spiderman2007
کاربر سایت
با سلام.
من میخوام PS2 بخرم.
می خواستم بدونم چه مدل هایی دارد و کدام بهتر است؟
قیمت چند است؟
ساخت کجا باشد بهتر است؟
در کل راهنمای خرید می خوام.
با تشکر.
چرا کسی جواب نمیده.
با سلام.
من میخوام PS2 بخرم.
می خواستم بدونم چه مدل هایی دارد و کدام بهتر است؟
قیمت چند است؟
ساخت کجا باشد بهتر است؟
در کل راهنمای خرید می خوام.
با تشکر.
دوست عزیز شما همش یه روزه که از سوال کردنتون گذشته!چرا کسی جواب نمیده.
دوست عزیز شما همش یه روزه که از سوال کردنتون گذشته!
جوری میگین چرا کسی جواب نمیده که انگار چند ماهه کسی جوابتو نداده !
مدل که الان فکر کنم تو بازار فقط 9004 باشه و مدل دیگه ای پیدا نشه. ریجنشون هم Pal هست. البته فرقی هم نمیکنه چون وقتی با نصب چیپ کپی خورش میکنن همه ریجنی رو اجرا میکنه. دستگاههای تو بازار هم تقریبا همه کپی خور شده هستن. اینو گفتم جهت اطلاع که سوال نکنی.
قیمت هم بستگی داره به اینکه دسته اصلی بخوای یا متفرقه و ... خلاصه بین 125 تا 135 متغیره.
بسته به محلی که میخری و انصاف فروشنده و از این حرفا.
همه مدل ها تو بازار الان چینی هستن. خوب هم هستن. ساخت جای دیگه ای هم پیدا نمیکنی. فقط چین. الکی دنبال ژاپنی نگرد.
البته باید بین 5 - 9 تومن هم برای خرید یه مموری 8 مگ هزینه کنی + اون هزینه خود دستگاه.
خود دستگاه هم طبق معمول فقط یه دسته روش داره و برای دسته دوم باید بازم هزینه کنی که بازم بستگی به اصل بودن یا نبودن، قیمت متغیره.
سلام همگی:
میشه یه لیستی از بازی های ps2 بدید که بشه 2 نفره بازی کرد.بازی های تاپشو میگم که دو نفره بشه.
بعد قیمت دسته ی ps2 الان چنده؟
ممنون
دوست گرامی.سلام من تازه PS2 گرفتم. هرکاری میکنم نمی تونم مراحل Mortal Kombat Shaolin Monks رو Save کنم. با اینکه Auto Save فعاله.
سلام همگی:
میشه یه لیستی از بازی های ps2 بدید که بشه 2 نفره بازی کرد.بازی های تاپشو میگم که دو نفره بشه.
بعد قیمت دسته ی ps2 الان چنده؟
ممنون
تقریباً ترسناکه مثل Resident Evil یه سری جانور عجیب غریب توشه.ممنون عزیز.
این obscure بازیش چجوریه؟چه سبکیه؟
جون من زودتر یکی جواب منو بده تا دوباره مموری کارتم اونجوری نشدهبا سلام
من یه چند وقت یه بار مموری کارتم پاک میشه. :confused: یعنی وقتی میرم مموری کارتمو از تو Browser چک کنم می نویسه Memory Card Unformated Format Now بعد اگه Yes بزنم پاک میشه اگه No بزنم همین جوری میمونه
میخواستم بدونم واسه ریختن Save ها تو کامپیوتر دقیقاً باید چیکار کنم؟ چه چیزهایی میخواد؟ لطفاً یکی کامل توضیح بده! :biggrin1:
راستی یه سوال دیگه مدل دستگاه من 75000-NTSC میخواستم بدونم NTSC چه فرقی با PAL داره؟:cheesygri