هایپ EA مشخص شد : SimCity 5

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
مثل این که معرفی بزرگ EA قبل از GDC لیک شده است و این بازی بازی نیست جز SimCity 5 طبق گزارش های منتشر شده این بازی در استدیو Maxis در حال ساخت است و در 2013 عرضه خواهد شد
همینطور این بازی از موتور جدیدی استفاده می کند

SimCity 5 در حال حاظر 30 درصد کامل شده و اسم موتور جدید بازی نیز Glassbox می باشد
ارت هایی از بازی
317832.png

317830.png

317829.png

آخرین ویرایش:
Sim City 4 از اون بازی هایی بود که الان خیلیا هنوز هم دارن بازییش میکنن !
بازی به شدت کامل و فوق العاده بود
البته دیگه یه مدت بود بازی Cities XL جا شو گرفته بود
حالا هم Sim City 5 ...
چه شود ! :x
به شدت منتظرشم

دقیقا به خاطر این مدل افکاره که من هیچ جا نمیگم این مدل بازیا رو انجام میدم

یکم نگرش هامون رو عوض کنیم اتفاقی نمیوفته>:d
ببخشید مگه simcity بازی اسونی هست؟من خودم اولین بار بیچاره شدم سر از بازی در بیارم.
اصلا بازی ها گروه سنی نمیشناسن

آقا بازی فقط این نیست که یک تفنگ برداری همه را بکشی واقعا یعنی تعریف یک بازی تو ایران اینه الان؟:-/
اگه The Sims 4 بخواد معرفی کنه چه اتفاقی میفته :d

آخرین ویرایش:
با این می خواست صنعت گیم رو بلروزنه خبر از ساخت شنک میداد بیشتر صنعت گیم میلرزید:d
وای به حال روزی که نمی خواد صنعت گیم رو بلرزونه.

یعنی اگر به نظر ea این میتونه صنعت گیم را بلرزه بیاره واقعا دیگه میشه اسم هایپر کمپانی را روش گزاشت اون از bf3 که میخواست تمام رکورد ها را پشت سر بزاره نتونست رکورد خودش را پشت سر بزاره اینم که شد این در کل کاری ندارم که بازی خوب یا بد هست چون از حق نگزریم سوپرایز خوبی هست ولی اینکه صنعت رو بلرزونه شاید صنعت گیمر های خردسال را که یکم جوگیر هستن

استودیوی Maxis رو دیگه داشتم فراموش میکردم ! یعنی کسی هست که کمتر از 50 ساعت وقت پای simcity 4 نگذاشته باشه ؟ :دی خبر فوق العاده ای بود خیلی خوشحال شدم .

پ.ن.متوجه نمیشم چه اصراریه دوستانی که غیر از بازیهای کنسولی چیز دیگه ای رو نمیشناسن راجع به یه عنوانی که هیچ وقت تجربه نکردن اظهار نظر منفی بکنن !

Sim City مثله همه ی عنوان ـای Maxis همه پسند نیست. خوشحال شدن یا نشدن از شنیدن خبر هم کاملاً مربوط به شخص می شه، به شخص ـه خوشحال شدم.

نمی دونم چرا اما کلاً Sim City 2000 رو خیلی بیشتر از Sim City 4 دوست داشتم. :دی

پ.ن.متوجه نمیشم چه اصراریه دوستانی که غیر از بازیهای کنسولی چیز دیگه ای رو نمیشناسن راجع به یه عنوانی که هیچ وقت تجربه نکردن اظهار نظر منفی بکنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or