نگاه IGN به بازی های Play Station 4 و XBox One

The Reapér

کاربر سایت
درود

62c4aacfac5ffc151.jpg

نسل جدید کنسول ها دیگر تقریبا از راه رسیده و تب آن به بالاترین حد خود می رسد. در این بین سایت IGN در نظر دارد تا طی روزهای آینده، مقایسه هایی را از جهات مختلف بین دو کنسول پر سر و صدای نسل جدید یعنی Play Station 4 و Xbox One صورت بدهد.

ابتدا نوبت بازی های هر کنسول است.
چند بازی نسل جدید در روز اول عرضه کنسول ها در دسترس مشتریان هستند؟ کدام کنسول بازی انحصاری بیشتری دارد؟ کدام کنسول برای من بازی های مناسب را دارد؟
این ها سوالاتی هستند که ممکن است برای هرکسی وجود داشته باشند، که IGN با مقایسه ای ویدئویی و همینطور در قالب "یک نگاه"، سعی دارد سوالات مشابه پیش آمده در اذهان را پاسخ بدهد.

مقایسه ای ساده از بازی های کنسول های PS4, X1 (بازی های لانچ، اختصاصی و ...) از دید تصویر و در یک نگاه را در زیر مشاهده می کنید:

بازی های مشترک بین دو کنسول در روز عرضه:

بازی های اختصاصی دو کنسول در روز عرضه:

بازی های انحصاری که با فاصله کمی از زمان لانچ کنسول ها عرضه خواهند شد:

بازی های دانلودی:

در روزهای پیش رو با مقایسه های بیشتر و تخصصی تر IGN از کنسول های نسل جدید همراه باشید.

منبع

واقعا اعجوبه اید...:دی
البته اعجوبه بیشتر کسیه که در عرض یه روز بتل و دایس رو باخاک یکسان میکنه!همچنین IW و dice روبی عرضه میدونه!به عقیدش چون کالاف گرافیک تاریخ مصرف گذشته داره مهم نیست کنسولش بازی رو 1080 اجرا نکنه!به عقیدش انسان به فاصله ی یه متر فرق 720 و 1080 رو نمیفهمه!از 23 فریم بیشتر تو مغزش نمیگنجه...GI و اج و 4تا سایت و مجله و بازیساز یه شبه بی اعتبار میشن چون از سونی پول گرفتن و...4 تا عد و رقم واسش مهم نیست.به بیاند و هوی رین که میرسه کیج میشه کلاهبردار شیاد که با دکمه زنی پول میگیره ولی به Ryse که میرسه (بازیی که به قول معروف با یه دست میشه تمومش کرد)میشه لانچ خفن!
اره بابک جان،چوب کاری نفرمایید:دی

و اج و 4تا سایت و مجله و بازیساز یه شبه بی اعتبار میشن چون از سونی پول گرفتن
کاری به بقیه حرفات ندارم چون بخوام جواب بدم رسما می ریم تو خاکی ولی خواهشا این یه قلم رو فاکتور بگیرید چون تا جایی که یادمه اینجا EDGE رو متهم می کردن که جیره خوار و حقوق بگیر مایکروسافت هست!:)) ولی یک شبه کلا ورق برگشت>:d

البته اعجوبه بیشتر کسیه که در عرض یه روز بتل و دایس رو باخاک یکسان میکنه!همچنین IW و dice روبی عرضه میدونه!به عقیدش چون کالاف گرافیک تاریخ مصرف گذشته داره مهم نیست کنسولش بازی رو 1080 اجرا نکنه!به عقیدش انسان به فاصله ی یه متر فرق 720 و 1080 رو نمیفهمه!از 23 فریم بیشتر تو مغزش نمیگنجه...GI و اج و 4تا سایت و مجله و بازیساز یه شبه بی اعتبار میشن چون از سونی پول گرفتن و...4 تا عد و رقم واسش مهم نیست.به بیاند و هوی رین که میرسه کیج میشه کلاهبردار شیاد که با دکمه زنی پول میگیره ولی به Ryse که میرسه (بازیی که به قول معروف با یه دست میشه تمومش کرد)میشه لانچ خفن!
اره بابک جان،چوب کاری نفرمایید:دی

