هایپ EA مشخص شد : SimCity 5

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
مثل این که معرفی بزرگ EA قبل از GDC لیک شده است و این بازی بازی نیست جز SimCity 5 طبق گزارش های منتشر شده این بازی در استدیو Maxis در حال ساخت است و در 2013 عرضه خواهد شد
همینطور این بازی از موتور جدیدی استفاده می کند

SimCity 5 در حال حاظر 30 درصد کامل شده و اسم موتور جدید بازی نیز Glassbox می باشد
ارت هایی از بازی
317832.png

317830.png

317829.png

آخرین ویرایش:
ایول اصلا فکرشو نمی کردم ! با اینکه حالم از هایپ های این روزا به هم میخوره ولی این یکی واسه من یکی از بهترین های خبر های امسال بود. امیدوارم حتما حقیقت داشته باشه... .

بازی خوبیه خیلی هم حال میده برخلاف خیلیا من از این سبک بازیا (سیمز و این) خیلی بیشتر از بازیای خوشم میاد چون مدت طولانیی سرگرمت میکنن،قشنگیه دیگشون اینه که خودت هر طور که بخوای محیط مورد علاقت رو درست میکنی
"همونطور که گفتم اون حرفاشون بیشتر جنبه جلب توجه و تبلیغ داره"

100% همینه یا ممکنه یه چیزه دیگه هم باشه؟!

پ.ن: چرا از frostbite 2 استفاده نکردن؟!
3550.gif
297.gif
monkey.gif

چه عجب EA یک هایپ درست و حساب کرد واقعا عالی بود SimCity5 فوق العاده میشه :d یکی از بهترین خبر ها امساله
ایکاش روی Spore 2 هم کار کنند در کنارش :d

همین بود زلزله ی که دنیای اینترنت رو میخواست بلرزونه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط مونده Epic خدا کنه 4 Unrealengine واقعا ارزش هایپ کردن رو داشته باشه دیگه. البته فن های دد اسپیس اینو بگم که Dead Space 3 با انجین Frostbite 2.0 در حال ساخت هست برای Wii U . ولی تو E3 خبری ازش نخاهد شد اینطور که گفته شده.

پس میخواستین بیاد BF4 رو بگه ! ؟
چون ایرانیا از این بازی خوششون نمیاد قرار نیست که بازی خوبی نباشه !!
من که خیلی از این خوشم میاد ! عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or