دقیقا به همین شکل میشه به ps2 هارد وصل کرد 0.....تو مدلای FAT به دلیل محفظه مخصوص امکان نصب مستقیم بود ولی تو مدلای SLIM باید از هاردهای اکسترنال با خروجی USB استفاده کنی.البته برای این کارها باید یه برنامه که بتونی هارد رو مدیریت کنی داشته باشی.مثل CodeBreaker.
شما از برنامه هاي HDloader استفاده كن:smile:من هر کاری می کنم تو بزنامه codebreaker نه فلش را میشناسه یا هارد را.باید چکار کرد؟
شما باید اول ایمیج بگیری از بازیت با نرم افزار usb extremeمن هر کاری می کنم تو بزنامه codebreaker نه فلش را میشناسه یا هارد را.باید چکار کرد؟
یعنی دی وی دی 9 گیگش رو بهت 2 تومن داد یا یه نسخه 5 گیگ بود؟یعنی همه ترژر ها توش بود؟
خدا کنه که حداقل دست به دمو های CG و کات سنس ها نزده باشن.چون من هر دو نسخه 5 و 9 رو دارم.فقط چون زیرنویس انگلیسی نداشت رفتم نسخه فارسی رو هم گرفتم.بدون زیرنویس و اون همه افکت صدا در هنگام پخش دیالگ،فهمیدن دیالگ ها رو سخت می کنه و چون من روی داستان و تک تک جملات حساسم و می خوام تمام صحبت ها رو بفهمم و بهمین دلیل نسخه فارسی رو هم گرفتم.اول فکر کردم 9گیگ هست ولی 5 گیگ بود .ترژر ها را هم پاک کرده بودن