هرسوالی درمورد Ps2

حرف نسنجیده

با سلام
از اونموقعی که من یادمه (حدود 20 سال پیش ) اکثر شرکتهای ژاپنی ، بازیهاشونو به زبان انگلیسی هم منتشر میکردن ;)

استاد شما وقت کردی چایی زعفرونی بخور ،یه موقع حافظت ضعیف نشه..........
من خودم تمام این اریضه جنابه عالی رو قبول دارم ،ولی ببعضی بازی ها هستن که فقط برای همون کشور (مثل امریکا ntsc/uc یا ntsc/j برای خود ژاپن ریلیز میشن و دلیلش هم اینه که همه ی بازی ها با ذایقه ی هر آدمی جور نیست و بعضی از بازی های جنگی هستن که فقط در خود کشور سازنده پخش می شوند.مثلا بازی ای مثل "Rule of Rose" قرار بود طبق نظر سازنده ی بازی فقط این بازی در ژاپن منتشر بشه و سازنده های ژاپنی عقیده داشتن که این بازی فقط با ذایقه ی مردمه کشورشون جوره و به درد بقیه ی کشور ها نمیخوره ولی با پا فشاریه ناشرانه "اروپایی" اجازه ی انتشاره این بازی به اونا هم وا گذار شد تا همه بتونن از این بازی لذت ببرن.
حالا اگه بازم حافظت کار کرد بهش فشار بیار و ما رو بیشتر (البته مطالب درست تر)مستفیذ کن.:biggrin1: :p ;)

آقای duke_nukem سی دی مو از بازار خریدم(westgame). با codebreaker هم چند تا کد امتحان کردم کار نکرده. اگه از ناحیه بازی باشه چه کار باید کنم؟ باید ntsc یا pal اون بازی رو دوباره بگیرم؟ شما سایتی سراغ ندارید بجز gameshark.com ,,, codebreaker.com که من کد تقلب بگیرم؟ اگه معرفی کنید ممنون میشم.

آقای duke_nukem سی دی مو از بازار خریدم(westgame). با codebreaker هم چند تا کد امتحان کردم کار نکرده. اگه از ناحیه بازی باشه چه کار باید کنم؟ باید ntsc یا pal اون بازی رو دوباره بگیرم؟ شما سایتی سراغ ندارید بجز gameshark.com ,,, codebreaker.com که من کد تقلب بگیرم؟ اگه معرفی کنید ممنون میشم.

سلام دوست عزیز
اگه کد هات کار نمی کنه،ببین که ورژنه "code breacker" که داری توش کد ها رو میزنی چنده.اگه کد هایی که می زنی نمی دونی که ماله چه ورژنیه از کسی که کد ها رو ازش گرفتی بپرس و اگه که از این دفتر چه های کد استفاده میکنی حتما بالای کد ها رو ببین که مال "ntsc" است یا مله "pal" و بعدش نگاه کن و ببین که "code breacker" با چه ورژنی رو میخواد.هر ورژنی فقط با کد های هم ورژنه خودش کار میکنه.برای مثال،بازی های جدید با "کد بریکر" ی ورژنه 9 کار مکنه و قدیمی ها هم با ورژن های کمتر.;)

البته دوست عزیز ،قبل از این که کار های بالا رو بکنی برو و پشت کنسولت رو نگاه کن ببین چی نوشته و با توجه به نوشته های روی اون از برنامه های زیر استفاده کن:
CB:code breacker/GS:game shark/xp:xploder/GS2:game shark2.

البته دوست عزیز ،قبل از این که کار های بالا رو بکنی برو و پشت کنسولت رو نگاه کن ببین چی نوشته و با توجه به نوشته های روی اون از برنامه های زیر استفاده کن:
CB:code breacker/GS:game shark/xp:xploder/GS2:game shark2.

