص شده:بنظر من همون oculus rift هستش ! قبلا هم شایعه شده بود و یوشیدا هم تو یه مصاحبه گفته بود:
مقدار قابل توجهی Dev Kit فروختن و همین الان سازنده های بزرگ و کوچیک زیادی درحال هماهنگ کردن گیمشون با OC ان. تیم سازنده مشکل مالی و فنی اصلاً ندارن. درکل No way in Hell که سونی بتونه OC رو انحصاری کنه .اگه بتونه oculus rift رو انحصاری کنه ضربه مهلکی به رقبا وارد کرده
orمگه منحل نشد مايكرو گفت به خاطر هزينه زياد منحل كرديم كه
درودبا سلام
دوستان یه سوال داشتم.آیا بازیهای ps3 بر روی کنسول ps4 اجرا میشه؟ بازی مثل the last of us؟
مرسی
سونی رفته رو God Mode داره بازی میکنه:dسونی اعلام کرد PS4 نیازی نداره برای تحریک متقاضیهاش باندلی رو بده که توش بازی Free باشه. جیم گفته باندل برای PS4 در نظر داریم ولی اینکه بیاییم چیزی درست کنیم که بخواهیم باهاش فروش و تحریک کنیم کسی رو انجام نمی دیم.