هرسوالی درمورد Ps2

دمو های CG و کات سنس ها همه هستند فقط زیرنویس کامل فارسی دارند.حتما بگیرخیلی مفید هست
شما تا حالا بازیای PS2 رو هم رایت کردی که بالا بیاد؟چون من خودم رو کشتم ولی نشد!

آخرین ویرایش:
اره یک بار یک ماریو :biggrin1:را از نت دانلود کردم ریختم روی سی دی جواب داد.
(فقط باید با سرعت پایین رایت کنی )اگه هم می خوای مثلا بازی GOD را برای دوستات رایت کنی با نرو Copy DVD را بزن وسرعت رایت را 2 بزار حله

من با هزار زحمت دی وی دی که با این سرعت روی رایترم که لایتون هست رایت بشه،پیدا کردم ولی نصفشون خراب در اومد.همون بهتره بیخیال شم چون دیگه خیلی داره رو اعصابم میره(چون همه میگن ما خیلی راحت با 4 ایکس رایت می کنیم)مطمئنا به مارک رایتر ربط داره

سلام بچه ها من یه مشکلی با ps2 پیداکردم داشتم بازی میکردم یهو صفحه سیاه شدو چراغ قرمز پاور هی روشنو خاموش میشد بعد ps2 نه ریست میشد نه خاموش میشد باید پیریزو از برق بکشی....
لطفا راهنمایی کنید که مشکل از چیه...:(

آخرین ویرایش:
بعدش دیگه روشن نشد؟
(برای من یه چند باری این جوری شد.از تو پریز در اوردم بعد زدم تو برق درست شد
چرا روشن میشه...
ولی من فکر میکنم از تولید گرمای زیاد هستش چون زیر کنسول زیاد داغ میشه و سیدیرم که در میاری اونم داغ میخوام بدونم مال شماهم اینطوریه...
راستی من کنسولو تازه گرفتم واونو افقی گذاشتم که اینطوری میشد حالا وقتی عمودی گذاشتم دیگه اونطوری نشد و زیادم داغ نمیشه لطفا نظرتونو بگید وبیشتر راهنمایی کنید فکر میکنم این مشکلو کسای دیگه هم داشته باشن...
ممنون

چرا روشن میشه...
ولی من فکر میکنم از تولید گرمای زیاد هستش چون زیر کنسول زیاد داغ میشه و سیدیرم که در میاری اونم داغ میخوام بدونم مال شماهم اینطوریه...
راستی من کنسولو تازه گرفتم واونو افقی گذاشتم که اینطوری میشد حالا وقتی عمودی گذاشتم دیگه اونطوری نشد و زیادم داغ نمیشه لطفا نظرتونو بگید وبیشتر راهنمایی کنید فکر میکنم این مشکلو کسای دیگه هم داشته باشن...
ممنون

من هم PS2 کوچیک دارم هم بزرگ تا حالا مشکل گرمایی نداشتن.(کوچیکه همیشه عمودی بوده وبزرگه افقی).توهم همیشه عمودی بزار

من هم PS2 کوچیک دارم هم بزرگ تا حالا مشکل گرمایی نداشتن.(کوچیکه همیشه عمودی بوده وبزرگه افقی).توهم همیشه عمودی بزار
خیلی ممنون بابت راهنمایتون ....
امروز زنگ زدم به یه تمیر کار گفت ps2 رو خوب گپی خور نکردن این علایمش گفت بیار برات مفتی درستش کنم....:eek:

یعنی منظورت اینه که PS2 اسلیم رو ایستاده بزاریم؟!آخه خیلی اسلیمه!نمیشه میفته!

همین جوریش دیسک گذاشتن داخلش سخته چه برسه به ایستاده گذاشن.دوستان میشه لیسی چیزی از بازیاتون بزارید که با هم تبادل کنیم.چون اینجا بازیاش پیدا نمی شه.نه حوصله و نه وقتش رو دارم برم تهران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or