انصافن تو بحث کال ایراد از استودیوی سازندس :دی وقتی رو پی سی کرکش میکنن از رم 6 میاد رو رم 4 یا 2 یا وقتی حتی رو PS4 که به قول شماها قویترین کنسول نسل افت فریم داره دیگه کم کاری از استودیوی سازندس دیگه ... و گرنه من تو یوتیوب دیدم طرف داشت با 9800 کال بازی میکرد :دی (البته گلیچ داشت) ولی خب تو دایس قضیه فرق داره , دایس ثابت کرده کم کاری نمیکنه قشنگ برعکس اینفینیتی که آدم بعضی وقتا شک میکنه اینا پروگرمر تو تیمشون اصن دارن یا نع :| , به کپی پیست رسیدن از شدت فراخی :))

رایز ام که نیومده نمیشه زیاد بحث کرد :دی ولی کسی بنظرم از کرایتک انتظار داستان شاهکار نداره ... کرایتک تو گرافیک خوبه فقط من تو یه تاپیک دیگه ام گفتم که بازی وقتی داستان نداره گرافیک بکارش نمیاد ولی عنوان صرفا واسه دلایل تجاری داره منتشر میشه پس ارزش هنری زیادی نتیجتا نداره

بنده به شخص حق می دم به دوستان که ترول کنن منم کنسول مورد علاقم فقر انحصاری داشت دست به ترول میزدم..:d

برای هر بازی هم یک چیزی تو ذهنوشون ساختن

مثلا

Ryse گیم پلی نداره و فقط گرافیکه
DR3 گرافیک نداره و فقط گیم پلیه
FM5 سَبُکه :|
TF چون شاید 10 سال دیگه برای PS4 بیاد پس انحصاری نیست
KI هم چون دانلودی هست پس بازی چیپی هست

انصافن تو بحث کال ایراد از استودیوی سازندس :دی وقتی رو پی سی کرکش میکنن از رم 6 میاد رو رم 4 یا 2 یا وقتی حتی رو PS4 که به قول شماها قویترین کنسول نسل افت فریم داره دیگه کم کاری از استودیوی سازندس دیگه ... و گرنه من تو یوتیوب دیدم طرف داشت با 9800 کال بازی میکرد :دی (البته گلیچ داشت) ولی خب تو دایس قضیه فرق داره , دایس ثابت کرده کم کاری نمیکنه قشنگ برعکس اینفینیتی که آدم بعضی وقتا شک میکنه اینا پروگرمر تو تیمشون اصن دارن یا نع :| , به کپی پیست رسیدن از شدت فراخی :))

رایز ام که نیومده نمیشه زیاد بحث کرد :دی ولی کسی بنظرم از کرایتک انتظار داستان شاهکار نداره ... کرایتک تو گرافیک خوبه فقط من تو یه تاپیک دیگه ام گفتم که بازی وقتی داستان نداره گرافیک بکارش نمیاد ولی عنوان صرفا واسه دلایل تجاری داره منتشر میشه پس ارزش هنری زیادی نتیجتا نداره
درست میگی متاسفانه اینقدر جو سایت فن بازی شده که واقعا جای هیچ بحث منطقی وجود نداره البته خودم از همه بدترم حالا نمیخوام خودمو استثنا کنم. روی COD که بحثی نیست ولی دیگه فکر میکنم اگر کسی براش واقعا سوال باشه که قدرت سخت افزاری کدوم برتره دیگه تا حالا باید به جوابش رسیده باشه هم سایتای مختلف بررسی کردن هم نتایج خودش گویاست خوب یه بار دیگه هم گفتم وان بجز ضعف سخت افزاری مشکل سختی بازی سازی و گویا درایورای نامناسب هم داره که این دوتا به مرور حل میشه. دیگه نمیدونم اینهمه بحث برای چیه و اینهمه عکس و گیف و شات رایز برای چی گذاشته میشه

