هایپ EA مشخص شد : SimCity 5

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
مثل این که معرفی بزرگ EA قبل از GDC لیک شده است و این بازی بازی نیست جز SimCity 5 طبق گزارش های منتشر شده این بازی در استدیو Maxis در حال ساخت است و در 2013 عرضه خواهد شد
همینطور این بازی از موتور جدیدی استفاده می کند

SimCity 5 در حال حاظر 30 درصد کامل شده و اسم موتور جدید بازی نیز Glassbox می باشد
ارت هایی از بازی
317832.png

317830.png

317829.png

آخرین ویرایش:
خبر فوق العاده لذت بخشی بود ، ساعت های بسیار زیادی Simcity 4 منو به خودش مشغول کرد.

منتظر ترکیدن دوباره ی همه ی رکورد های فروش هستیم:دی

Sims شبیه ساز زندگی هست، SimCity شبیه ساز شهر سازی و مدیریت شهری :دی
اوه!!! پس اینه!!! منم سالها!!! با خودم کلنجار میرفتم تا بفهمم چیه!!!:d
پس باید قشنگ باشه!!! سبکش جالبه.اگر اشتباه نکنم یه چیزی تو مایه های ANNO 2070
The Sims که ................

البته گفته بودن بمب خبری برای اروبایایی ها و امریکایی ها و بقیه جاهای دنیا نه واسه ایرانی ها که سلیقشون و انتظارشون و معیاراشون برای یه کار هایب متفاوت

خاک تو سرشون من سیم سیتی میخوام چیکار ؟ مگه استاندار هستم آخه من :دی سیم سیتی روح لطیف میطلبه که ما نداریم :دی ولی خوشم میاد شاید بازی کنم بلاخره به مهندسی عمران کمی مربوطه :دی

البته این هایپشون گیمرهای ایرانی رو تحت تأثیر قرار نمیده، ولی اونور آبی‌ها برای همچین بازی‌ای سرودست می‌شکنند:d مطمئناً تحول بزرگی در گیم پلی و امکانات بازی ایجاد کردند که اینقدر روش مانور میدند.
این بازی اونقدرها هم که بعضی‌ها فکر میکنند بی ارزش نیست.

GOD!
از اون بازی‌ها هست که پا میشی‌ میبینی‌ پنج ساعت بازی کردی. :دی

فقط خیلیا هستن اینجور بازی هارو دوست ندارن، منفجر کننده نبود زیاد. :-?

این بازیه بسیار خوب و خلاقانه ایه و برای طرفدارانش خیلی خیلی لذت بخش تر از بازی های عاری از خلاقیت همچون COD
که تونستند به واسطه اکشن بکش بکششون برگ برنده میدان رو در دستانشون بگیرند.
من خودم به شخصه طرفدار این سبک نیستم اما خیلی هارو میشناسم که سال ها عمرشون رو پای این گونه بازی های میگذرونند.
شاید این بازی هم بتونه امسال به یک پدیده مبدل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or