mqg1387
کاربر سایت
بله کردم این کاروشما باید داخل تنظیمات مودبو برید و بوت رو حالت اتومات انتخاب کنید ایا این کارو کردید
ولی داخل opl فلش رو نشناخت
بله کردم این کاروشما باید داخل تنظیمات مودبو برید و بوت رو حالت اتومات انتخاب کنید ایا این کارو کردید
احتمالا مشکل از فرمت فلش باشه .و بجز فرمت چیز خاصی روی فلش انجام نمیدند.فرمت فت 32 تمام.بسیار برام عجیبه این مشکل شما دوست گرامیشاید با فرمت دوباره بشه
تو خود کامپیوتر نمیشه fat32 کرد (فقط EXFat و NTFS)احتمالا مشکل از فرمت فلش باشه .و بجز فرمت چیز خاصی روی فلش انجام نمیدند.فرمت فت 32 تمام.بسیار برام عجیبه این مشکل شما دوست گرامی
بله با سیستم نمیشه fat32 فرمت کرد باید با برنامه مخصوص اینکار انجام داده بشه.مثل همین minitoolتو خود کامپیوتر نمیشه fat32 کرد (فقط EXFat و NTFS)
با minitool فرمت کردم به fat32
دارم دوباره فرمت میکنم ببینم چی میشهبله با سیستم نمیشه fat32 فرمت کرد باید با برنامه مخصوص اینکار انجام داده بشه.مثل همین minitool
بالاخره الان درست شدبازم فرمت کردم و نشد
الان باید دوباره ۶۰ گیگ بازی نصب کنمبالاخره الان درست شد
Partition Type ID رو NTFS بود کردمش FAT32
اول اون فایل سیستمو بریز توش. توی تنظیمات مودبو بزارش mass ببین کار میکنه یا نهالان باید دوباره ۶۰ گیگ بازی نصب کنم
بله از اون نظر درست شداول اون فایل سیستمو بریز توش. توی تنظیمات مودبو بزارش mass ببین کار میکنه یا نه
پس دیگه میتونی بازی بریزی .اول ی دونه بریز اگه دیگه درست شد همشو بریز..با ارزوی موفقیت دوست گرامیبله از اون نظر درست شد
ممنونپس دیگه میتونی بازی بریزی .اول ی دونه بریز اگه دیگه درست شد همشو بریز..با ارزوی موفقیت دوست گرامی