5 سال دیگه همین رایز روی PS4 که هیچی روی وان هم عددی نیست و گرافیکای 5 سال دیگه میخورنش نشستن در مورد گرافیک بازیای لانچ با هم دعوا میکنن که خودشونم میدونن از نصف قدرت نهایی کنسول هم استفاده نمیکنن
در زمینه خوب یا بد بودن لانچ هم باید بگم نظرم به آرش نزدیکتره الان بازیای هیچکدوم بدرد لای جرز نمیخورن دو تا ریسینگ داریم که خوبن فورزا خداییش بهتره و Order و Quantum Break رو هم داریم که بنظرم پتانسیل بازی خوب بودن رو دارن از اونطرف من که زیاد متخصص Kz نیستم ولی متخصصانش دارن میگن اونم خیلی خوب نیست و فقط گرافیک داره رایز هم که دیگه معلوم الحاله

اصل فروش کنسول هم بازیای مولتی هستن همین COD که دارید پنبشو میزنید قول میدم از مجموع فروش همه ی انحصاریای دو کنسول به توان دو بیشتر میفروشه

در ضمن اگه واقعا به ادعایی که میکنید و میگید گیم پلی مهمه اعتقاد هم دارید جفت دو تا کنسولا باید برن جلوی وی یو بوق بزنن البته فعلا تا موج دوم بازیا بیاد

آخرین ویرایش:
بنده به شخص حق می دم به دوستان که ترول کنن منم کنسول مورد علاقم فقر انحصاری داشت دست به ترول میزدم..:d
من کلا تو این بحثاتون شرکت نکردم تا حالا اما دیگه خود درگیری با خودت پیدا نکن دیگه؟ یه نگاه به بازی هایی که رو PSN قرار روز اول و تا آخر دسامبر بیاد بکن بعد بگو فقر انحصاری و از این حرف ها! هر چیزی یه حدی داره دیگه شما هم کم کم از حدش رد شدی.

تازه بماند که از همین دیجیتالی ها 2 تاش مجانی هست برای پلاس و یک سریش هم مثل Warframe یا War Tunder و DC جزو بازی های Free to Play محسوب میشند. یعنی بعد از event که قراره 14 نوامبر باشه و بازی هایی که معرفی میشه قیافه شما فکر کنم دیدنی خواهد بود. سعی کن کمتر حرف های بیهوده بزنی. در ضمن اگر به چیپ بودن بازی های دانلودی هم بخوای اشاره کنی همین جمله خودت برای خودت کافیه پس دست به خود ترولی نزن لطفا.

KI هم چون دانلودی هست پس بازی چیپی هست​

خوب گل پسر منم از اول از تو نپرسیده بودم که جواب دادی خودت تصمیم گرفتی نقش سخنگوی IGN رو بازی کنی حالا میزنی زیرش:دی
ای خدا 8-|
اومدی گفتی چرا 1886 نیست ، گفتم بازی اصلاً تاریخ ریلیز نداره ! چرا باید تو لانچ باشه
حالا چون DD رو گذاشتن اون هم باید بگذارن !؟ :-/
من معذرت خواهی کنم بیخیال میشی؟
yahoo_4.gif

نه خیر ما شرمنده ای که پریدیم وسط :دی

آخرین ویرایش:
درست میگی متاسفانه اینقدر جو سایت فن بازی شده که واقعا جای هیچ بحث منطقی وجود نداره البته خودم از همه بدترم حالا نمیخوام خودمو استثنا کنم. روی COD که بحثی نیست ولی دیگه فکر میکنم اگر کسی براش واقعا سوال باشه که قدرت سخت افزاری کدوم برتره دیگه تا حالا باید به جوابش رسیده باشه هم سایتای مختلف بررسی کردن هم نتایج خودش گویاست خوب یه بار دیگه هم گفتم وان بجز ضعف سخت افزاری مشکل سختی بازی سازی و گویا درایورای نامناسب هم داره که این دوتا به مرور حل میشه. دیگه نمیدونم اینهمه بحث برای چیه و اینهمه عکس و گیف و شات رایز برای چی گذاشته میشه

من نمیفهمم چیرو بهم قراره ثابت کنن :)) تو انحصاری که بحث سلیقه اول میاد بعد کیفیت ولی تو مولتی پلتفرم کیفیت مهمتره , بلانسبت آدم خر نیست که وقتی رو PS4 بهتره بره رو وان بازی کنه بعد فن بویشم باشه :دی بنظرم اگه همینطوری تا 1 2 سال ادامه بده ایکس وان یه Epic Fail میشه مثه ایکس باکس اورجین...ولی فک نمیکنم اینطوری باشه , چون اگه قرار باشه اول نسل با این وضع پیش بره آخر نسل کاملن معلوم چی میشه ...

بعد فکر میکنم اینطوریم نیست که بخاطر ضعف سخت افزاری تفاوت اینقد فاحش بشه چون یکی از مزیتای کنسول اینه که سازنده میدونه که قراره بازی دقیقن رو چه سخت افزاری پیاده بشه و میتونه کامل کامل بهینه اش کنه برعکس پی سی...اگه استفاده از قدرت الانِ ایکس وان به سقف رسیده باشه باید بگیم سران مایکرو دیوونه ان که دارن رو چنین چیزی سرمایه گذاری میکنن :دی حدس میزنم بتونن تفاوت رو به حداقل برسونن نه مثه الان 50%

خود سونی با PS3 یکم تو مولتی پلتفرم ضعیف بود کلا رو آورد به سمت انحصاری و عناوین تاپ و دسته اول چون میدونست دیگه شوخی بردار نیست این مسئله و طرفداراشو از دست میده , تازه تو Ps3 تفاوت خیلی کم بود , اوایل نسل یه 2 3 تا عنوان اومد که خیلی بد بود ولی بعد درست شد دیگه الان بعضیاش بهترم هستن مثه بتمن و اساسینز.
مایکرو خودشم خوب میدونه با چارتا اپلیکشین و سریال و بقول خودش All in One ملت خر نمیشن ... باید بفکر انحصاری باشه :دی

هنوز زوده بگیم مایکرو Epic fail شده :دی اگه تا سال دیگه تو مولتی پلتفرم هنوز تفاوت 50% درصدی باشه , انحصاری ام بخواد مثه 360 2 سال درمیون بده , سال آخرم پشتیبانی عنواین فرست پارتی رو تعطیل کنه با قطعیت میشه گفت R.I.P مایکرو :دی

آخرین ویرایش:
من کلا تو این بحثاتون شرکت نکردم تا حالا اما دیگه خود درگیری با خودت پیدا نکن دیگه؟ یه نگاه به بازی هایی که رو PSN قرار روز اول و تا آخر دسامبر بیاد بکن بعد بگو فقر انحصاری و از این حرف ها! هر چیزی یه حدی داره دیگه شما هم کم کم از حدش رد شدی.

تازه بماند که از همین دیجیتالی ها 2 تاش مجانی هست برای پلاس و یک سریش هم مثل Warframe یا War Tunder و DC جزو بازی های Free to Play محسوب میشند. یعنی بعد از event که قراره 14 نوامبر باشه و بازی هایی که معرفی میشه قیافه شما فکر کنم دیدنی خواهد بود. سعی کن کمتر حرف های بیهوده بزنی. در ضمن اگر به چیپ بودن بازی های دانلودی هم بخوای اشاره کنی همین جمله خودت برای خودت کافیه پس دست به خود ترولی نزن لطفا.

من بیش از 17 سال به طور مداوم بازی کردم دیگه میدونم یک سری بازی دانلودی چه کیفیتی دارن و استناد کردن به اونها چقدر خنده داره..کسی هم نمیره برای یک سری بازی دانلودی که روی PS2 و حتی موبایل هم قابل اجرا هستن کنسول نسل بعد بخره بازی های که شاید 100 هزار دلار هم هزینه ساختشون نشده اینجور بازی ها خیلی زیاد هست اگر شما علاقه به اینجور بازی ها داری روی PC فراوان هست و بدون کوپکترین هزینه ای میتونی این بازیهای سطحی رو دانلود کنی و احتیاج به خرید کنسول نسل بعد نداری..

من نمیفهمم چیرو بهم قراره ثابت کنن :)) تو انحصاری که بحث سلیقه اول میاد بعد کیفیت ولی تو مولتی پلتفرم کیفیت مهمتره , بلانسبت آدم خر نیست که وقتی رو PS4 بهتره بره رو وان بازی کنه بعد فن بویشم باشه :دی بنظرم اگه همینطوری تا 1 2 سال ادامه بده ایکس وان یه Epic Fail میشه مثه ایکس باکس اورجین...ولی فک نمیکنم اینطوری باشه , چون اگه قرار باشه اول نسل با این وضع پیش بره آخر نسل کاملن معلوم چی میشه ...خود سونی با PS3 یکم تو مولتی پلتفرم ضعیف بود کلا رو آورد به سمت انحصاری و عناوین تاپ و دسته اول چون میدونست دیگه شوخی بردار نیست این مسئله و طرفداراشو از دست میده , تازه تو Ps3 تفاوت خیلی کم بود , اوایل نسل یه 2 3 تا عنوان اومد که خیلی بد بود ولی بعد درست شد دیگه الان بعضیاش بهترم هستن مثه بتمن و اساسینز.
مایکرو خودشم خوب میدونه با چارتا اپلیکشین و سریال و بقول خودش All in One ملت خر نمیشن ... باید بفکر انحصاری باشه :دی

هنوز زوده بگیم مایکرو Epic fail شده :دی اگه تا سال دیگه تو مولتی پلتفرم هنوز تفاوت 50% درصدی باشه , انحصاری ام بخواد مثه 360 2 سال درمیون بده , سال آخرم پشتیبانی عنواین فرست پارتی رو تعطیل کنه با قطعیت میشه گفت R.I.P مایکرو :دی

نه اینقدر ساده هم به قضیه نگاه نکن خیلیا گرافیک براشون اصلا مهم نیست تو این سایتا و فوروما هم نمیرن الان 360 دارن بعدا هم همون کنسول مایکرو رو میخرن اونطرف سونی هم همینطور بهش میگن Brand Loyalty مایکرو تو آمریکا بازار خوبی داره و بلاخره به میزان قابل قبولی میفروشه. بعد هم چند تا برگ برنده داره یکیش هیلوست که تو آمریکا بازار بزرگی داره یکی همین تایتان فاله البته من از دیدین جفتشون اینجوریم:| ولی من مهم نیستم بازار آمریکا مهمه. گیرز هم هست که قول میدم بقول ماکان مایکرو اگه لازم باشه کل اپیک رو میخره اما نمیزاره از انحصار در بیاد. مجموع این موارد به من میگه PS4 بار خودشو بسته و مسلما خیلی موفقتر از باباش میشه اما مایکرو هم فیل نخواهد شد من این وسط نگران عشق دوران کودکیم نینتندو هستم که وسط دعوای این دو تا غول بیابونی داره تلف میشه:((
راستی در مورد انحصاریای سونی گفتی و اینکه سونی خیلی تو این نسل سرمایه گذاری کرد امیدوارم این نسل هم مایکرو همین کار رو بکنه فرست پارتی رو تپل کنه این خیلی به رقابت و بهتر شدن بازیا کمک میکنه نظر شخصی من اینه که انحصاری کردن ثرد پارتی ها خیلی کار غیر انسانیست مخصوصا شماره های 2و 3 ووووو شما فرض کن الا خیلیا رو PS3 با DR 1 و 2 حال کردن حالا مایکرو 3 رو انحصاری کرده کلا کار زاغارتیه

آخرین ویرایش:
من بیش از 17 سال به طور مداوم بازی کردم دیگه میدونم یک سری بازی دانلودی چه کیفیتی دارن و استناد کردن به اونها چقدر خنده داره..کسی هم نمیره برای یک سری بازی دانلودی که روی PS2 و حتی موبایل هم قابل اجرا هستن کنسول نسل بعد بخره بازی های که شاید 100 هزار دلار هم هزینه ساختشون نشده اینجور بازی ها خیلی زیاد هست اگر شما علاقه به اینجور بازی ها داری روی PC فراوان هست و بدون کوپکترین هزینه ای میتونی این بازیهای سطحی رو دانلود کنی و احتیاج به خرید کنسول نسل بعد نداری..

DEEP DOWN و این یکی

66950829065665854862.png

سلام میرسونن ...

LOL داری واقعا. تا حالا اسم Witness به گوشت خورده؟ میدونی سازندش کیه؟
Resogun چی اصلا می دونی ساخته آخر این استودیو متاش چند بوده (که برای تو از نون شبتم واجب تره) و اسم بازیشون چی بوده؟
با Flower که آشنایی داره ایشالله؟ Sound Shape و Escape Plan چی؟ اینا همه مجانی هم هستند اگه نسخه قبلیش رو خریده باشی و اگرم نه که خوب تجربه جدیدش رو می تونی با PS4 شروع کنی.
از DayLight چیزی دیدی تا حالا؟ گرافیک و گیم پلیش رو دیدی که میگی چیپه و بازی سطحی هست؟ Contrast رو چی؟ اصلا از مکانیزم خلاقانه ای که توش به کار رفته و محوریت استفاده از سایه اشیا تو حل پازل ها و بخش پلتفرمرش چیزی شنیدی؟
Ray's Dead، Planet Side و ++N رو چی اسماشون به گوش خورده که میگی سطحی هستند؟ بعد دقیقا میشه بگی من چطوری می تونم بازی های انحصاری سونی و PSN رو روی PC بازی کنم؟ خواهش می کنم شما که 17 سال سابقه اجرایی در زمینه دنیای سرگرمی های کامپیوتری داری و همه این شخصیت های مهم رو میشناسی و بازی هایی که پشتشون آدم های کله گنده هستند رو سطحی و مسخره قلمداد می کنی یکم ما رو تو این زمینه راهنمایی کن تا با جنبه های جدیدی از شخصیت ترول پردازت اینجا آشنا بشیم.

در ضمن اینم به طور کلی بگم. کسی که بیاد گرافیک Ryse یا گیم پلی و برخی ویزگی های گرافیکی FM 5 رو در کنار خلاقیت به کار رفته تو DR 3 رو زیر سوال ببره هم 100% دچار مشکل فن بویسم هست مثل همون چیزی که برخی از دوستان ازش رنج میبرن. مشکل بعضی ها اینه که نمیتونند واقع بین باشن. آقا بازی های ریتیل مایکروسافت بیشتر و بهتره (البته کیلزون و نک هم تو زمینه خودشون محشرن و مایکروسافت هم این مدل بازی نداره در واقع که انحصاری باشه) اما دیگه بازی های دیجیتالی محشر و بی نظیر سونی رو هم زیر سوال نبرید دیگه. من نمیدونم وقعا مشکل بعضی ها چیه که اینجوری رفتار میکنند. بزرگ شید آقا بزرگ. از بازی کردن لذت ببرید اینقدر خودتون رو اذیت نکنید و زندگی رو سخت نگیرید بخدا آخرش نه پولش تو جیبه منه و نه شما. پس لذت ببرید

آخرین ویرایش:
بخدا نمیدونی
بخدا نمیدونی که همون ماینکرافت که انحصاری کنسولتون بود میرزید به صدتا COD بخدا نمیدونی که همین بازیای ایندی که اینقدر باهاشون بد هستی اینقدر مهمن که مایکرو نصف کنفرانس گیمزکامشو اختصاص میده به اونا بخدا نمیدونی که تو گف جایی که خیلی از بازی سازا عضون خیلی از مردم بهترین بازی PS4 رو رزوگان میدونن که بقول تو رو Ps2 هم اجرا میشه
بخدا نمیدونی چقدر یه بازی shmup میتونه به آدم لذت بده چیزی که رایز نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or