هرسوالی درمورد Ps2

فروشگاهه .com (دات کام) آرشیو بزرگی داره ولی بازی هایی که خیلی وقته از ریلیز اونا میگذره و دیگه نسخه ازش پیدا نمیشه رو به صورته رایت روی دی وی دی های معمولی میده که البته کیفیت رایتش خیلی خوبه و مشکلی ها معمولا در بازی ها پیش نمیاد.(وسط بازی گیر نمی کنه.)مثلا من خودم یه مدتیه که دنباله rule of rose بودم و گیرش نمی آوردم ولی زنگ زدم و دیدم که "دات کام "داره و ازش یه رایتیش رو خریدم.

فکر نکنم بازی ها رو کمتراز 1000 بده ولی اگه یه سر به پشت شهرداری،توی طبقه زیر زمین لباف بزنی میتونی بازی ها رو با کمتراز 1000 هم بخری.من خودم از یه مغازه تو زیر زمین یه resident evil 4 خریدم 700 تومن.

فکر نکنم بازی ها رو کمتراز 1000 بده ولی اگه یه سر به پشت شهرداری،توی طبقه زیر زمین لباف بزنی میتونی بازی ها رو با کمتراز 1000 هم بخری.من خودم از یه مغازه تو زیر زمین یه resident evil 4 خریدم 700 تومن.

من که نمی خوام به دونه بازی بخرم من می خوام حداقل 50 تا بازی بخرم نمی دونین این فروشنده ها از کجا می خرن؟ تو شهر ما یه مغازه دار از تهران دونه ای 400 می خره
من این بازیها رو می خوام به نظر شما پیدا میشن؟ البته یه سری که تابلو هستن تو شهر ما هم هست ولی یه سری دیگشون برام مهمه که خودتون اگه ببینین می فهمین کدومها هستن
View attachment My PS2 Games.txt

اقا یه نفر یه شماره ای چیزی از این داتکام بزاره منون میشم. اینجا با پیکم سند می کنه ؟؟؟

سلام
آدرسشو مینویسم خودت برو ازش بخر چون اگه با پیک بفرسته باید خودت پوله پیک رو بدی که 3000 تومن برات خرج داره.آدرس و شماره ی "دات کام" اینه:خیابان ولیعصر نبش زعفرانیه مرکز تجاری زعفرانیه.تلفن:22709831.

سلام به کلیه ی اعضای محترم
این دوست عزیز اگه می رفت توپخونه میتونست با این 180 هزارتومن سیستم زیر رو جمع کنه که براش کامل تر در میومد:
1-یه کنسوله پی اس 2 ی 77004.
2-یک دسته ی اصل (البته سیم دار و نه بی سیم:biggrin1: ).
3-یک عدد مموریه 8 مگا بایتی.
3-یک کابل کامپوننت پی اس 2.
4-یک عدد کنترله جدید پی اس 2 که دکمه ی خاموش و روشن کردن دستگاه رو داره.
5-یک عدد فن خارخی ی پی اس 2 که اگه بخره دیگه دستکاه داغ نمیکنه و دیگه نیازی به خریدن یه پایه برای افقی نگه داشتن کنسول و خنک تر موندنش با این روش رو نداره.
6-در آخر هم 3 تا بازی میتونست بخره و باهاشون حال کنه.

آخرین ویرایش:
من خیلی وقته دنبال بازی OKAMI هستم گیر نمی آرم البته یه بار موفق شدم ولی فروشنده میگفت زبان ژاپنیه و من بی خیالش شدم . حالا کسی آدرسی چیزی داره ما بریم این بازی رو تهیه کنیم ؟:confused:

دوست خوب من یازی "اوکامی" یه بازیه ژاپنیه و هر چه قدر هم که بگردی نمی تونی نسخه ی "پال" یا آمریکاییه اونو گیر بیاری و اگه فارسیش رو هم بتونی از توپخونه گیر بیاری زیاد به درد بخور نیست چون که معمولا جاهای به درد نخوری رو زیر نویس فارسی کردن.
حالا من یه پیشنهاد به شما میکنم: شما نسخه ی ژاپنیش رو گیر بیار(از توپخونه) و بعد مجله ی "بازی رایانهای" شماره ی"دی ماه" رو گیر بیار و بعد میتونی از دفترچه ی "دوز و کلک" اون بازی رو جلو ببری.چون که بازی رو به صورت کامل توضیح داده ونوشته که هر جا باید چه کار کنی و تا آخر بازی کمکت میکنه.
اگه دفترچه رو گیر نیاوردی دوباره پی یام بده تا ببینیم چی کار میشه کرد.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or