نیل دراکمن به عنوان رئیس ناتی داگ منصوب شد

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
500.jpg

با توجه به اخبار منتشر شده، استودیو ناتی‌ داگ، سازنده بازی The Last of Us Part II، تصمیم گرفته تغییراتی را در تیم مدیریت و ساخت بازی‌های خود به‌وجود بیاورد
در همین راستا، با توجه به موفقیت عظیم بازی The Last of Us Part II، مقام نیل دراکمن از نائب رئیس استودیو ناتی‌داگ به رئیس استودیو ارتقا پیدا کرد.
از امروز ایوان ولز و نیل دراکمن هر دو در بالاترین مقام مدیریتی شرکت، به کنترل استودیو بازی‌سازی Naughty Dog می‌پردازند.
نیل پیش از این سابقه ی فعالیت به عنوان طراح و کارگردان در سری Uncharted و The Last of Us و معاونت استودیو را در کارنامه خود داشته و بعد از موفقیت عظیم‌ترین و جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌ی ساخته شده ایشون و داشتن همچین کارنامه ی درخشانی ، ارتقای شغلی وی اصلا دور از انتظار نبود
منبع

+++
Also promoted at Naughty Dog are Alison Mori and Christian Gyrling who are now Vice Presidents of Naughty Dog
Mori was previously Director of Operations and Gyrling was previously Co-Director of Programming respectively

“We have such an incredible team at Naughty Dog and being able to work alongside every one of them is especially meaningful these days,” writes Naughty Dog President Evan Wells
“I feel proud of the team when I’m able to recognize their accomplishments and contributions to the studio”
IGN

Uncharted 5 :D با RT چه شود
هم U دلم میخواد( بستگی به کاراکترشم داره...ترجیحا نیت یا سم یا سالی:-" )
و هم IP جدید ... اما FPS نه:دی ...
در عین حال یک چیز فانتزی باحال میخوام! یک سری محیط جادویی رنگی تحویل بدن:x

اما فعلا شایعات دور FPS و سایبر پانکه:دی

• Like
Reactions: MrElectricWizard
هم U دلم میخواد( بستگی به کاراکترشم داره...ترجیحا نیت یا سم یا سالی:-" )
و هم IP جدید ... اما FPS نه:D ...
در عین حال یک چیز فانتزی باحال میخوام! یک سری محیط جادویی رنگی تحویل بدن:x

اما فعلا شایعات دور FPS و سایبر پانکه:D
با بازی آخری که ناتی داگ ساخت و نشون داد توانایی ساخت یه بازی ترسناک کامل رو داره خیلی دوست دارم این بار یه بازی ترسناک بسازه=P~

• Like
Reactions: vaan 2
ما رو بگو که بعد از تلو2 میگفتیم باید یکی مثل بروس بیاد نیل رو کنترل کنه بعد اینها اومدن کل کنترل استودیو رو دستش دادن! :D در توانایی های دراکمن شکی نیست و جزو معدود بازیسازهاییه هنوز امضای خودش رو روی بازیهاش داره و همیشه خط فکری خودش رو داشته و این اتفاقا بنظرم نکته ی مثبته هرچند که من ممکنه باهاش موافق نباشم. بعد از این ترفیع خودش گفته نویسندگی و کارگردانی رو همچنان ادامه میده و باید دید این تغییرات تاثیرش تو نسل جدید به چه صورت میشه.

نیل دراکمن بعد از TLoU2 از بازیسازی که زیاد حس خوبی نسبت بهش نداشتم تبدیل شد به یکی از بهترین‌های این صنعت برای بنده و امیدوارم توی اون سمت هم عالی کار کنه. :D
فقط ایوان ولز بلایی سرش نیاد و جدا نشه که خیلی شاکی میشم! :|

پیش به سوی ریاست پلی استیشن

کجایند مردان بی ادعا :D

1570260701_422067_1570260900_sumario_normal.jpg

نیل دراکمن بعد از TLoU2 از بازیسازی که زیاد حس خوبی نسبت بهش نداشتم تبدیل شد به یکی از بهترین‌های این صنعت برای بنده و امیدوارم توی اون سمت هم عالی کار کنه. :D

مطمئن باش این اتفاق میافته همونطور که امی و بروس رو پشت سر گذاشت ایشون رو هم پشت سر میگذاره :دی

مطمئن باش این اتفاق میافته همونطور که امی و بروس رو پشت سر گذاشت ایشون رو هم پشت سر میگذاره :D
امیدوارم این طوری نشه! :|
امی هنیگ که متأسفانه از دست رفت، ولی من هنوز نیمچه امیدی دارم که بروس یه روزی برگرده در آغوش ناتی داگ. :دی
این وسط اون دو تا کارگردان دیگه TLoU2 هم استعدادهای خیلی خفنی به نظر میرسن و باید هر جوری شده حفظشون کرد. ولی انقدر رفت و آمد توی پلی استیشن زیاد شده که بعید نیست دو روز دیگه اونا هم برن. :|

اوان ولز دیگه نزدیک سن باز نشستگیه... این ریاست مشترک هم به نوعی دوره گذار از ولز به دراکمنه
....

من زیاد با این خبر حال نکردم ،، نیل باید داستان بنویسه و بازی بسازه تا مدیریت ...

ولی حداقل میشه مطمئنم بود بعداز ولز هم روح تیمی و شایسته سالاری تو ناتی داگ حفظ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or