هایپ EA مشخص شد : SimCity 5

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
مثل این که معرفی بزرگ EA قبل از GDC لیک شده است و این بازی بازی نیست جز SimCity 5 طبق گزارش های منتشر شده این بازی در استدیو Maxis در حال ساخت است و در 2013 عرضه خواهد شد
همینطور این بازی از موتور جدیدی استفاده می کند

SimCity 5 در حال حاظر 30 درصد کامل شده و اسم موتور جدید بازی نیز Glassbox می باشد
ارت هایی از بازی
317832.png

317830.png

317829.png

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحالم بابت تأیید این عنوان . 2 3 ماه پیش هم یه تاپیک برای این سری زده بودم ، عالی بود خبر .
کسایی هم که خوششون نمیاد از این سری بدونن این سری یکی از پیچیده ترین مکانیزم های یه بازی رو داره ، اگه واقعا فکر می کنین خیلی گیمرین امتحانش کنین . فوق العادست !

این بازی فقط ایران رو نلرزونده ، چون این سری و سری سیمز هر دو از پر فروش ترین عناوین هستن حتی خارج از ژانرشون .

کلا همیشه سوالم بود چرا SimCity بعدی رو نمیسازن.
فوق العاده بود 4 اش . . .
چقدر باهاش بازی کردم، فکر میکنم اگر اون موقع x Fire داشتم رکورد بعضی از کسایی که WoW میزنن میشکوندم : دی.

این بازیه بسیار خوب و خلاقانه ایه و برای طرفدارانش خیلی خیلی لذت بخش تر از بازی های عاری از خلاقیت همچون COD
که تونستند به واسطه اکشن بکش بکششون برگ برنده میدان رو در دستانشون بگیرند.
من خودم به شخصه طرفدار این سبک نیستم اما خیلی هارو میشناسم که سال ها عمرشون رو پای این گونه بازی های میگذرونند.
شاید این بازی هم بتونه امسال به یک پدیده مبدل بشه.
عزیزم COD که صحنه های سینمایی را به دنیای گیم اورد و متحول کرد دنیای گیما یعنی به جای دیدن کات سین ها خودت اونا را بازی میکردی و... بدون خلاقیته؟

عزیزم COD که صحنه های سینمایی را به دنیای گیم اورد و متحول کرد دنیای گیما یعنی به جای دیدن کات سین ها خودت اونا را بازی میکردی و... بدون خلاقیته؟

troll یعنی troll بحث الکی با اینجور افراد نکن که فقط یه چیزی شنیدن هی میگن.

بســیار خبـر خوبی بود!!!
اولین بار بود هایپ ِ EA بی جهت نبــود.
به شخصه بعد از افتضاح SIMSCITY SOCIETIES امیدی برای این سری نداشتم.
امّا حالا با توجه به اینکه امضای ماکسیز پای ِ این بازی هست،مطمئناً SIMCITY به دوران اوج بر میگرده!
ولی چیزی که مشخص میشه اینه که سیمز4 در کار نیست،یا اگر باسه ماکسیز نمی سازتش!

یکمی هم بگذره میگن سبک اول شخصو برای اولین بار سری cod اختراع کرده:dعزیز من اینی که شما میگید برای اولین بار 13 سال پیش بازی halflife انجام داد(شماره 2 اش بماند)

بازیش خوبه خدایی معرف خوبی هم هست ولی دیگه هایپش بیش از اندازه بود. سعی میکنم دیگه با هایپ های EA تا فضا نرم. همین تا لایه اوزون بسه :d

آخرین ویرایش:
برن گمشن باو !
خدا کنه اونی که Eurogamr گفته حداقل این نباشه!
میگم خوب شد حالا Eurogamer یه چی گفت کل استدیو ها شروع به پخش خبر های عجیب کردن که بگن اون ما بودیم !
البته بازی واقعا سطح بالایی به نظر میاد البته اگر از بازی باشه و ارت نباشن!
ولی فکر میکنم این اون چیزی نیست که تو گلوی EA گیر کرده !!
من که به شخصه از این زلزله تکون نخوردم امیدوارم یه 9 ریشتری در اینده وجود داشته باشه!

---------- نوشته در 01:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 AM ارسال شده بود ----------

یکمی هم بگذره میگن سبک اول شخصو برای اولین بار سری cod اختراع کرده:dعزیز من اینی که شما میگید برای اولین بار 13 سال پیش بازی halflife انجام داد(شماره 2 اش بماند)
نچ عزیز اون بازی DOOM هست !

آخرین ویرایش:
بله دوست عزیز این بازی کاملا یک بازیه تکراریه البته در نوع خودش در نسخه های اولیه یک سری نوآوری های جزئی هم داشته
اما در اصل یک تکرار و تقلیده موفقه از روی پدران سبک اول شخص که برای اولین بار میشد اون ها رو بازی کرد و ...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or