هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به سلامتی 100 صفحه ای شدیم :دی

بازی جدید اینافون هم ترکوند هنوز 28 رو مونده احتمال عرضه اش برای پلتفرم های دیگه هم بالاست :دی خیلی خوشم اومد از بازیش خیلی خلاقانه به نظر میرسه حمایت مردم ازش عالی بود این مشت محکمی بود بر دهان capcom :دی امیدوارم له کنه مگامن رو :دی

331eda79f07a4a481.png
خب از قرار معلوم باندل PS4/VITA داره جدی میشه :d رییس SCEE یعنی Jim Ryan تو مصاحبش گفته تو شرکت پیرامون این باندل بحث میکنیم. هنوز تایید نیست ولی امکانش هست
Sony have discussed PS4/PS Vita bundle, but nothing confirmed

N4g تایید کرد :دی البته همه شایعات رو تایید میکنه فقط مهم قیمتش هست

پ.ن: کسی دلش برای کاز تنگ نشده؟ :دی تو هیچ کنفرانسی نبود کاش مثلا با Neil بیاد بازی جدید ND رو معرفی کنه یعنی Super EPIC میشه :دی

Sony Computer Entertainment Japan and Asia announced today with a press release that during Tokyo Game Show it will have “more than ten” PS4 games available to visitors at its booth.

The titles publicly announced so far are Knack, Deep Down, Driveclub, Killzone: Shadow Fall,Wolfenstein: The New Order, PlayRoom and Assassin’s Creed 4: Black Flag, meaning that there should be at least four titles that haven’t been announced yet.

Including PS3, PS Vita and PS Mobile the publisher will show over fifty titles.

The PS Vita area will include Musou Orochi 2 Ultimate, God Eater 2, The Legend of Heroes: Sen no Kiseki and Tearaway, while the PS3 area will have, between others, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Gran Turismo 6, Ace Combat Infinity, Beyond: Two Souls and Pro Evolution Soccer 2014.

The PlayStation booth will also have a massive LED screen installed to broadcast events and gameplay, and developers will be in attendance.

We also already knew that SCEJA will host a keynote on the first day of the trade show, titled “The Creative World of PlayStation 4”.

A dedicated website (in Japanese) has been opened, and we can probably expect it to be updated with other titles between here and the opening of the event on September the 19th.

Sony Will Show “More than Ten” PS4 Titles at Tokyo Game Show, More than Fifty Overall | DualShockers

حداقل چهار تا بازی جدید که قبلا معرفی نشدن توی TGS معرفی میشن :دی

?Hype

HYPE

هایپ الکی نکنید باز یه سری مایکرو فن میان چرت میگن بهمونا:|
ولی من انتظار نمایش بوردرلندز2 رو دارم :دی باو لست گاردین چیشد پس:| یه بازی درست جسابی گنده معرفی کنید از ایندی بکشید بیرون لطفا:|

خب از قرار معلوم باندل PS4/VITA داره جدی میشه :d رییس SCEE یعنی Jim Ryan تو مصاحبش گفته تو شرکت پیرامون این باندل بحث میکنیم. هنوز تایید نیست ولی امکانش هست
Sony have discussed PS4/PS Vita bundle, but nothing confirmed
اوه اوه فرض کن یه ویتا بندازن تو باندل KZ:SF یه سوپر دوبله باندل بدن :دی
=p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~
من ديگه عمرا هايپ شم :-< :d
یه دوستی اینجا هست همچین هایپتون کنه نفهمید از کجا هایپ شُدید 8-| :دی
اول اسمش هم Bــه :| :دی

4 تا JRPG معرفي ميكنن بدرد ما نميخوره:d
بجای 4 تا گیم 4 دقیقه گیم‌پلی جدید از Destiny پخش کنن هم ثواب داره هم دل مارو شاد کردن هم از این طریق ژاپنی ها رو با Bunige آشنا کنن یا اشتی بدن :دی.

The Last Guardian هم شده Hal-Life 3. توی این TGS هم خبری ازش نمیشه.

یک تیزر کوچیک هم از Demon Souls 2 نمایش بدن، میدن؟ :دی

اوه اوه فرض کن یه ویتا بندازن تو باندل KZ:SF یه سوپر دوبله باندل بدن :دی
=p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~=p~

یه دوستی اینجا هست همچین هایپتون کنه نفهمید از کجا هایپ شُدید 8-| :دی
اول اسمش هم Bــه :| :دی
Behrooz :-"
اقا انتظاراتتونو درحد0 پایین بیارید که بعد نمایش نگید این اخی بود اون اوخی بود، از تویچ ببینید یا صب کنید لقمان لینکاشو بذاره:دی من که شخصا نمیدونم چه ماهیه و چند روز ددیگهست ، تتامیرداره؟خیلی جالبه از 2008اخبارشو دنبال کردم ولی هیچ قت تاریخشو یادنگرفتم:|

TimeSplitters Rewind is in development for PS4 لینک

این بازی قبلا قرار بود انحصار pc باشه . بازیشم یه بازی multiplayer only هستد که از بهترین مپها و اسلحه های بازی اصلی است
البته با اینکه این بازی یه جورایی fan made هست ولی تحت پشتیبانی crytek هستند و از cry engine3 استفاده می کنند

به قدری بازی سازی روی ps4 راحته که همچین تیم کوچکی که به صورت نیمه وقت کار می کنن تصمیم گرفتن که بازی رو روی ps4 هم بدن
indie میباره از اسمون:d
این ثرنی لعنتی یه کنسول ساخته که علاوه بر قدرت بالا به قدری بازی سازی روش راحته که تو زمینه indie از pc که مهد این جور بازیاست جلو زده

Sony to reveal PS4 Virtual Reality headset at TGS

Sony is preparing to reveal the final piece of its PS4 hardware strategy at TGS by showcasing a PlayStation-branded virtual reality head-mounted display, CVG has learned.

------

سونی میخواد از این دوربین ها با مارک Playstation توی Tokyo Game Show معرفی کنه ( تایید نشده ) , بنظر جالب میاد
+

[h=2]Custom-built Sony headset in the pipeline; Drive Club team already working with tech[/h]

دوستان آذری زبان اطلاعی دارید که ps4 کی توی ترکیه لانچ میشه؟:d
چون من تو سایتplay station دیده بودم نسخه ترکی هم داره و به زبان ترکی تبلیغ کرده بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or