behzadpersian
کاربر سایت
سلام دوستان در opl وقتی که دیسک اول metal gear solid3 تمام کردیم یا درایور 2 که با شبیه ساز در ps2 اجرای می کنیم را به آخر میرسونیم چطوری باید دیسک دوم را اجرا کنیم؟
آخرین ویرایش:
ببینید این به درد میخوره یا نهسلام دوستان در opl وقتی که دیسک اول metal gear solid3 تمام کردیم یا درایور 2 که با شبیه ساز در ps2 اجرای می کنیم را به آخر میرسونیم چطوری باید دیسک دوم را اجرا کنیم؟
سلام،سلام دوستان در opl وقتی که دیسک اول metal gear solid3 تمام کردیم یا درایور 2 که با شبیه ساز در ps2 اجرای می کنیم را به آخر میرسونیم چطوری باید دیسک دوم را اجرا کنیم؟
به همین راحتی نمیشه گفت ایرادش چی هست. باید ببری تعمیرگاهسلام دستگاه ps2 من روشن نمیشه یعنی وقتی روی پاور ضربه میزنم اول سبز و در عرض یک ثانیه دوباره قرمز میشه کسی میدونه مشکلش چیه؟
ایراد ممکنه هم از دسته و هم گیرنده باشه. باید ببری پیش تعمیرکارسلام وقت بخیر یه دسته بلوتوثی ps2 دارم چند وقت استفاده نکرده بودم حالا میخام وص کنم نمیشه چراغ دسته ثابت نمیشه ضربه هم نخورده میشه کاریش کرد ؟
تعمیر کار نیست اصن برا این کار وقت نمیزارن دسته ps4 تعمیر نمیکنن وای به حال اینایراد ممکنه هم از دسته و هم گیرنده باشه. باید ببری پیش تعمیرکار
تهرانی ببر پشت شهرداریتعمیر کار نیست اصن برا این کار وقت نمیزارن دسته ps4 تعمیر نمیکنن وای به حال این
پیشنهاد من خرید تبدیل hdmi برای خود پلی 2 و تبدیل hdmi به vgaهسلام وقت بخیر بلی استیشن 2 راهی هست که بتونم به مانیتور وصل کنم کیفیت تصویر بایین نیاد تبدیل componet به vga داریم ؟ تبدیل vga به av وصل می کنم کیفیت تصویر خیلی بایین میاد
آره ماد چیپه. بوت کردن لازم نیست. اون کاره خودشو انجام میدهسلام این برد رو دستگاه نصبه،مود چیپه؟با چ نرم افزاری بوتش کنم؟؟؟؟؟
داداش کاری نمیکنه آخه،وقتی روشن میکنم میاد تو صفحه اصلی!!!مگه نباید منوی کپی خور بیاد بالا؟؟؟؟؟آره ماد چیپه. بوت کردن لازم نیست. اون کاره خودشو انجام میده