استاد شما وقت کردی چایی زعفرونی بخور ،یه موقع حافظت ضعیف نشه..........
سلام عزیز دلم
من تا حالا چایی زعفرون رو امتحان نکردم ولی اینطور که معلومه رو شما اثر نکرده ;)

چون من هم میدونم که بازیها در نسخه های مختلف ریلیز میشن و اولویت برای مردم همون کشوره ( مثل بازی FF-3 ) که فقط برای بازار داخل ژاپن ریلیز شد. تازه همه دلایل این نبود بلکه مقداریش هم به مشکل عرضه این بازی در مارکتینگ خارج ار ژاپن مربوط میشد
به هر حال من فقط در جواب این جمله :
مثل این که تازگی ها بازاره بازی های ژاپنی خیلی گرم شده که بازی هایی مثل این رو هم برای نسخه های دیگه منتشر میکنن
مطلب قبلیمو پست کردم

ضمنا من زیاد اهل اظهار فضل و نوشتن مطالب تاپیک پر کن نیستم ، چیزی رو که به نظرم بیاد میگم و اگر هم غلط باشه ، خوشحال میشم دیگران اصلاحش کنن ;)

موفق و موید باشی

سلام
یک تلویزیون معمولی (4:3) در اندازه 21 اینچ و 480p در حدود 200 هزار تومن به من معرفی کنید؟؟؟

با سلام
تلویزیون تا 200 هزار تومان زیاد هست؛مثل snowa,pars وغیره ولی اگه یک تلویزیونه "sony wega"ی 21 اینچ بخری ،درسته که 40 تومن اضافه میدی ولی کیفیت و امکاناتی که این تلویزیون داره ،21 اینچ های دیگر ندارن.من که خودم از یه 29 اینچش استفاده میکنم،خیلی راضیم و فکر کنم تو بینه گزینه هایی که داری،"Sony" از همش بهتر باشه.(دیگه اینچه تلویزیون بستگی به جیبت داره.;) )

با سلام
تلویزیون تا 200 هزار تومان زیاد هست؛مثل snowa,pars وغیره ولی اگه یک تلویزیونه "sony wega"ی 21 اینچ بخری ،درسته که 40 تومن اضافه میدی ولی کیفیت و امکاناتی که این تلویزیون داره ،21 اینچ های دیگر ندارن.من که خودم از یه 29 اینچش استفاده میکنم،خیلی راضیم و فکر کنم تو بینه گزینه هایی که داری،"Sony" از همش بهتر باشه.(دیگه اینچه تلویزیون بستگی به جیبت داره.;) )

دستت درد نکنه!
میتونی مدلشو یا لینکشو برام بنویسی؟
یک سوال دیگه همه بازی های ps2 حالت wide screen رو پشتیبانی میکنن اگه نمی کنن تو تلویزیون wide screen بازی چه شکلی میشه؟

من همون سونی 21 اینچ رو دارم مدلش kv-sw212 m85 یه چیزی تو این مایه هاست همونیه که روش subwoofer داره. کیفیتش عالیه ورودی compoent هم داره ولی فکر نکنم progressive باشه که بتونی 480p بازی کنی من خودم کابل component ps2رو سفارش دادم تکاوچ برام بفرسته .فرستاد تست می کنم خبرش رو بهت می دم;)

با سلام
امکان نداره که یک تلویزیون ورودیه component داشته باشه ولی progressive نباشه....
هر تلویزیونی که ورودی کامپوننت داشته باشه،حتما پروگرسیو هم هست.

با سلام
امکان نداره که یک تلویزیون ورودیه component داشته باشه ولی progressive نباشه....
هر تلویزیونی که ورودی کامپوننت داشته باشه،حتما پروگرسیو هم هست.

شما برو تست کن مدل kv-sw212 m85 تو کاتالوگش نوشته 480i و 525i حالا من کابل رو می گیرم تست می کنم خبرش رو می دم;)

با سلام و خسته نباشید:
من یه ps2 مدل 77000a palخریدم.این دستگاه رو از اونور برام اوردن و کپی خور نیست مطالب رو خوندم ولی چند سوال دارم:

1:مدچیپ چیه؟ایا مدلهای مختلف داره؟کدوم بهتره؟

2:برای کپی خور کردن چه قسمتهایی دستکاری میشه؟ایا لنر هم تعویض میشه؟

3:شما جایه خوب و مطمئنی رو برای این کار سراغ دارین؟

خیلی خیلی ممنونم

با سلام به همه
می خاستم بدونم که از بین سری های بازیه silent hill کدوم شمارش از نظره داستان و گرافیک بهتره؟(البته اگه جوابتون شماره ی 2 هستش،لطفا یه کم در موردش توضیح بدین....).
قربون دستتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or