هرسوالی درمورد Ps2

سلام
ببخشید یه سوال داشتم, می خواستم بدونم چی جوری می شه بازی def jam: fight for NY رو دو نفره کرد؟:confused::biggrin1:
هر کاری می کنم نمی شه!!!:biggrin1:
در ضمن عیدتونم مبارک:cheesygri
ممنون

سلام بچه ها یک سوال دارم.خداییش جواب بدهید.
PES 09 تو PS2 این قابلیت جدیده رو داره؟منظورم همون LEGEND است!که میخرنت و ......!
خداییش زود جواب بدهید.

PES 09 تو PS2 این قابلیت جدیده رو داره؟منظورم همون LEGEND است!که میخرنت و ......!
خداییش زود جواب بدهید.
کسی نیست جواب بده؟
هیچ کس نمیدونه؟

خداییش زود جواب بدهید.
سلام دوست عزیز
بله این قابلیت رو داره من خودم دارم بازی میکنم
احتمالا این دوستمون نسخه قلابی pes2009 رو گرفته که ادیت شده 2008 هست

سلام دوست عزیز
بله این قابلیت رو داره من خودم دارم بازی میکنم
احتمالا این دوستمون نسخه قلابی pes2009 رو گرفته که ادیت شده 2008 هست
جدی میگی؟
خب ماله چه شرکتی رو خریدی؟t20؟یا لوح زرین؟
کاورش رو برام میگذاری؟
تازه ماله من تیم هایی مانند چلسی رو نداره به جاش نوشته لندن اف سی!
مطمئنی تو پلی 2 legend داره؟

جدی میگی؟
خب ماله چه شرکتی رو خریدی؟t20؟یا لوح زرین؟
کاورش رو برام میگذاری؟
تازه ماله من تیم هایی مانند چلسی رو نداره به جاش نوشته لندن اف سی!
مطمئنی تو پلی 2 legend داره؟

ای بااابااا ، کجای کاری رفیق ؟؟ خوب معلومه که داره! :biggrin1:

تازه تو نسخه PS2 یه قسمتی داره ( شایدم PC داشته باشه ، ولی من ندیدم! ) به نام " انجمن " که اونجا میتونی برای خودت گروه بسازی! تو هر گروه تا 16 نفر میتونن عضو بشن! ( با اسم و تاریخ تولدشون خودشون ) ! بعد میتونی بین این 16 نفر ( حالا هر تعدادی که تو گروه هست ) کاپ و لیگ و بازی های دوستانه بزاری . . . که جالب اینه هر کاری بکنی ذخیره میشه! یعنی یه سیستم امار گیری داره که هر اتفاقی ( حالا چه گل ، خطا ، پاس درست ، پاس اشتباه ، شوت درست ، مالیکت توپ و ... ) تو هر بازی رخ بده با نام خود طرف ذخیره میکنه و امتیاز میده و بین اون چند نفری که تو گروه هستن رتبه بندی میکنه و . . . میگه کی بازیش از همه بهتره !!!!!! :biggrin1:

کلا" خودتون باید ببینین ، چیزه خییییلی باحالیه! . . . ما که باهاش حال میکنیم ، شدید! :biggrin1:

پیشنهاد میکنم کلا" اونجا بازی کنین . . . ;)

ای بااابااا ، کجای کاری رفیق ؟؟ خوب معلومه که داره! :biggrin1:

تازه تو نسخه PS2 یه قسمتی داره ( شایدم PC داشته باشه ، ولی من ندیدم! ) به نام " انجمن " که اونجا میتونی برای خودت گروه بسازی! تو هر گروه تا 16 نفر میتونن عضو بشن! ( با اسم و تاریخ تولدشون خودشون ) ! بعد میتونی بین این 16 نفر ( حالا هر تعدادی که تو گروه هست ) کاپ و لیگ و بازی های دوستانه بزاری . . . که جالب اینه هر کاری بکنی ذخیره میشه! یعنی یه سیستم امار گیری داره که هر اتفاقی ( حالا چه گل ، خطا ، پاس درست ، پاس اشتباه ، شوت درست ، مالیکت توپ و ... ) تو هر بازی رخ بده با نام خود طرف ذخیره میکنه و امتیاز میده و بین اون چند نفری که تو گروه هستن رتبه بندی میکنه و . . . میگه کی بازیش از همه بهتره !!!!!! :biggrin1:

کلا" خودتون باید ببینین ، چیزه خییییلی باحالیه! . . . ما که باهاش حال میکنیم ، شدید! :biggrin1:

پیشنهاد میکنم کلا" اونجا بازی کنین . . . ;)
آقا من دارم میمیرم.چرا اینطوری میکنی؟خب دل من رو هی نسوزون؟از چه شرکتی خریدی؟

آقا من دارم میمیرم.چرا اینطوری میکنی؟خب دل من رو هی نسوزون؟از چه شرکتی خریدی؟

این نسخه ویرایش نشده بازی ( توسط شرکت های ایرانی ) هستش که اون اوایل بازی اومد یکی برام رایت کرد! :biggrin1:
قبل از اون یکی از همین شرکت ها ( لوح زرین بود احتمالا" ) PES08 رو ویرایش کرده بود و قبل از اینکه PE09 برای PS2 عرضه بشه داده بود تو بازار ( نسخه PS2 دیرتر از PC عرضه شد . . . برا همنیم تیما آپدیت شدس! :cool: ) !!!!!!
بعد از اون نسخه اصلی وارد بازار شد! ( که من همون موقع گرفتم! )

الآنم این نسخه تو بازار هست ، ولی باز این شرکت های ایرانی ویرایشش کردن و . . .
چیز زدن بهش!

. . . یکی از رفیقام PES09 برای PS2 رو خرید که لوح زرین ویرایشش کرده بود! . . . دموی اولش تبلیغ بی ریخته خودش بود . . . و موزیک ها هم پخش نمیشد! ( همون موزیک منو ، کاپ و . . . ) در حالی که PES09 در حدود 60 موزیک داره! ( که من دارم :biggrin1: )

نسخه PS2 به غیر از محیط گرافیکی فرقی دیگه ای با نسخه PC و ... نداره!

الآنم بگردی حتما" پیدا میکنی . . . فقط حواست باشه شرکت های ایرانی انگول نزده باشن! ( اگه لوگو لوح زرینو رو دیدی بدون انگول زدس! :biggrin1: )

این عکس و لوگو اصلی PES09 ه . . .

uhaultuyv0kcm65wwqns.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or