طی مصاحبه انجام شده با نیل دراکمن در جلسه استراتژیک سونی، از او خواسته شد تا جزئیاتی در مورد یک چشم انداز شخصی یا پروژه رویایی که می خواهد تحقق یابد به اشتراک بگذارد؛ او گفت:
استودیو ناتی داگ هنوز بازی بعدی خود را معرفی نکرده است نکرده است و دارکمن در مصاحبه های اخیر پیرامون هویت بازی اطلاعاتی به اشتراک گذاشت
سال گذشته، او پیشنهاد کرد که نمایش بازی بعدی استودیو را بیشتر از گذشته به انتشار نزدیکتر کند تا با «مسائل تعادل بین کار و زندگی» مبارزه کند تا اینکه زودتر اعلام کند روی چه چیزی کار میکند.
دراکمن که قبلاً به تقاضای شدید طرفداران برای The Last of Us Part 3 اذعان کرده بود، اخیراً تأیید کرد که کانسپت آرتی برای سومین بازی در ذهن دارد و فکر میکند که یک داستان دیگری برای روایت وجود دارد.
Neil Druckmann says new Naughty Dog title ‘could redefine mainstream perceptions of gaming’ | VGC
من خوش شانس بودم که روی چندین پروژه رویایی کار کردم و در حال حاضر در مورد یک پروژه جدید هیجان زده هستم که شاید هیجان انگیزترین پروژه باشد.
موفقیت سریال باعث مورد توجه قرار گرفتن گیمینگ شده است و تجربیات غنی و درگیرکنندهای که بازیها ارائه میکند را به تصویر میکشد. این دیده شدن گیمینگ، نه تنها من را برای پروژه فعلیمان، بلکه برای پتانسیل گستردهتر بازیها برای جذب مخاطبان جهانی هیجانزده میکند.
من مشتاقم ببینم این بازی جدید چگونه طنین انداز می شود، به خصوص پس از موفقیت The Last of Us، چون که می تواند تصورات اصلی دنیای گیمینگ را تغییر دهد.
استودیو ناتی داگ هنوز بازی بعدی خود را معرفی نکرده است نکرده است و دارکمن در مصاحبه های اخیر پیرامون هویت بازی اطلاعاتی به اشتراک گذاشت
سال گذشته، او پیشنهاد کرد که نمایش بازی بعدی استودیو را بیشتر از گذشته به انتشار نزدیکتر کند تا با «مسائل تعادل بین کار و زندگی» مبارزه کند تا اینکه زودتر اعلام کند روی چه چیزی کار میکند.
دراکمن که قبلاً به تقاضای شدید طرفداران برای The Last of Us Part 3 اذعان کرده بود، اخیراً تأیید کرد که کانسپت آرتی برای سومین بازی در ذهن دارد و فکر میکند که یک داستان دیگری برای روایت وجود دارد.
Neil Druckmann says new Naughty Dog title ‘could redefine mainstream perceptions of gaming’ | VGC
آخرین ویرایش: