نگاه IGN به بازی های Play Station 4 و XBox One

The Reapér

کاربر سایت
درود

62c4aacfac5ffc151.jpg

نسل جدید کنسول ها دیگر تقریبا از راه رسیده و تب آن به بالاترین حد خود می رسد. در این بین سایت IGN در نظر دارد تا طی روزهای آینده، مقایسه هایی را از جهات مختلف بین دو کنسول پر سر و صدای نسل جدید یعنی Play Station 4 و Xbox One صورت بدهد.

ابتدا نوبت بازی های هر کنسول است.
چند بازی نسل جدید در روز اول عرضه کنسول ها در دسترس مشتریان هستند؟ کدام کنسول بازی انحصاری بیشتری دارد؟ کدام کنسول برای من بازی های مناسب را دارد؟
این ها سوالاتی هستند که ممکن است برای هرکسی وجود داشته باشند، که IGN با مقایسه ای ویدئویی و همینطور در قالب "یک نگاه"، سعی دارد سوالات مشابه پیش آمده در اذهان را پاسخ بدهد.

مقایسه ای ساده از بازی های کنسول های PS4, X1 (بازی های لانچ، اختصاصی و ...) از دید تصویر و در یک نگاه را در زیر مشاهده می کنید:

بازی های مشترک بین دو کنسول در روز عرضه:

بازی های اختصاصی دو کنسول در روز عرضه:

بازی های انحصاری که با فاصله کمی از زمان لانچ کنسول ها عرضه خواهند شد:

بازی های دانلودی:

در روزهای پیش رو با مقایسه های بیشتر و تخصصی تر IGN از کنسول های نسل جدید همراه باشید.

منبع

ماکان داره در مورد عناوین فرست پارتی صحبت میکنه
در ضمن استودیوهایی که هنوز یه بازی هم نساختن نمیشه در موردشون قضاوت کرد. صرفا بازی داشتن که مهم نیست کیفیت اون جواهریه که تو بازی سنتر کمتر بهش توجه میشه
سیاست مایکروسافت با سونی فرق میکنه که البته کم کم داره سیاستش رو عوض میکنه، به هر حال بازی انحصاری باشه و انحصاری بمونه زیاد فرقی نداره کی میسازه (البته منظورم در مواردی هست که کیفیت خیلی خوبی داشته باشن) :دی همین The Order سازنده ـش استودیو First Party سونی نیست یا همین دیوید کیج و ... سازنده های جدید هم مشخصا باید بازیشون بیاد تا بشه نظر داد ولی همین Project SPARK نشون میده استودیوهای جدید مایکروسافت حرف هایی واسه گفتن دارن :دی
اول نسل پیش هم IP های متعددی رو رونمایی کرداااا ولی فقط اونایی که تجاری و چرب و چیلی بودن (پول چاپ میکردن) زنده موندن
biggrin1.gif
امیدوارم واقعا اون دوران گذشته باشه و ماکرو بیشتر به بازیای کم فروش ارزش بده .
خب نسل قبل که استودیوهاش ثابت بودن، این نسل 5 تا اضافه شده که مسلما دارن بازی میسازن دیگه :دی 5 تا IP جدید خلق بشه هم خودش 5 تا هست :دی

دیگه گذشت اون دوران

امیدوارم همینطور باشه! چون 360 هم در شروع خیلی خوب بود! یعنی به مراتب از سونی بهتر بود! از همه نظر انحصاری های بزرگی داشت اما در ادامه انحصاری هاش رو از دست داد (عین ME و NG و DoA و DR و LP و SO و ....) و خودش هم سر یه سری از انحصاری هاش عین Crackdown و Viva Pinata (عشق من) و Banjo و ... رو گرد کرد و در عوض رو آورد به عرضیه سالیانه این 4 تا IP! الانم باز این شرایط هست،‌ TF از شماره بعدش دیگه انحصاری نیست، SO هم احتمالا انحصاری زمانی باشه، DR شماره بعدیش اگه ساخته بشه دیگه انحصاری نمیشه (عین DR2)‌ و اینکه بر خلاف 360 دیگه یه حجم بالایی از بازی های آرکید متنوع رو هم نخواهد داشت و الان PS4 جاش رو گرفته. در زمینه بازی های MMO و F2P هم غالبا رو آوردن به سمت سونی. مایکروسافت باید استدیوهاش رو خیلی بیشتر کنه و IP های جدید خلق کنه.

من جای مایکروسافت بودن 343 رو میزاشتم یه IP متفاوت بسازه و یکی در میون Halo و ان یکی IP رو منتشر کنه. یا LH رو بجای Fable ساختن مجبور به ساخت یه IP جدید میکردم. به نظر من IP جدید خیلی بهتره! الان QB چقدر تونسته بدون هیچی (یعنی هیچ نمایش کاملی) طرفدار پیدا کنه و مثلا دلیل من برای خرید X1‌ همین ایشون هست! خلاصه اینکه "IP جدید خوب است!"!:دی

یک نکته جالب نظر گیم اینفورمر نسبت به Ryse گفته که:

گیم اینفورمر گفته موقع بازی حس میکرده در حال زدن دکمه های رندوم هست تا انجام دادن یک بازی. مثال هم دزموند از لاست رو زده که همش مجبور بود یک دکمه رو هر روز بزنه! گفته ساده و قابل پیش بینی هست و حتی اشاره کرده که برای تست گیم پلی با یک دستش دسته رو گرفته و تونسته از پس خیلی از دشمنا بر بیاد.

It’s so basic and predictable, I began testing to see if I could get past most combat situations with one hand. With my left hand completely off the controller, I was able to slice and dice through tons of enemies simply by inputting the same sequence ad nauseum.

I spent two hours with the Xbox One title, but it felt like I was entering random numbers into a computer rather than actually playing a video game.

در اخر هم به این نتیجه رسیده :دی

its only success was ensuring my wallet will be $60 heavier when the Xbox One launches.

I was prepared to be impressed. What I didn’t expect was a desire to get up and leave the demo about ten minutes in

تنها موفقیت بازی این بود که منو مطمئن کرد وقتی Xbox One منتشر میشه کیف پولم 60 دلار بیشتر پول خواهد داشت!

خلاصه این یکی از لانچ های وان :دی

Ryse: Son Of Rome Is As Fun As Dialing Phone Numbers - Ryse: Son of Rome - Xbox One - www.GameInformer.com

، شما الان حدود 8 ساله یه ای پی جدید در سبک اول شخص ندیدت البته بغییر از homefront که 2011 امده ، الان هم titanfall داره میاد ،
یک نکته جالب نظر گیم اینفورمر نسبت به Ryse گفته که:

گیم اینفورمر گفته موقع بازی حس میکرده در حال زدن دکمه های رندوم هست تا انجام دادن یک بازی. مثال هم دزموند از لاست رو زده که همش مجبور بود یک دکمه رو هر روز بزنه! گفته ساده و قابل پیش بینی هست و حتی اشاره کرده که برای تست گیم پلی با یک دستش دسته رو گرفته و تونسته از پس خیلی از دشمنا بر بیاد.

It’s so basic and predictable, I began testing to see if I could get past most combat situations with one hand. With my left hand completely off the controller, I was able to slice and dice through tons of enemies simply by inputting the same sequence ad nauseum.

I spent two hours with the Xbox One title, but it felt like I was entering random numbers into a computer rather than actually playing a video game.

در اخر هم به این نتیجه رسیده :biggrin1:

its only success was ensuring my wallet will be $60 heavier when the Xbox One launches.

I was prepared to be impressed. What I didn’t expect was a desire to get up and leave the demo about ten minutes in

خلاصه این یکی از لانچ های وان :biggrin1:

Ryse: Son Of Rome Is As Fun As Dialing Phone Numbers - Ryse: Son of Rome - Xbox One - www.GameInformer.com

یکی برام توضیح بده فرق دکمه زدن Gow با ryse چیه ، ؟ این نوبرشه که به دکمه زدن بازی گیر میدن ، یه بازی مثل کیلزون هم همش باید یه دکمه بزنی ، برو جلو تیر بزن ،

آخرین ویرایش:
Cloud Strife
اتفاقا خیلی وقته شایعه شده که Lionhead داره یه IP جدید میسازه، یعنی همون موقع که میگفتن Fable بعدی آنلاین هست این شایعه هم اومد که فعلا اولی درست بوده، امیدوارم دومی هم درست باشه :دی فعلا Project SPARK رو دریاب :دی در کل منظورم اینه مایکروسافت هم فهمیده شرایط این نسل با نسل قبل فرق داره واسه همین مطمئن باش انحصاری
های خیلی بیشتری رو میسازه. ضمن اینکه من اصلا Titanfall و DR3 رو تو لیستم نیاورده بودم و کاری به اینا نداشتم :دی

Yukimura
من کاری به سونی ندارم و نگفتم که سونی بازی نداره :دی نظرم رو در مورد بازی های جدید مایکروسافت گفتم.

پ.ن: GI تبدیل شده به پدیده این روزهای سایت :دی

آقا همه چی که لانچ نیست:|تازه یه جور دفاع می کنید انگار همین که لانچ شد میرید کنسول و بخرید:| تازه اگه باز هم روی لانچ تمرکز کنیم(!)زیاد سونی عقب نیست!شما یه نگا بنداز به عناوین دانلودی مثل Minecraft و Flower و DC Universe (لااقل از Fighter Within بهتره).خوبه تو همین نسل قبل بازی های دانلودی مثل Journey و HotLine Miami و Angry Birds درخشیدن ;)
شما هم که هی به جوایز TitanFall می نازی یه نیگا هم به جوایز Journey بنداز;)
اشتباه :|

آخرین ویرایش:
آقا همه چی که لانچ نیست:|تازه یه جور دفاع می کنید انگار همین که لانچ شد میرید کنسول و بخرید:| تازه اگه باز هم روی لانچ تمرکز کنیم(!)زیاد سونی عقب نیست!شما یه نگا بنداز به عناوین دانلودی مثل Minecraft و Flower و DC Universe (لااقل از Fighter Within بهتره).خوبه تو همین نسل قبل بازی های دانلودی مثل Journey و HotLine Miami و Angry Birds درخشیدن ;)
شما هم که هی به جوایز TitanFall می نازی یه نیگا هم به جوایز Journey بنداز;)
Project Spark رو هم کپی رفتن از LiitleBigPalnet اسمشم گذاشتن IP جدید8-|

اگر اینطور باید بگیم کل بازی که سنگر گیری میکنند از جمله آنچارتد کپی از Geow هست ، و بیشتر بازی های اول شخص هم همشون کپی CoD 4 و halo هستند، چرا نمیگی کیلزون کپی کریسیس هست ، چرا نمیگی موو کپی wii هست ،

سیاست مایکروسافت با سونی فرق میکنه که البته کم کم داره سیاستش رو عوض میکنه، به هر حال بازی انحصاری باشه و انحصاری بمونه زیاد فرقی نداره کی میسازه (البته منظورم در مواردی هست که کیفیت خیلی خوبی داشته باشن) :دی همین The Order سازنده ـش استودیو First Party سونی نیست یا همین دیوید کیج و ... سازنده های جدید هم مشخصا باید بازیشون بیاد تا بشه نظر داد ولی همین Project SPARK نشون میده استودیوهای جدید مایکروسافت حرف هایی واسه گفتن دارن :دی

خب نسل قبل که استودیوهاش ثابت بودن، این نسل 5 تا اضافه شده که مسلما دارن بازی میسازن دیگه :دی 5 تا IP جدید خلق بشه هم خودش 5 تا هست :دی
نه من من منظورم این نیست که بازیای بدی هستن فقط هنوز چون نیومدن نمیشه در موردشون قضاوت کرد فرست پارتی های سونی شناخته شدن بعضا بیش از سه نسل که دارن بازی میسازن ولی استودیوهای جدیدالتاسیس مایکرو مثل هندونه ی نبریده هستن عنوان اولشون عالی هم که باشه طول میکشه تا فن پیدا کنن و اخبارشون دنبال شه. همین RAD که مثال زدی دو تا GOW رو PSP ساخته و اسم سانتا در کنارش بوده که الان یکم اسم و رسم پیدا کرده. اونم تازه احساس میکنم بیشتر تو بازی سنتر مشهوره تو گف برای مثال ندیدم زیاد درموردش بحث بشه

من بیش از 17 سال به طور مداوم بازی کردم دیگه میدونم یک سری بازی دانلودی چه کیفیتی دارن و استناد کردن به اونها چقدر خنده داره..کسی هم نمیره برای یک سری بازی دانلودی که روی PS2 و حتی موبایل هم قابل اجرا هستن کنسول نسل بعد بخره بازی های که شاید 100 هزار دلار هم هزینه ساختشون نشده اینجور بازی ها خیلی زیاد هست اگر شما علاقه به اینجور بازی ها داری روی PC فراوان هست و بدون کوپکترین هزینه ای میتونی این بازیهای سطحی رو دانلود کنی و احتیاج به خرید کنسول نسل بعد نداری..
داری تلاش میکنی لفظ 4 تا رو کنار بزاری؟! :d
جالبه تو همین نسل قبلی یکی از ملاک های برتری xbox live نسبت به psn همین در انحصار بودن بازی های آیندی مثل bastion یا minecraft یا مثلا انحصار زمانی هایی مثل limbo و braid یا castle crashers بود بعد حالا این مزیت واسه کنسول سونی شده چیپ و بی ارزش!
در ضمن 500 مگ و goty هم یادت باشه چون با این تفاسیر اونم ازین بازی موبایلی ها بود:>!

همه چیش:d از سرتاپاش:d یعنی بازی آنلاین در این حد عالی ندیدم.Titanfall و بتلفیلد رو بهترین بازیهای آنلاین نسل بعد میدونم( حداقل فعلا )
از اون نكات جذابش چند تا رو نام ببر:d The division , Destiny اينا بوق هستن؟:d
من فكر خودم هستم ميدونم با نت ايران Titanfall كه AI توسط Cloud هست بدرد من نميخوره و نميتونم بازي كنم.اينقدر FPS مياد كه نيازي به Titanfall نيست.

Project Spark رو هم کپی رفتن از LiitleBigPalnet اسمشم گذاشتن IP جدید8-|
این دو تا چه ربطی به هم دارن؟ :-o شما برو چند تا ویدئو از SPARK ببین بعد به ما بگو کجاش رو از LBP کپی کردن 8-|
از اون نكات جذابش چند تا رو نام ببر
yahoo_4.gif
The division , Destiny اينا بوق هستن؟
yahoo_4.gif

من فكر خودم هستم ميدونم با نت ايران Titanfall كه AI توسط Cloud هست بدرد من نميخوره و نميتونم بازي كنم.اينقدر FPS مياد كه نيازي به Titanfall نيست.
نظر شخصی هست دیگه؟ :دی چون این چیزهایی که من از بازی دیدم و خوندم نشون میده که بازی فوق العاده خفن هست. جایزه هاش هم که نیازی به تعریف نداره، در حضور همین Destiny که خودم خیلی بهش علاقه دارم، کل جوایز E3 رو درو کرد :دی

اینه مایکروسافت هم فهمیده شرایط این نسل با نسل قبل فرق داره واسه همین مطمئن باش انحصاری

اینجوری باشه منم با مایکور آشتی میکنم!:دی دلیلی که من زیاد از مایکرو خوشم نمیاد همین هست که این نسل چون دید کنسولش افتاده رو غلتک و داره میفروشه تولید IP و بازی با کیفیت رو به سامانه چپ باقر دایورت کرد. البته منم باهات موافقم. این نسل نوبت مایکرو هست که خودش رو جمع و جور کنه. این فشاری که سونی داره میاره باعث میشه مایکروسافت هم در این زمینه قدرتمند بشه. عین همین نسل. من همیشه گفتم فراموش نکنیم زمانی که PS2 در مسند قدرت بود ND چی بود و زمان PS3 چی شد! استدیوهای سونی این نسل رشد کردن و واسه خودشون غولی شدن!

خدا کنه Rare یه بانجو یا کانکر خوب بسازه!:(

نه من من منظورم این نیست که بازیای بدی هستن فقط هنوز چون نیومدن نمیشه در موردشون قضاوت کرد فرست پارتی های سونی شناخته شدن بعضا بیش از سه نسل که دارن بازی میسازن ولی استودیوهای جدیدالتاسیس مایکرو مثل هندونه ی نبریده هستن عنوان اولشون عالی هم که باشه طول میکشه تا فن پیدا کنن و اخبارشون دنبال شه. همین RAD که مثال زدی دو تا GOW رو PSP ساخته و اسم سانتا در کنارش بوده که الان یکم اسم و رسم پیدا کرده. اونم تازه احساس میکنم بیشتر تو بازی سنتر مشهوره تو گف برای مثال ندیدم زیاد درموردش بحث بشه
استودیو بالاتر از رمدی هست؟ که تقریبا max payne تحول جدید تو بازی ها ایجاد کرد و اون زمان بازی با گرافیک بالا زد ، رسپانس هم mw رو زده که شاهکار اول شخص بود ، کرایتک هم گرافیکش تو زمان دهن هر کسی رو سرویس میکرد ، استودیو سونی چه چیزی جدیدی اوردن؟

اگر اینطور باید بگیم کل بازی که سنگر گیری میکنند از جمله آنچارتد کپی از Geow هست ، و بیشتر بازی های اول شخص هم همشون کپی CoD 4 و halo هستند، چرا نمیگی کیلزون کپی کریسیس هست ، چرا نمیگی موو کپی wii هست ،

منظورم اینه که اگه Project Spark هم حرفی برای گفتن داره پس حتمأ LittleBigPalnet هم حرفی برای گفتن دارهo:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or