هرسوالی درمورد Ps2

چرا کسی جواب نمیده.:((
دوست عزیز شما همش یه روزه که از سوال کردنتون گذشته!
جوری میگین چرا کسی جواب نمیده که انگار چند ماهه کسی جوابتو نداده !
مدل که الان فکر کنم تو بازار فقط 9004 باشه و مدل دیگه ای پیدا نشه. ریجنشون هم Pal هست. البته فرقی هم نمیکنه چون وقتی با نصب چیپ کپی خورش میکنن همه ریجنی رو اجرا میکنه. دستگاههای تو بازار هم تقریبا همه کپی خور شده هستن. اینو گفتم جهت اطلاع که سوال نکنی.
قیمت هم بستگی داره به اینکه دسته اصلی بخوای یا متفرقه و ... خلاصه بین 125 تا 135 متغیره.
بسته به محلی که میخری و انصاف فروشنده و از این حرفا.
همه مدل ها تو بازار الان چینی هستن. خوب هم هستن. ساخت جای دیگه ای هم پیدا نمیکنی. فقط چین. الکی دنبال ژاپنی نگرد.
البته باید بین 5 - 9 تومن هم برای خرید یه مموری 8 مگ هزینه کنی + اون هزینه خود دستگاه.
خود دستگاه هم طبق معمول فقط یه دسته روش داره و برای دسته دوم باید بازم هزینه کنی که بازم بستگی به اصل بودن یا نبودن، قیمت متغیره.

دوست عزیز شما همش یه روزه که از سوال کردنتون گذشته!
جوری میگین چرا کسی جواب نمیده که انگار چند ماهه کسی جوابتو نداده !
مدل که الان فکر کنم تو بازار فقط 9004 باشه و مدل دیگه ای پیدا نشه. ریجنشون هم Pal هست. البته فرقی هم نمیکنه چون وقتی با نصب چیپ کپی خورش میکنن همه ریجنی رو اجرا میکنه. دستگاههای تو بازار هم تقریبا همه کپی خور شده هستن. اینو گفتم جهت اطلاع که سوال نکنی.
قیمت هم بستگی داره به اینکه دسته اصلی بخوای یا متفرقه و ... خلاصه بین 125 تا 135 متغیره.
بسته به محلی که میخری و انصاف فروشنده و از این حرفا.
همه مدل ها تو بازار الان چینی هستن. خوب هم هستن. ساخت جای دیگه ای هم پیدا نمیکنی. فقط چین. الکی دنبال ژاپنی نگرد.
البته باید بین 5 - 9 تومن هم برای خرید یه مموری 8 مگ هزینه کنی + اون هزینه خود دستگاه.
خود دستگاه هم طبق معمول فقط یه دسته روش داره و برای دسته دوم باید بازم هزینه کنی که بازم بستگی به اصل بودن یا نبودن، قیمت متغیره.

ممنون از شما دوست عزیز.

سلام همگی:
میشه یه لیستی از بازی های ps2 بدید که بشه 2 نفره بازی کرد.بازی های تاپشو میگم که دو نفره بشه.
بعد قیمت دسته ی ps2 الان چنده؟
ممنون
ليست رو من حوصله ندارم :d‌!

ولي در مورد دسته برو پيش كلوپ مهران :d تو پاسا‍ ضميريان !!!:d !!! اونجا همه جوره داره ! دوست داشتي بگو منو ايرج فرستاده :d !

سلام من تازه PS2 گرفتم. هرکاری میکنم نمی تونم مراحل Mortal Kombat Shaolin Monks رو Save کنم. با اینکه Auto Save فعاله.
دوست گرامی.
Auto Save برای موقعی هست که شما کاملاً از اون مرحله خارج میشین.
برای سیو کردن بین منطقه های مختلفِ یه مرحله باید در مقابل یه مجسمه های مخصوصی که برای سیو هست بری و بازی رو سیو کنی.
مثلاً اولین بار همون اوایل بازی قبل از اون پل که زیرش پر از نیزه هست میتونی یکی از این مجسمه ها رو پیدا کنی و بازی رو سیو کنی. ;)

سلام همگی:
میشه یه لیستی از بازی های ps2 بدید که بشه 2 نفره بازی کرد.بازی های تاپشو میگم که دو نفره بشه.
بعد قیمت دسته ی ps2 الان چنده؟
ممنون

من فقط اون چندتایی که خوبند و یادم میاد میگم :

Obscure 1 , 2
تمام سری Smackdown vs Raw از Kain گرفته تا 2009
Mortal Kombat Armagedon
MK : Shaolin Monks
کلیه فوتبال های FIFA , PES , WE

سوال در مورد مموری کارت

با سلام
من یه چند وقت یه بار مموری کارتم پاک میشه. :confused: یعنی وقتی میرم مموری کارتمو از تو Browser چک کنم می نویسه Memory Card Unformated Format Now بعد اگه Yes بزنم پاک میشه اگه No بزنم همین جوری میمونه :(
میخواستم بدونم واسه ریختن Save ها تو کامپیوتر دقیقاً باید چیکار کنم؟ چه چیزهایی میخواد؟ لطفاً یکی کامل توضیح بده! :biggrin1:
راستی یه سوال دیگه مدل دستگاه من 75000-NTSC میخواستم بدونم NTSC چه فرقی با PAL داره؟:cheesygri

ممنون عزیز.
این obscure بازیش چجوریه؟چه سبکیه؟
تقریباً ترسناکه :evil: مثل Resident Evil یه سری جانور عجیب غریب توشه.:sick:
(من سبک ها رو به اسم نمیشناسم؟! همون اول شخص و سوم شخص و اینا)
ولی تو مایه های Silent Hill 0Rings و Alone in The Dark و Maxpayne و Resident Evill اونی که من دارم فکر کنم یکشه. دو نفرن(یه دختر و یه پسر) که میشه هر کدومو خواستی انتخاب کنی.

با سلام
من یه چند وقت یه بار مموری کارتم پاک میشه. :confused: یعنی وقتی میرم مموری کارتمو از تو Browser چک کنم می نویسه Memory Card Unformated Format Now بعد اگه Yes بزنم پاک میشه اگه No بزنم همین جوری میمونه :(
میخواستم بدونم واسه ریختن Save ها تو کامپیوتر دقیقاً باید چیکار کنم؟ چه چیزهایی میخواد؟ لطفاً یکی کامل توضیح بده! :biggrin1:
راستی یه سوال دیگه مدل دستگاه من 75000-NTSC میخواستم بدونم NTSC چه فرقی با PAL داره؟:cheesygri
جون من زودتر یکی جواب منو بده تا دوباره مموری کارتم اونجوری نشده :(:((

:smile:سلام بچه ها.....

یکی از دوستام چند روز پیش رفته بود PS2 بگیره ...می گفت فیشی که می خوره پشت PS2 بعد می خوره به آدابتور بعد از اون دوشاخه رو میزنیم به برق رو نداشت و به جاش یه ترانس گذاشته بودن....

من تعجب کردم اخه تا حالا همچین چیزی ندیده بودم ..... به من گفت مشکلی نداره..؟؟منم توش موندم اومدم اینجا از شما ها بپرسم که راهنماییم کنید....:-"

در ضمن قیمتش هم 163,000 تومان می گفت....و از این PS2 کوچیکا هم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or