هرسوالی درمورد Ps2

سلام به کلیه ی اعضای محترم
این دوست عزیز اگه می رفت توپخونه میتونست با این 180 هزارتومن سیستم زیر رو جمع کنه که براش کامل تر در میومد:
1-یه کنسوله پی اس 2 ی 77004.
2-یک دسته ی اصل (البته سیم دار و نه بی سیم:biggrin1: ).
3-یک عدد مموریه 8 مگا بایتی.
3-یک کابل کامپوننت پی اس 2.
4-یک عدد کنترله جدید پی اس 2 که دکمه ی خاموش و روشن کردن دستگاه رو داره.
5-یک عدد فن خارخی ی پی اس 2 که اگه بخره دیگه دستکاه داغ نمیکنه و دیگه نیازی به خریدن یه پایه برای افقی نگه داشتن کنسول و خنک تر موندنش با این روش رو نداره.
6-در آخر هم 3 تا بازی میتونست بخره و باهاشون حال کنه.
من okami رو از شادی گرفتم ، English ! همه هم داشتند ...

در ضمن خوب هر کسی حوصله رفتن به توپخونه نداره.

1-یه کنسوله پی اس 2 ی 77004.
2-یک دسته ی اصل + یک دسته ی اصل = 2 دسته اصل!
3-یک عدد مموریه 8 مگا بایتی.
4- 4 عدد بازی !
180 تومن

آخرین ویرایش:
آقا ببخشی:praying: د،حالا چرا میزنی؟:punish:
من اوکامی رو خیلی وقته گرفتم و نمی دونستم که نسخه های دیگه اش هم هست.
مثل این که تازگی ها بازاره بازی های ژاپنی خیلی گرم شده که بازی هایی مثل این رو هم برای نسخه های دیگه منتشر میکنن.:bye:

مثل این که تازگی ها بازاره بازی های ژاپنی خیلی گرم شده که بازی هایی مثل این رو هم برای نسخه های دیگه منتشر میکنن

با سلام
از اونموقعی که من یادمه (حدود 20 سال پیش ) اکثر شرکتهای ژاپنی ، بازیهاشونو به زبان انگلیسی هم منتشر میکردن ;)

سلام من تو بازی gta vice city stories گیر کردم :( من اونجا هستم که با یه زنه میری جلوی یه ساختمان و 2 نفر که بالای سر اونا فلش ابی هست وایستادن حالا چیکار کنم:confused:

از کجا میشه فهمید که بازی ما pal است یا ntsc. چون من یه بازی دارم که روی جلدش زده pal و روی خود سی دی زده ntsc. لطفا کمک کنید

اگه تلویزیونت مولتی سیستمه برو سیستم رو عوض کن pal و ntsc رو آزمایش کن رو سیستمی که تصویر سیاه سفید بشه یعنی دیسک مال اون سیستم نیست

آقای duke_nukem چرا هرچی کد از سایت gamehsark.com میگیرم اجرا نمیشه. لطفا کمک کنید.

خوب می تونه دلایل مختلفی داشته باشه ممکنه نرم افزارش بد کرک شده باشه یا ناحیه کدها با ناحیه بازی نخونه(pal,ntsc) از همین سی دی های گیم شارک بازار استفاده می کنی؟
با code breaker هم امتحان کن شاید بشه

حمید سلام چطوری خوبی؟

از احوالپرسی های شما.....(به مرحمتت).نفسی میاد و میره.......
مشکل،پشکل تو اجای بازی ها و یا تو اجرای "کد"ها داری یا نه؟:confused:
وقت کردی یه دو زار احوال بپرس.....:-" (بالاخره یاده رفقای قدیم کردن اون قدر هم بد نیست:love: ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or